Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal
Wellness

Wat is Pranamat ECO?

Pranamat ECO is bedoeld voor acupressuurmassage. De doeltreffendheid ervan bij de behandeling van pijn is bevestigd door klinische onderzoeken.
Lees meer
Wellness

Het Pranamat ECO acupressuur mini hart

Het Pranamat ECO mini hart is een klein comfortabel hartje en wordt vaak aangeboden in combinatie met een Pranamat ECO set. De mini-versie van het normale hart kussen is gemakkelijk mee te nemen waar u wilt genieten van de mogelijkheden van een massage.
Lees meer
Wellness

Bestrijd effectief rugpijn met Pranamat ECO

4 op de 5 Nederlanders worstelen met rugpijn. Zelfs jonge mensen ervaren deze onaangename aandoening, hoewel de meest kritieke leeftijd begint na de leeftijd van 30 jaar, wanneer rugpijn de meesten van ons treft.
Lees meer
Wellness

Regelmatig gebruik verlicht of elimineert zelfs hoofdpijn voorgoed

Pijn zelf is geen ziekte, maar een teken dat er iets mis is met ons lichaam. Hoofdpijn kan worden veroorzaakt door een verminderde slaapkwaliteit, stress en slechte voeding. Ze hebben een enorme impact op ons leven en verminderen de kwaliteit ervan.
Lees meer
Wellness

Pranamat ECO verlicht vermoeidheid en slapeloosheid, en boost energie.

Slaap speelt een belangrijke rol in uw lichamelijke gezondheid. Slaap is bijvoorbeeld betrokken bij het genezen en herstellen van uw hart en bloedvaten. Aanhoudende slaapgebrek is gekoppeld aan een verhoogd risico op hartaandoeningen, nieraandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, beroerte en kan zelfs leiden tot een chronisch vermoeidheidssyndroom of depressie.
Lees meer
Wellness

Last van heftige menstruatiepijn? Pranamat ECO kan helpen

De klachten die verband houden met de menstruatie (dysmenorroe) zijn niet prettig. Wij geloven dat elke vrouw die ze op enig moment in haar leven heeft meegemaakt hiermee zal instemmen.
Lees meer
Wellness

Pranamat ECO is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Verjaardagscadeau, jubileum, Valentijnscadeau, Moederdagcadeau of Vaderdagcadeau, Kerstcadeau en vele andere gelegenheden zijn het perfecte moment om uit te drukken hoeveel we om onze dierbaren geven met Pranamat ECO.
Lees meer
Wellness

Het idee voor relatiegeschenken

Veel werkgevers zijn op zoek naar iets bijzonders als blijk van waardering voor hun medewerkers, belangrijke zakenpartners en klanten. Dus als u zich zorgen maakt over het ontbreken van een cadeau-idee, laat ons u dan inspireren!
Lees meer
Wellness

Pranamat ECO Basic set

Deze acupressuur massage set van Pranamat ECO bestaat uit een mat en kussen.
Lees meer
Wellness

Pranamat ECO Full Body Original

Deze acupressuur massage set van Pranamat ECO bestaat uit een mat, kussen en een mini mat.
Lees meer
Wellness

Pranamat ECO Full Body Pro massageset

Deze acupressuur massage set van Pranamat ECO bestaat uit een mat, kussen, mini mat en een grote tas.
Lees meer
Wellness

Het Pranamat ECO acupressuur kussen

Het kussen biedt een uitstekende massage voor hoofd en nek,lumbale regio,benen en buik.
Door de boekweitdoppen is het robuust geeft het een extra intense massage-ervaring en past zich aan de rondingen van het lichaam aan.
Lees meer
Wellness

De Pranamat ECO acupressuur mat

Als u op Pranamat ECO gaat liggen, masseren duizenden acupressuurpunten uw rug grondig. Deze massage-elementen zorgen voor verlichting van spanning en spasmen in de spieren. Het gevoel dat u heeft na het gebruik van Pranamat ECO is zeer vergelijkbaar met dat van een klassieke massage. Adembenemende resultaten kunnen worden waargenomen na slechts een paar sessies!
Lees meer
Wellness

De Pranamat ECO acupressuur mini mat

In het begin werd het gemaakt om een gelijktijdige massage van bijna het hele lichaam te bieden, maar het begon zich al snel te bewijzen als een perfecte compagnon voor onderweg, op het werk of op reis.
Lees meer
Wellness

De Pranamat ECO acupressuur micro

De micro is een comfortabel handgemaakte microcopie van de Pranamat ECO mat, die vaak wordt aangeboden in combinatie met een Pranamat ECO set. Het is gemakkelijk mee te nemen waar u wilt genieten van de mogelijkheden van een massage..
Lees meer
Wellness

Het Pranamat ECO acupressuur mini schildpad

Het Pranamat ECO mini schildpad is een klein en comfortabel schildpadje en wordt vaak aangeboden in combinatie met een Pranamat ECO set. De mini-versie van het normale schildpad kussen is gemakkelijk mee te nemen waar u wilt genieten van de mogelijkheden van een massage.
Lees meer
Wellness

Migraines: uitleg en pijnbestrijding

Een migraine is een erfelijke neurologische aandoening die zich manifesteert als een terugkerende, pulserende hoofdpijn.

Hoe ontstaan migraines en wat draagt bij aan hun ontwikkeling?
Lees meer
Wellness

Discopathie: definitie en behandeling

Pranamat ECO-acupressuurmat bevordert snelle verlichting van pijn, versnelt de bloedcirculatie, verbetert de algemene conditie van het lichaam en het algehele functioneren van het zenuwstelsel.
Begin vandaag met gezond en gelukkig te zijn met Pranamat ECO!
Lees meer
Wellness

Osteochondrose: veel voorkomende oorzaken en behandeling

Therapie met behulp van acupressuurmatten is de enige methode die gelijktijdig helpt bij het verlichten van pijn veroorzaakt door discopathie, spieren ontspant, en de bloedsomloop verbeterd.
Lees meer
Wellness

Fibromyalgie

Liggen op uw mat en kussen van Pranamat ECO gedurende 15-20 minuten per dag kan een grote invloed hebben op uw rusteloosheid en pijnbestrijding.
Lees meer
Wellness

Dieptemassage thuis

Nog steeds niet zeker of massage met Pranamat ECO intensief genoeg is?
Lees meer
Wetenschap
Wellness

Klinische tests

Resultaten van de klinische tests uitgevoerd voor Pranamat ECO
Lees meer
Wellness

Angsttrainer Amy Thomson op Pranamat ECO

Beoordeling door deskundigen: Angsttrainer Amy Thomson op Pranamat ECO
Lees meer
Wellness

Effectieve behandeling van rugpijn

De gemakkelijke manier om rugpijn te verminderen in het comfort van uw eigen huis.
Lees meer
Wellness

DUURZAME THUIS-WELLNESS VOOR JONGE MOEDERS

Weinig slaap, een nieuwe (en grote!) verantwoordelijkheid en een lichaam dat nog herstellende is van een enorme fysieke uitdaging? Voor nieuwe moeders zoals jij is dat de helaas nog al te vaak een dagelijkse realiteit. Na een lange zwangerschap en een heftige bevalling wilt je lijf eigenlijk niets liever dan rust. Rust zodat je lichaam volledig kan herstellen, jij mentaal weer in balans raakt, en jij je kunt focussen op het bonden met je kleine spruit.
Lees meer