Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

PRANA... wat? Pranamat ECO!

Wat is Pranamat? Het is de "meest gegoogelde" massageset in Nederland! Tegenwoordig googelt u gewoon even snel alles als u ergens wat heeft gehoord.

Tijdens het surfen op internet ziet u toevallig een interessant "spijkermatje" die een gelukig en pijnvrij leven belooft en nog voordat u echt heeft gelezen waar het over gaat, heeft u het per ongeluk weggeklikt. Hoe vindt u deze spijkermat weer? U googelt het zoals bijna alles wat u zoekt. 

Tijdens het surfen voert u allerlei zoektermen in die u zich nog kunt herinneren. Prana, Pranayama (nee, we zijn geen onderdeel van een yoga oefening), prana mat of is het prana healing? Het had iets met een acupunctuur mat te maken, toch? ... Uiteindelijk komt u met de Google-suggesties een beetje verder en ontdekt u onze merknaam Pranamat ECO.

Your Image alt

Wanneer u op onze officiële website komt, kunt u zich inleven in de wereld van acupressuur en ontdekken hoe deze massageset - bestaande uit een massagemat en kussen - werkt. Het is gemakkelijk in gebruik, want het enige wat u hoeft te doen is op de mat gaan liggen en de lotusbloemen het werk (de massage) laten doen. 

Klinkt dat absurd? Lees dan de recensies van onze klanten hier en ontdek bij gelukkige “Pranamatters” waarom zij voor de beste spijkermat Pranamat ECO hebben gekozen.

Heeft het iets met acupunctuur te maken en hoe werkt het?

Ja, acupressuur is terug te voeren op de traditionele Chinese geneeswijze en daarom kan Pranamat ECO praktisch ook als acupunctuurmat worden beschouwd. Pranamat ECO is een therapeutische massagemat die de aanmaak van endorfines stimuleert die, door zich te binden aan μ-opiaatreceptoren in de hersenen, pijn verlichten. Bovendien heeft dagelijks gebruik van Pranamat ECO een positief effect op het verbeteren van het algemene welzijn en de stemming.

Bekend van de internationale pers, werd de Pranamat ECO acupressuurmat getest door vele bekende influencers. De puntige mat overtuigde met zijn vele gezondheidsvoordelen, evenals de waarden en missie die Pranamat ECO nastreeft door middel van duurzame en ethische productie. Het effect van de acupressuurmat wordt niet alleen bereikt door klassieke massage, maar ook als een soort yoga-tool, die dubbele voordelen belooft en door onze bloggers vaak wordt gezien als een "yoga spijkermat".

Onze missie is om elk huishouden te voorzien van Pranamat ECO, omdat elke rug een Pranamat ECO nodig heeft! Het draagt bij aan een gezonde en gelukkige levensstijl. Zo hebben we nagedacht over hoe onze merknaam het beste associaties oproept met zijn missie.

PRANA - Sanskriet woord voor levenskracht, levensenergie. 

MAT - (Engels - mat) - verwijst naar het eerste product dat we maakten - de Pranamat ECO acupressuur mat. ️

ECO - omdat de eco-filosofie erg belangrijk voor ons is - niet alleen op het gebied van de materialen, maar ook in de gehele productie (we gebruiken bijvoorbeeld 100% groene energie uit hernieuwbare bronnen om uw Pranamat ECO te produceren). ️

 

Wat maakt de naam als u alle woorden achter elkaar zet?

PRANA + MAT + ECO = PRANAMAT ECO!
Niet zo moeilijk als het lijkt, toch?

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u deze spijkermat ook nodig voor je rug? Overtuig uzelf dan en maak gebruik van onze 30 dagen proefperiode.

5 jaar garantie

Elke Pranamat ECO heeft 5 jaar garantie! We hebben veel vertrouwen in onze producten. We zijn overtuigd dat de Pranamat ECO zeker twee keer zo lang meegaat. We weten dat onze klanten van 12 jaar geleden nog steeds hun producten gebruiken.

Betrokkenheid

We zijn betrokken bij sociale campagnes en goede doelen: we doen donaties, in 2020 schonken we bijvoorbeeld meer dan 2.000 maskers aan ambulancemedewerkers en in oktober deden we mee aan de Borstkankercampagne.

Veilig en niet giftig

Alle materialen waaruit Pranamat ECO bestaat (inclusief draden en ritsen) zijn Oeko-Tex Standard 100-gecertificeerd, wat aantoont dat ze vrij zijn van gifstoffen en veilig zijn voor gebruik op de blote huid.