Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

LEVERING EN RETOURZENDINGEN

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen voor de aankoop van goederen van de pranamat.nl E-Shop. Druk een kopie van deze pagina's af voor uw administratie.

BESCHIKBAARHEID

De levering van goederen van deze website is afhankelijk van beschikbaarheid en we kunnen u mogelijk niet altijd op het aankoopmoment informeren of we momenteel voorraad hebben voor een bepaald artikel. In dit zeldzame geval leveren we een zorgvuldig geselecteerd alternatief of wordt er een terugbetaling verstrekt.

ONS CONTRACT

Wanneer u online een productbestelling plaatst op pranamateco.nl, sturen wij u een e-mail met de bevestiging van de ontvangst van uw bestelling en de inhoud van uw bestelling. Uw bestelling is bedoeld om een product van ons te kopen, dat alleen door ons wordt geaccepteerd bij levering aan u. Producten die deel uitmaken van dezelfde bestelling, maar niet worden geleverd, maken geen deel uit van deze overeenkomst.

LEVERING

Bestellingen die worden geleverd, kunnen in rekening worden gebracht tegen variabele prijzen, afhankelijk van de regio en de gekozen leveringsmethode. De gedetailleerde informatie over leveringskosten en -voorwaarden is beschikbaar tijdens het afrekenen van de bestelling en wordt opgenomen in de bevestiging van ontvangst van uw bestelling die u per e-mail ontvangt. We behouden ons het recht om extra leveringskosten in rekening te brengen als de geplaatste bestelling aanzienlijk meer kost om te leveren dan de standaardkosten. In dit geval nemen we na ontvangst van de bestelling contact met u op om u te informeren over eventuele extra kosten. Op dat moment heeft u de mogelijkheid om de extra kosten te accepteren en door te gaan met de bestelling, de omvang van uw bestelling te verkleinen of deze te annuleren. Alle bestellingen worden binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden. Mogelijk zijn er speciale bezorgopties beschikbaar. Houd er rekening mee dat de bezorging wordt uitgevoerd door een externe vervoerder, daarom kunnen we niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen veroorzaakt door het postsysteem. Als uw goederen niet aankomen, neem dan contact met ons op.

PRODUCTOMSCHRIJVINGEN

Wij nemen alle redelijke zorg om ervoor te zorgen dat alle details, beschrijvingen en prijzen van producten die op de website verschijnen correct zijn op het moment van publicatie. We behouden ons het recht om bestellingen te weigeren wanneer productinformatie verkeerd is gepubliceerd, inclusief prijzen en promoties.

ANNULERING EN RETOURZENDINGEN

Wij bieden een retourbeleid van 30 dagen dat begint vanaf de datum waarop u uw bestelling ontvangt. Alle ongewenste goederen moeten ons onbeschadigd bereiken, binnen deze periode. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Zodra het (de) geretourneerde artikel(en) door ons is (zijn) ontvangen, restitueren wij de waarde van de goederen. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen verwerkt. De kosten van retourzending worden niet terugbetaald. De leveringskosten van uw oorspronkelijke bestelling worden evenmin terugbetaald. Wij wijzen u erop dat u de geretourneerde goederen uitsluitend naar onze magazijnen in Polen of Letland kunt verzenden. Houd er rekening mee dat de kosten van retourzendingen hoger kunnen zijn dan die van de oorspronkelijke uitgaande zending.

Als u iets aan ons wilt retourneren, klik dan hier.