Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Beoordelingen en getuigenissen

Ontdek feedback van experts over Pranamat, recensies van klanten en media
  • 4.7K
Ontdek wat onze klanten en professionals uit de industrie over ons te zeggen hebben

Voor uw gemak hebben we productevaluaties verzameld van onze meest gewaardeerde doelgroep. Alle meningen zijn gebaseerd op grondige producttesten.

Pranamat ECO
4.91
Uitstekend gewaardeerd
3595 KLANTENBEOORDELINGEN
5 sterren
94.4%
4 sterren
3.8%
3 sterren
0.9%
2 sterren
0.6%
1 ster
0.3%
1-15 out of 4701 Reviews
Kimberly Dawn Havens
USA
Pranamat ECO
Mar 26, 2024
Vertaald uit het Engels
Ik hou gewoon van mijn Pranamat. Mijn vriendin van haar werk vertelde me een paar jaar geleden over de Pranamat om haar te helpen met chronische pijn. Ze bracht het op mijn werk, en dus probeerde ik het, en ik werd meteen verliefd. Ik heb scoliose die regelmatig pijn in de onderrug veroorzaakt en daarom gebruik ik mijn Pranamat-schildpad elke dag. Ik leg hem op de rugleuning van mijn bank, leun er dan op en het voelt geweldig. Onmiddellijke verlichting. Het is ook heel rustgevend en verzachtend. Ik raad dit product aan iedereen aan voor dagelijks gebruik. Ik gebruik de schildpad ook voor nekpijn wanneer dat nodig is.
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Jody Thomas O'Brien
USA
Pranamat ECO
Mar 20, 2024
Vertaald uit het Engels
Ik hou van liefde, hou van mijn Pranamat! Absoluut een aanrader!
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Lea Near
USA
Pranamat ECO
Mar 08, 2024
Vertaald uit het Engels
Ik geef toe: ik was eerst sceptisch. Ik had echter zoveel nekpijn door het tandenknarsen. Ik was bereid alles te proberen. Ik gebruik dit de afgelopen zes maanden vrijwel elke avond en ik knars niet meer met mijn tanden. Mijn nekpijn is nu verdwenen en ik slaap veel beter. Ik gebruikte ook het kleine hart onder een verstuikte knieën tijdens het zitten en het maakte een enorm verschil in de pijn die ik voelde tijdens het zitten. Ik ben niet langer sceptisch!
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
AJ
USA
Pranamat ECO
Mar 07, 2024
Vertaald uit het Engels
De Pranamat-set is geweldig. Dit is de beste investering die ik in mezelf heb gedaan in een tijdje. Dankzij een paar auto-ongelukken ongeveer 10 jaar geleden ga ik maandelijks naar de chiropractor. Deze set heeft mij echter veel pijnverlichting gegeven. De dag dat mijn set werd afgeleverd heb ik alles uit de doos gehaald om het meteen te proberen. Ik bewaar het stuk dat wordt getoond voor je voeten, zodat ik het elke dag voor mijn rug kan gebruiken tijdens het autorijden. Ik ben een veel gelukkiger mens na gebruik van dit product!!
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Sarah Elodia Oliver
USA
Pranamat ECO
Mar 06, 2024
Vertaald uit het Engels
WAUW!! Dit is mijn meest aanbevolen product. Als ik over één ding een TED-talk zou moeten doen, zou iedereen die mij kent, zeggen dat dit over de voordelen van het gebruik van een Pranamat zou gaan. Ik hield zo veel van mijn set dat ik vorig jaar voor Kerstmis een set kocht voor mijn moeder, mijn zus en mijn schoonmoeder, omdat het elke cent waard was! De eerste keer dat ik de mat gebruikte was niet pijnlijk omdat ik al eerder een andere acupressuurmat had gebruikt, maar na mijn eerste gebruik van mijn Pranamat was ik er absoluut van overtuigd dat niet alle acupressuurmatten gelijk zijn. Pranamat is absoluut de superieure acupressuurmat. De recensies liegen niet. Het is feitelijk levensveranderend als het in uw dagelijks leven wordt opgenomen. Voordat ik mijn Pranamat begon te gebruiken, had ik vreselijke hoofdpijn en kon ik wekenlang geen goede nachtrust krijgen. Mijn slaapkwaliteit verbeterde met 1000% nadat ik mijn mat elke avond voor het slapengaan begon te gebruiken. Als accountant is dit product een MUST HAVE tijdens het drukke seizoen en ik raad het aan al mijn collega's aan! Zelfs op dagen waarop ik laat thuiskom en weet dat ik maar een paar uur slaap krijg, maak ik nog steeds tijd om mijn Pranamat te gebruiken, omdat ik weet dat als ik dat niet doe, ik mezelf alleen maar bedrieg uit zelfzorg. Ik kan eerlijk zeggen dat mijn Pranamat nu een van de hoogtepunten van mijn dagen is! Mijn man en ik zijn aan het verhuizen en ik vertelde hem dat ik de kussens in onze nieuwe woonkamer van Pranamat-kussens wil maken. Hij zei dat hij volledig verwacht dat mijn Pranamat-collectie zich zal uitbreiden en dat hij het op dit punt heeft geaccepteerd. Ik kan niet wachten om dit bedrijf te blijven zien groeien en een van hun grootste fans te blijven!
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Andrea Fernandez
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Vertaald uit het Engels
het was geweldig om thuis te komen van een stressvolle werkdag en te ontspannen voordat je ging slapen. helpt mij om 's ochtends energie te krijgen en de hele nacht door te slapen. helpt mij bij lage rugpijn. Ik ben dol op mijn pranamat, heb het aan familie en vrienden aanbevolen en een paar van hen hebben het gekocht.
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
TG
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Vertaald uit het Engels
Ik heb ernstige degeneratie van de wervelkolom als gevolg van reumatoïde artritis. Helaas kan ik geen enkele vorm van medicatie verdragen. Ik heb een operatie ondergaan. Elke paar maanden heb ik als een uurwerk zeer pijnlijke RFA's in mijn baarmoederhals zonder anesthesie! Ik zie regelmatig een chiro. Doe acupunctuur. Dagelijkse pilates. Maar dit is nog steeds niet genoeg om die pijn weg te houden. Mijn Pranamat-set redt mij! Het is GEWELDIG hoe de acupressuurpunten de pijn en stijfheid op de juiste plaatsen lijken te verminderen. Ik heb zelfs een kussen in beperkte oplage op mijn reformer-hoofdsteun. Ik heb de grote mat op mijn stoel als ik tv kijk. De kleine mat en het kussen liggen op mijn bed. . Ik heb de set van 3 stuks als cadeau gekocht. Aanbevolen aan vrienden die iets hebben gekocht! Ik kan niet leven zonder mijn Pranamat!!!
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Jenn Jeskie
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Vertaald uit het Engels
Ik ben dol op mijn Pranamat-set en gebruik hem dagelijks, soms meerdere keren per dag !! Ik reis er zelfs mee, is het ZO GOED???? Ik was al meer dan een jaar van plan om mijn set aan te schaffen en kreeg toen een genereus verjaardagscadeau, dus ik gebruikte dat geld om het te kopen en heb nooit spijt gehad van die beslissing. Als je twijfelt, spring dan naar beneden en klik op Verzenden op je droom Pranamat-set. Je zult niet teleurgesteld worden!!!
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Rivers Farrell
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Vertaald uit het Engels
Deze mat is GEWELDIG!! Het overtrof mijn verwachtingen. Mijn man, die normaal gesproken behoorlijk sceptisch is over alle 'gezondheids'-gadgets, werd op deze mat verkocht toen hij er voor het eerst op lag. Hij heeft chronische rugpijn en door op de mat te liggen is de pijn die hij voelt verminderd. Het hielp ook met de mobiliteit van de nek van mijn schoonmoeder. Als je erover nadenkt om de mat te kopen, zou ik zeker KOOP HET zeggen. We houden ervan
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
1
0
Lydia Taylor
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Vertaald uit het Engels
Ik heb de helft van mijn leven met chronische ziekten en pijn geworsteld. Pranamat verlicht pijn die medicatie niet eens helpt of vermindert. Mijn mat is echt een wonder voor mij geweest. Ik ben verzekerd van alle voordelen en ben echt dankbaar. Na slechts enkele minuten gebruik ga ik van een staat van lijden naar genezing. Ik raad het iedereen die ik ken aan.
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
1
0
Christine Villacarlos
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Vertaald uit het Engels
Ik ben er net mee begonnen, dus ik heb nog heel weinig ervaring, maar tot nu toe bevalt het me. Ik hou van het beetje pijn en het comfort dat ik krijg als ik op de mat lig. Ik hou vooral van het gevoel op mijn voetzolen als ze op de zachte punten rusten, het voelt heel ontspannend, vooral als ik naar mijn favoriete serie kijk.
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Emily Jackson
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Vertaald uit het Engels
Beveel ten zeerste aan om een Pranamat te kopen! Het is zo geweldig om een stijve rug te verlichten na een hele dag aan een bureau te hebben gewerkt, om te ontspannen en te kalmeren als ik gestrest ben, en het helpt me om 's nachts zoveel beter te slapen. Ik gebruik mijn Pranamat met veel plezier en kijk er elke dag naar uit!
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Rebekah Dunbar
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Vertaald uit het Engels
Ik kreeg een pranamat voor Kerstmis! Ik wil er al heel lang een, voornamelijk voor slaap en nek- en rugspanning. Ik kan niet geloven hoeveel het heeft geholpen met mijn slaap!! Ik doe dit ongeveer 15-20 minuten voor het slapengaan. Vóór pranamat werd ik 's nachts zo vaak wakker vanwege nachtelijk zweten in de menopauze en nu word ik misschien een of twee keer wakker. Het is geweldig!! Na ongeveer 5 minuten liggen, begin ik me ontspannen te voelen. Ik kan de lof van pranamat niet genoeg zingen!!
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
1
0
Jennifer Connolly
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Vertaald uit het Engels
Het gebruik van deze mat heeft zoveel dingen veranderd. Elke keer als ik pijn in mijn nek, rug of hoofdpijn heb. Ik lig op de mat en het kussen of allebei en binnen de kortste keren voel ik me geweldig. Ik heb het zelfs door mijn man laten gebruiken en hij valt er regelmatig op in slaap. Zo blij dat we deze aankoop hebben gedaan.
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Grace O
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Vertaald uit het Engels
Ik had de pranamat al een tijdje in de gaten voordat ik hem als kerstcadeau ontving. Ik ben altijd gevoelig geweest voor knopen/beklemming in de bovenrug en nu ik moeder ben van drie kinderen van drie jaar en jonger, is dat alleen maar verergerd. Ik was nieuwsgierig en hoopvol om te zien of de pranamat de verlichting zou bieden waar ik naar zocht, dus zodra ik hem kreeg, ging ik er meteen mee aan de slag. De eerste paar keer dat ik erop lag, was het even wennen, maar de resultaten die ik ervoer waren voldoende om ervoor te zorgen dat ik terug bleef komen. Na enkele minuten werd mijn rug erg warm en voelde ik mijn lichaam erin ontspannen. Elke keer dat ik op mijn pranamat heb gelegen, ben ik in slaap gevallen of ben ik even in slaap gevallen en sta ik met een verjongd gevoel op. Ik heb er nu een onderdeel van mijn dagelijkse routine van gemaakt om er minstens 20 minuten op te liggen. Als ik hoofdpijn voel opkomen of enige vorm van spierspanning, haal ik mijn pranamat tevoorschijn. Het is zo effectief geweest bij het helpen bij mijn rug-/nekpijn, hoofdpijn, slapen en humeur. Het biedt een zeer aardende en ontspannende ervaring die zeer gewaardeerd wordt als moeder met jonge kinderen. Als er om de een of andere reden in de toekomst iets met mijn pranamat zou gebeuren, zou ik het absoluut zelf opnieuw kopen, dit product 100% aanbevelen
Geverifieerde klant
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
0
mensen hebben Pranamat getest en dit is hun feedback
43%

VAN DE KLANTEN MERKT EEN AANZIENLIJKE VERLICHTING VAN RUGPIJN

24%

HEEFT EEN BETERE SLAAPKWALITEIT

11%

VAN DE KLANTEN VERMELDDE DAT PRANAMAT NU ONDERDEEL IS VAN HUN DAGELIJKS LEVEN

22%

VOELT NA KORTE TIJD MEER ENERGIE

De professionele deskundigen adviseren Pranamat
Lees de deskundige veklaring en en waarom ze Pranamat aanbevelen aan hun patiënten
Heeft er in deze tijd van het jaar iemand last van hoofdpijn?!?! Hoewel de vakanties geweldig zijn, kunnen ze ook stressvol zijn! De Pranamat helpt bij hoofdpijn - het versnelt de bloedstroom wat leidt tot verwijding van bloedvaten en verlichting van spierspanning - bijgevolg is Pranamat een snelle en effectieve manier om hoofdpijn te verlichten! Ik hou van deze mat en kussen en weet dat het me in deze tijd van het jaar heeft geholpen!
Voet- en enkelchirurg
Dr. Bradley Schaeffer
Voet- en enkelchirurg
Ik wilde wat informatie delen voor degenen die mij over Pranamat vroegen: - Pranamat werkt om de bloedcirculatie en lymfestroom te verbeteren, waardoor een betere zuurstoftoevoer ontstaat en uiteindelijk leidt tot een betere elasticiteit en textuur van de huid. - Wees voorbereid om erin te ontspannen, bestaande uit een acupressuurachtig oppervlak, het kost tijd om eraan te wennen. Ik begon het te gebruiken terwijl ik een T-shirt droeg, zodat mijn huid niet bloot was. Na een paar sessies was ik helemaal in orde en genoot ik van het gevoel. - Pranamat is geschikt voor iedereen, niet alleen voor yogi's of gymkonijntjes maar ook voor zwangere dames en moeders. - Helpt bij het stimuleren van energie. -Helpt om spanning en spieren los te laten. Ik zou 10 minuten per dag aanraden om resultaten te zien. - Pranamat is een effectieve langetermijninvestering die ten zeerste wordt aanbevolen aan mensen die veel tijd achter de computer zitten, autorijden, baby's dragen of moeite hebben met slapen. -Helpt pijn in de benen te minimaliseren en cellulitis te minimaliseren. - Oh en had ik al gezegd dat ze ECO-vriendelijk zijn!
Yoga Instructrice
Rebecca Papa-Adams
Yoga Instructrice
Zelfzorg. Voor mij gaat het erom dat ik tijd vrij maak voor de dingen waardoor ik me zowel fysiek als mentaal op mijn best voel. En een deel daarvan is het gebruik van mijn Pranamat-massageset. De acupressuurmat en het kussen helpen de bloedtoevoer naar de spieren te verbeteren, pijn te verminderen en herstel te bevorderen. Zelfs slechts 10-15 minuten per dag op mijn Pranamat maakt zo'n verschil in het verminderen van rugpijn door te veel te zitten. Ik vind het ook geweldig dat het ethisch is gemaakt + milieuvriendelijk, gemaakt in Europa en een hoop wetenschap (en oude wijsheid) heeft om het te ondersteunen. Het zijn die kleine dingen die je elke dag doet die het verschil maken voor onze gezondheid en ons welzijn, dus ik maak er mijn prioriteit van!
Voedingsdeskundige BHSc
Nina Gabriela
Voedingsdeskundige BHSc
"Soms is het meest productieve dat je kunt doen, ontspannen." Een van de dingen die ik gebruik om me te helpen te revitaliseren en mijn energie te herstellen, is Pranamat-massagemat en -kussen. Afgezien van mijn gebruikelijke bad, boek, strandwandeling of meditatie, geeft de Pranamat me echt de extra energie die ik nodig heb om een drukke werkweek door te komen. Voor degenen onder jullie die er nog nooit een hebben gezien: de mat en het kussen zijn gemaakt van lotusbloemen met stekelige bloemblaadjes die je een volledige acupressuurmassage geven. Dit bevordert de bloedtoevoer naar die gebieden, verhoogt de zuurstofvoorziening naar de spieren en verhoogt de afgifte van endorfine (waar je blij van wordt). In wezen is aangetoond dat de Pranamat stress, rugkrampen, spierpijn, hoofdpijn en vermoeidheid verlicht EN ook de slaapkwaliteit verbetert. Ja, de bloemen zijn scherp, maar eerlijk gezegd doen ze zo goed pijn. Ik gebruik de mijne meestal 15-20 minuten na elke sportschoolsessie en merk dat de spierpijn sneller herstelt.
Interne geneeskunde arts
Erica Wigdor
Interne geneeskunde arts
Meer informatie over Pranamat
.Lees verschillende artikelen over welzijn, wetenschap en andere nieuws.
Wat is Pranamat ECO?
8.10.2021
wellness

Wat is Pranamat ECO?

Pranamat ECO is bedoeld voor acupressuurmassage. De doeltreffendheid ervan bij de behandeling van pijn is bevestigd door klinische onderzoeken.
Lees meer
Het Pranamat ECO acupressuur mini hart
8.10.2021
wellness

Het Pranamat ECO acupressuur mini hart

Het Pranamat ECO mini hart is een klein comfortabel hartje en wordt vaak aangeboden in combinatie met een Pranamat ECO set. De mini-versie van het normale hart kussen is gemakkelijk mee te nemen waar u wilt genieten van de mogelijkheden van een massage.
Lees meer
DUURZAME THUIS-WELLNESS VOOR JONGE MOEDERS
wellness

DUURZAME THUIS-WELLNESS VOOR JONGE MOEDERS

Weinig slaap, een nieuwe (en grote!) verantwoordelijkheid en een lichaam dat nog herstellende is van een enorme fysieke uitdaging? Voor nieuwe moeders zoals jij is dat de helaas nog al te vaak een dagelijkse realiteit. Na een lange zwangerschap en een heftige bevalling wilt je lijf eigenlijk niets liever dan rust. Rust zodat je lichaam volledig kan herstellen, jij mentaal weer in balans raakt, en jij je kunt focussen op het bonden met je kleine spruit.
Lees meer
SHOP NU