Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Verder winkelen

Uw winkelwagen

Nicky de vos
Pranamat ECO
Mar 17, 2022
Echt een aanrader,
Ik combinatie met mijn dagelijkse meditatie
Ik heb jaren last van migraine en hoofdpijn
Sinds ik dagelijks op de pranamat lig is het met 80% afgenomen
En heb ik ook een betere nachtrust

Ik heb er geen spijt van en raad het iedereen aan in mij omgeving
Lisanne Scholten
Pranamat ECO
Jan 16, 2022
Ik was heel benieuwd of dit zou werken. Komt binnen in een mooie doos. De eerste 5 minuten is heel erg wennen en zoeken naar de juiste houding, maar daarna werd ik helemaal ontspannen en lag ik gek genoeg nog lekker ook. Je merkt dat je lichaam warmer wordt en de nek en rugklachten zijn daarna weer even verdwenen. Heerlijk! had deze veel eerder willen hebben.
Robin van Pol
Pranamat ECO
Jan 12, 2022
Ik vind de Pranamat geweldig. Ik lig er meestal 3x per week op en merk dat mijn rugklachten minder worden. Soms val ik zelfs in slaap als ik erop lig.
Een dikke aanrader voor iedereen.
Dionne
Pranamat ECO
Jan 12, 2022
Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje sceptisch was of dit goed voor mij zou werken. Ik ben hypermobiel, waardoor ik vaak veel pijn in mijn spieren heb. Regelmatig zat ik bij de fysio die de knopen weer uit mijn spieren moest masseren.

Ik had wel eens wat gelezen over spijkermatten maar door mijn bedenkingen nooit een aangeschaft. Toen ik mij er een beetje in ging verdiepen, vond ik het wel belangrijk dat het geen chemische mat zou zijn. Natuurlijke producten hebben mijn voorkeur, dus fijn dat hier rekening mee is gehouden bij Pranamat.

Ik gebruik de mat nu 2 maanden elke avond voor ik ga slapen. En ik ben perplex. Mijn spierpijnen en knopen zijn zoveel minder! Echt heel fijn.

Ik heb wel even moeten wennen aan het gevoel van de mat. De puntjes zijn vrij scherp dus ben er eerst een tijdje op gaan liggen met een dun hemdje aan. Na verloop van tijd kon ik met mijn blote huid op de mat en kijk ik er gewoon naar uit om er op te liggen.

Ik raad het echt aan!
Martine Prest
Pranamat ECO
Jan 12, 2022
Ik heb al jaren last van mijn rug. Na het zien van de Pranamat was ik erg benieuwd naar of dt iets voor mij zou zijn. Ik vond het wel een behoorlijke aanschaf qua prijs, maar het is het echt waard. Het enige probleem dat ik nu nog heb, is dat ik om mijn mat moet vechten met ijs man. Hij is ook fan van de mat en pikt hem regelmatig in.
Patricia
Pranamat ECO
Dec 28, 2021
Na bij een bekende een bericht gezien te hebben over de Pranamat, ben ik mij er in gaan verdiepen wat de mat nou doet.
Er is zoveel waarvoor je de mat kunt gebruiken!
Aangezien zij er ook nog eens een mooie kortingscode bij had zitten, maakte dat het voor mij nog aantrekkelijker om de gok te wagen en het te gaan bestellen.
Mijn insteek was voor onder andere mijn rug (ben hersteld van een hernia) en voor na het sporten tegen eventuele spierpijn.
Echter werkt het ook heel goed wanneer je slecht slaapt.
Sinds ik namelijk de pranamat gebruik, slaap ik stukken beter!
Ik gebruik het een kwartiertje voor het slapen gaan, en daarna ga ik een heerlijke nachtrust tegemoet. Zo fijn!

Na het sporten, stap ik onder de douche om vervolgens nog even op de mat en het kussen te gaan liggen. Even helemaal zen wordt ik daarvan.
Ik kan er dan weer volop tegenaan :)

En bij momenten waar ik nog rugpijn ervaar, ga ik ook op de mat liggen. Dit zorgt er voor dat de pijn aanzienlijk minder wordt / echt weg is.

Uiteraard is het in het begin even wennen, want de bloemetjes zijn wat gevoelig in het begin.
Maar dit kun je langzaam opbouwen, door eerst een dun shirtje en broekje aan te doen wanneer je gaat liggen.

Eerst begon ik met 5 minuutjes. Eerst een enkel keertje, nu zo 3x in de week.
Inmiddels gebruik ik hem zo een half uur per keer, zonder shirt. Even mijn momentje van ontspanning na het sporten.
Had laatst zelfs dat ik in slaap was gevallen :)
Dacht ga nog even 10 minuutjes liggen op de mat en kussen voor het slapen gaan..
Werd ik een uur later wakker :)
Was natuurlijk niet de bedoeling, maar heb echt heerlijk geslapen, ook daarna nog. Haha.
Werd echt uitgerust wakker.

Super blij dat ik de Pranamat heb aangeschaft. Wat een veelzijdig product! En dan ook met zulke resultaten.
Mocht je nog twijfelen.. niet meer doen. Bestel, en ervaar!
Ik raadt het echt iedereen aan.
Alina Skryl
Pranamat ECO
Dec 27, 2021
Pranamat ECO
I was thinking about Pranamat for many many years, and finally I got it!
I work in the office and spend more than 8 hours per day in front of the laptop. Since I start putting the pillow or the small mat between my back and the chair, I feel less tension in my lower back.
Sometimes I also make some relaxation time for myself: I lay on the big Pranamat with a sheet mask on my face and listen to a meditative music. Perfect 20-30 minutes to recharge!
When I read a book, I also use all Pranamats I have :) I attach the picture, so you’ll see how my reading chair looks like :)
Overall, highly recommended!! I love the design with the lotus flower soooo much, it’s beautiful! And of course I chose my favorite color - violet - among many different others (also beautiful!)
Denise Heemskerk
Pranamat ECO
Dec 14, 2021
Ik kwam de Pranamat tegen op Instagram. Vanwege de prijs heb ik maandenlang getwijfeld, maar uiteindelijk heb ik toch de Pranamat aangeschaft vanwege nek- en rugklachten en problemen met slapen. De eerste keer was wennen, maar merk na een paar weken gebruik verschil. Bijna elke avond ga ik 20 minuten op de Pranamat liggen en toen ik pas last van mijn nek had, voelde mijn nek na de Pranamat een stuk beter! Echt een aanrader.
Sharon
Pranamat ECO
Nov 30, 2021
Pranamat ECO
Heel eerlijk; ik heb deze mat onder dwang gekocht... ja echt! Een vriendin kwam thee drinken en was ZO enthousiast dat ze me geen keus gaf; ik moest een mat bestellen met kussen (heel belangrijk). Dus, de goede vriendin die ik ben; ik heb mat en kussen besteld. En ik moet toegeven; ze heeft gelijk. Ik slaap beter, mijn nek en schouders zijn meer ontspannen. Het is even wennen maar zoals velen al hebben omschreven; de fijne pijn...; is het dubbel en dwars waard. ;-)
Kim
Pranamat ECO
Nov 29, 2021
Ik ben erg tevreden met de pranamat, in het begin is het even een naar (prikkelend) gevoel, maar zodra je gewicht verdeeld is en je goed ligt wordt alles warm en begint de massage. Ik heb de mat ook aangeraden aan een collega, die heeft hem ook gekocht en is net zo tevreden! Zeker met een kantoorbaan biedt dit de ontspanning voor de spieren die nodig is na een dag werken.
Sigourney Vinke-van der Linden
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Wat een geweldig product! Het is even wennen in het begin maar bij langer gebruik merk je echt een verschil.
Anneleen Struijs
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
In het begin even wennen en kan het wat onprettig voelen. Daarom eerst opbouwen qua tijd en kledingstukken. Nu gaat dat steeds beter! Daarnaast met je gelijk een positief effect rondom bevorderen van doorbloeding!
Melanie
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
In het begin kon ik er met moeite 2 minuten op liggen. Maar langzaam aan ging dit steeds beter, door vooral op mijn ademhaling te letten. De mat zorgt ervoor dat ik beter kan ontspannen.❤️
Judith Bandell
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Ik gebruik Pranamat Eco nu twee weken en ik ben heel erg tevreden. Normaal gesproken heb ik veel last van migraine voor mijn menstruatie. Maar deze keer heb ik helemaal geen last gehad. Ik raad pranamat Eco zeker aan als je geregeld last hebt van hoofdpijn of migraine.
Grietje Bloemert
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Zeer snel geleverd,werkt perfect
Marijke
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Sinds ik de pranamat en kussen heb, lig ik er bijna elke dag twintig minuten op en ga altijd in slaap. Zo’n lekkere warmte over mn rug en in mn nek, het ontspant me enorm. Ik had gekozen voor de groene versie met goud stiksels, ziet er prachtig uit, ben er heel blij mee!
Linda Hoendervangers
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Super snelle en goede service en een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest!!! Echt een aanrader.
Thilata
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Ik heb door mijn keizersnede bijverschijnselen, zoals een dood/slapend gevoel in buik en benen. Door op de mat te liggen is het compleet weg. Als new Born mama is het heerlijk om ongestoord en goed te slapen.
Kimberly
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Pranamat ECO
Wat zorgt de pranamat voor ontspanning. Ik heb nog nooit zo bewust mijn hartslag gevoeld en dat zorgt voor ontspanning en rust. Op dit moment zit ik in een burn out en zitten de spieren in m'n rug en schouders vast. Maar met de pranamat is dit al stukken minder. Ook kom ik op de mat echt tot rust.
Monique Bar-on
Jun 13, 2021
I have been using the pranamat for a few weeks now and I must say that I really like it!!! I still use it with light clothing, as otherwise it feels too intense for me, but maybe one day….. at the moment I’m still suffering from long covid, slowly improving and I feel the pranamat helps me to take proper rest during the day. When I just lay on the couch I don’t feel as rested as when i lay on the pranamat for the same amount of time! It makes the resting much more efficient, so to say. I especially love the pillow and the feeling it gives to my neck and skull, it’s so relaxing! I have been doubting for a while, but so glad I decided to buy it and give it a try! Thank you pranamat….
Ela Lala
May 05, 2021
Ik was sceptisch, maar ik voel echt het verschil. In het begin deed het pijn en kon ik me niet voorstellen dat ik er langer dan een paar minuten op zou kunnen liggen. Nu merk ik dat ik de tijd helemaal vergeet als ik erop lig. Het geeft een heerlijk warm en comfortabel gevoel. Het heeft zeker een verschil gemaakt in hoe ik me voel nadat ik het nu een paar maanden heb gebruikt. Mijn spanning en pijn is volledig verdwenen in zowel mijn rug als nek. Ik heb minder last van hoofdpijn en slaap ook veel beter.
Dankje wel Pranamat!
Elvina Malinois Mommee
Apr 10, 2021
Ongeveer 4 jaar geleden kocht ik de pranamat. Deze stond in een leesblad waardoor ik enthousiast erover was. Ik heb toen een aangeschaft om te ervaren hoe het zou voelen en of het zou werken.
Ik heb vaak last van mijn rug, nek, schouder en hoofdpijn.
Nou het heeft mij heel aardig verrast! De mooie lotusbloem spikes maakt het ook wat uniek.
Wanneer ik op de pranamat lig verlicht de pijn. Toen ik voor het eerst de pranamat gebruikte moest ik even wenen aan de scherpte lotus spikes. Diep inademen en uitademen, vooral concentreer op je ademhaling is belangrijk om door te komen.
Ik kan het echt iedereen aanraden. Het verlicht de pijn, en het geeft even je zen moment. Ik heb een ander merk geprobeerd, maar de kwaliteit en materiaal is niet wat ik zou willen ervaren.
Pranamat zal voor sommige wat aan de dure kant zijn, maar het is je geld waard. Duurkoop =Goedkoop. Ik heb na 4 jaar nog altijd de beste ervaring en verlichting qua spierklachten mee! Ik heb een set voor me moederlief gekocht en ze is er zo blij mee. Een week later kocht ik nog een Pranamatset voor mezelf met een hoofdkussen, omdat ik dit toch echt geweldig vond. Het verlichte mijn migraine. Met de mat als kussen gebruiken voelt toch anders aan. Mocht er mensen zijn met migraine, is de pranamatkussen een MUST HAVE! Ook loop ik dagelijks op mijn pranamat. (Doe dit niet als beginner 😜)..
Mocht je jeuk hebben aan je rug, en je kan er niet bij is dit ook een ideaal krabmat😂..

“waarom pranamat”? Mooie design, goede kwaliteit en materiaal, het Verbetert de bloedcirculatie, Ontspant de spieren volledig.
Athena Potamianos
Mar 02, 2021
Pranamat Accupressure Mat heeft mijn dagelijks leven een stuk beter gemaakt:) ik heb erg veel last van hoofdpijn en door elke dag op het matje te staan, liggen, onder mijn voeten te plaatsen tijdens het werken vanuit huis is mijn hoofdpijn vermindert en kom ik stressvolle werkdagen rustig door.
Magdalena Plech
Feb 28, 2021
Ik ben de acupressuur mat begonnen te gebruiken na mijn zwangerschap. In de begin moest ik wennen aan het gevoel die de lotusbloemen me gaven. Eenmaal voorbij de gewenningsperiode, moet ik zeggen dat de mat zalig aanvoelt en doet wat hij belooft. Mijn rugklachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Na gebruik voel ik me ontspannen en energiek. En ik gebruik het dagelijks voor 15 minuten. Dit product raad ik aan voor mensen die last hebben van nek of rugklachten.