Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Veel Gestelde Vragen (FAQ)

Alles wat u wilde weten over PRANAMAT ECO en zelfs meer.

Over Pranamat ECO

Het oppervlak van de Pranamat ECO-mat is groter dan dat van de meeste massagematten. De afmeting van 45 x 73 cm is groot genoeg om uw hele rug te bedekken, wat maximale blootstelling aan de speciaal gekalibreerde lotusbloemmassage-elementen mogelijk maakt. Dit komt neer op een echt transformerende ervaring.

Ja, alle Pranamat ECO-producten bevatten een gebruikershandleiding. T

Wij maken alle Pranamat ECO-producten met liefde zelf, in het prachtige Letland (Europese Unie). Onze hoogopgeleide ambachtslieden werken volgens strenge normen – ze verzorgen elke laatste naaisteek. We besteden niet uit - omdat onze productie ethisch is en we moeten weten dat we u de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

De voordelen zijn merkbaar na de eerste paar minuten van de eerste massage, te beginnen met een gevoel van warmte in de huid. Na ongeveer tien minuten begint u een gevoel van comfort en rust te voelen.

Garantie

Als u een defect product ontvangt of een afwijking ontdekt tijdens de garantieperiode, dient u een claim in bij [email protected] waarin het defect wordt beschreven en voegt u foto's bij met details over het defect.

De gedetailleerde gebruikershandleiding vindt u in uw Pranamat ECO-productdoos.

Wij maken alles zelf, in Europa, volgens strenge kwaliteits- en ethische normen. Daarom krijgen al onze producten 5 jaar garantie.

De Pranamat ECO-garantie is vijf jaar geldig. Bewaar alle originele betalings- en afleveringsdocumenten.

Als een defect product binnen deze garantieperiode wordt geretourneerd, zorgen wij voor een vervangend product. Voeg het betalingsbewijs (ontvangstbewijs) toe en stuur uw verzoek om vervanging schriftelijk naar [email protected] of neem contact met ons op via het elektronische contactformulier (https://pranamat.nl/contacts.) Wij zullen u onmiddellijk beantwoorden en verdere instructies geven.

Gebruik en verzorging

Veel kinderen zijn dol op Pranamat ECO. Als uw kind Pranamat ECO gebruikt, moet het te allen tijde onder toezicht van een volwassene staan, omdat de bloemblaadjes scherp zijn. De huid van een kind is bijzonder gevoelig, dus we raden aan om een linnen doek of katoenen T-shirt tussen de mat en het lichaam te plaatsen en de sessie te beperken tot 10-15 minuten. We krijgen feedback van ouders die uitleggen dat ze hun kind toestaan om de lotusbloemen voorzichtig aan te raken met hun vingertoppen om motorische vaardigheden te ontwikkelen. Sommige ouders moedigen hun kinderen ook aan om hun voeten zachtjes op de mat te drukken, vanuit een zittende positie.

Voor het beste resultaat gebruikt u Pranamat ECO elke dag, en wanneer u een specifieke behoefte voelt. Wij raden u aan Pranamat ECO deel te laten uitmaken van uw dagelijkse routine. Gebruik hem bijvoorbeeld elke avond na het poetsen van uw tanden, zodra u klaar bent om naar bed te gaan. Of leg hem de eerste 20 minuten van uw werkdag op uw bureaustoel.

Raadpleeg onze Medical Disclaimer voor meer informatie.

Pranamat ECO is ontworpen om de rug, nek, armen, benen, voeten en handen te masseren. Het kan ook worden gebruikt op de hoofdhuid; de bovenkant of zijkanten van het hoofd. Het wordt echter niet aanbevolen voor gebruik op het gezicht, de borst of de binnenkant van de dij.

Pranamat ECO wordt ten strengste niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap, vooral niet in het eerste trimester – evenmin een massage – tenzij door een specialist in prenatale massage. Echter, zodra uw kind is geboren, is het een prachtige ondersteuning voor nieuwe moeders. Veel van onze klanten zijn nieuwe moeders – volg onze social media pagina's en word lid van de familie!

Dit is geheel persoonlijk maar 'soms even ongemakkelijk' zou het beter omschrijven. Sommige mensen voelen een aangenaam tintelend en warm gevoel wanneer ze de mat voor het eerst gebruiken. Voor de meeste mensen duurt het echter een paar minuten om te ontspannen en twee of drie sessies om de hele ervaring echt te genieten. We raden aan om te beginnen met korte sessies van vijf tot tien minuten. Als u een zeer gevoelige huid heeft en zich ongemakkelijk voelt, probeer dan dunne katoenen kleding te dragen tijdens uw Pranamat ECO-massage.

U gaat gewoon liggen met Pranamat ECO onder uw rug, schouders, nek of een ander lichaamsdeel dat u wilt masseren (behalve uw gezicht natuurlijk). U kunt gaan zitten of staan op Pranamat ECO, of zachtjes druk uitoefenen op uw voeten vanuit een zittende positie. Pranamat ECO heeft geen bewegende delen, dus zodra u een positie hebt aangenomen, kunt u eenvoudig stil liggen, ontspannen ademen en genieten van de spanningsverlichting. Het gebruik van Pranamat ECO is absoluut moeiteloos en laat u ontspannen en geeft u energie.

Het wassen van Pranamat ECO is eenvoudig.

1. Verwijder de binnenste kokosvezel of boekweitvulling en scheid de buitenste linnen hoes van de binnenste katoenen hoes.

2. Was de buitenkant van de linnen hoes met de hand met koud water en een mild – bij voorkeur natuurlijk - reinigingsmiddel en laat het op natuurlijke wijze drogen. Niet in de machine wassen.

3. De Pranamat ECO kenmerkende lotusmassage-elementen kunnen voorzichtig worden gereinigd met een zachte borstel en, indien nodig, tussen de sessies worden bestrooid met een desinfecterende oplossing.

4. De witte katoenen binnenhoes kan met de hand of in de wasmachine worden gewassen, op een normale katoenen cyclus.

5. De kokosvezelvuller mag niet in contact komen met water of worden gereinigd. Het is absoluut niet nodig omdat kokosvezel van nature stof- en geurbestendig is.

Als u een zeer gevoelige huid heeft en zich ongemakkelijk voelt tijdens het gebruik van Pranamat ECO, raden we aan om dunne katoenen kleding te dragen in plaats van de gebruikelijke blote huid. Het kan ook helpen om uw massage te beperken tot tussen de twee en tien minuten voor de eerste paar sessies. Het gebruik van Pranamat ECO op een zacht oppervlak, zoals een matras of bank, in plaats van de vloer, vermindert ook de intensiteit van de druk.

Pranamat ECO is ontworpen voor individueel gebruik. Omwille van de persoonlijke hygiëne is het raadzaam om speciale desinfecterende middelen te gebruiken bij het delen van uw Pranamat ECO.

Betaling en levering

Ja. Wij bieden een 30-daagse-geld-terug-garantie zonder vragen te stellen.

U heeft 30 dagen vanaf het moment dat u uw aankoop ontvangt om een terugbetaling aan te vragen als Pranamat ECO niet aan uw verwachtingen voldoet.

Als u een terugbetaling wilt aanvragen, neem dan contact met ons op via [email protected]. Houd er rekening mee dat we de verzendkosten niet terugbetalen. Raadpleeg onze leverings- en retourbeleidhier.

Wij zetten ons in voor de bescherming van uw persoonsgegevens. Alle betalingsinformatie die op onze site wordt ingevoerd, wordt verwerkt door een beveiligd betaalplatform van derden. We ontvangen alleen een bevestiging van de voltooide betaling.

Verzendkosten worden normaal gesproken niet terugbetaald.

In het geval dat het product van onvoldoende kwaliteit of defect is en binnen 30 dagen wordt geretourneerd, dekken wij de verzendkosten voor retourzendingen. Verstrek een betalingsbewijs en een schriftelijk verzoek om terugbetaling van het product en de verzending naar [email protected].

U ontvangt binnen 24 uur na het bestellen een bevestigingsmail met uw betalingsgegevens. Als u geen bevestigingsmail ontvangt, neem dan contact met ons op via [email protected].

Wij accepteren credit-/debitcards & Paypal in onze e-shop.

Gedetailleerde informatie over de leveringskosten en -voorwaarden zal tijdens het uitchecken voor u beschikbaar zijn en zal aan de bevestigingsmail worden toegevoegd, inclusief uw ontvangstbewijs. U ontvangt deze e-mail binnen 24 uur.

Het product moet in zijn oorspronkelijke staat, onbeschadigd, in de originele verpakking aan ons worden geretourneerd, binnen 30 dagen nadat u uw bestelling hebt ontvangen. Bewaar alle originele betalings- en leveringsdocumenten en voeg ze toe aan uw pakket. Verzend- en retourkosten worden niet gerestitueerd.

Bij terugzending van een gebrekkig product of een product van ontoereikende kwaliteit wordt echter een volledige restitutie toegekend. In dit geval dekken wij ook de retourverzendkosten. Om uw verzendkosten terug te vorderen, gelieve een betalingsbewijs te verstrekken; uw ontvangstbewijs en uw verzoek om terugbetaling schriftelijk in te dienen bij [email protected].

Uw terugbetaling(en) wordt (worden) terugbetaald binnen 10 dagen nadat wij het/de geretourneerde artikel(en) met succes hebben ontvangen, in overeenstemming met de bovenstaande voorwaarden.