Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal
Your Image alt

Relatiegeschenken

Er is geen beter geschenk dan het geschenk dat in staat is om een ​​sterke relatie op te bouwen met degenen om wie we geven. Zorgen voor het welzijn van medewerkers en speciale klanten is de beste methode om deze te creëren en onderhouden.

Pranamat ECO® is de massageset om thuis te gebruiken en altijd beschikbaar is. Het verlicht spanning, vermindert stress, voorkomt hoofd- en rugpijn, bestrijdt vermoeidheid en geeft extra energie die de hele dag aanhoudt.

Als u geïnteresseerd bent in meer dan tien stuks voor uw bedrijf, vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Elegant, praktisch en waar voor uw geld

Het kiezen van het juiste relatiegeschenk kan uw sleutel zijn tot het onderhouden van goede relaties met werknemers, belangrijke zakenpartners of klanten. Bij het kiezen van een dergelijk geschenk is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat het een bewuste en weloverwogen beslissing is en geen impulsaankoop. Bedenk hoeveel meer een geschenk wordt gewaardeerd, dat niet alleen mooi, maar vooral nuttig is en ook dient om de gezondheid en het welzijn te verbeteren? Neem contact met ons op en ontdek uw mogelijkheden en korting op uw perfecte geschenk.

Pranamat ECO is 's werelds toonaangevende acupressuurmassageset. Handgemaakt in de Europese Unie van de hoogste kwaliteit ECO-materialen. Gemaakt met passie en oog voor detail. In een klasse apart is het product perfect voor zowel dames als heren. Gegarandeerd de beste prijs-kwaliteit verhouding!