Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

ONZE MISSIE

Pranamat ECO heeft als missie de weldaad van acupressuurmassage in elk huis te brengen.

Als pioniers van de moderne acupressuurmassagebeweging zijn we verheugd dat onze klanten kunnen profiteren van de vaardigheden en kennis die we gedurende meer dan tien jaar hebben opgebouwd.

Opgericht in
2009
Teamleden
110
Pranamat ECO wordt in meer
dan 130
landen gebruikt
Producten gemaakt Meer
dan 2M
Tevreden klanten

HET BEGIN VAN PRANAMAT ECO

Pranamat ECO is een familiemerk, opgericht in Noord-Europa in 2009. Wij geloven dat duurzame groei voortkomt uit de tevredenheid van onze klanten. We hebben ons een leven lang toegewijd aan de gezondheid en het geluk van mensen en van de planeet. Pranamat ECO is een echt levensverbeterend product met klinisch bewezen voordelen.

Pranamat ECO is ontwikkeld om de levenskwaliteit van onze klanten te verbeteren. Wij geloven dat door onszelf sterk te maken, we hebben een groter vermogen tot vriendelijkheid, hebben meer energie om onze doelen te bereiken, meer creatief potentieel, meer zelfvertrouwen en mentale kracht.

Pranamat ECO is gebaseerd op de principes van acupressuur die vanuit het oude China naar het Westen is gekomen. Acupressuur werd erkend als een methode van genezing door de Romeinen en de oude Grieken. Deze traditionele behandelingen worden al duizenden jaren gebruikt.

De Pranamat ECO - acupressuurmassageset is ontwikkeld door wetenschappers. Elk voordeel wordt bevestigd door rigoureuze klinische gegevens.

Pranamat ECO
We zijn blij en trots dat we zo’n kwaliteitsproduct kunnen aanbieden, dat al het leven van meer dan een half miljoen mensen heeft verbeterd. We luisteren altijd naar en leren van onze klanten om te blijven leren terwijl we samen de toekomst tegemoet gaan
Pranamat ECO

HET HART EN DE GEEST VAN PRANAMAT ECO

ECO BIJ NAAM.

ECO van nature. Niet alleen het label is groen. Al onze beslissingen zijn gebaseerd op wat het beste is voor de planeet. We gebruiken alleen duurzame materialen, we evolueren voortdurend naar afvalvrije processen en onze dozen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen. Pranamat ECO is een slimme investering die onze natuurlijke reserves respecteert.

HET WERKT.

Uw gezondheid en blijheid zijn onze prioriteiten. De effectiviteit van Pranamat ECO wordt bewezen door klinische onderzoeken die in 2014 door de Europese Unie zijn gefinancierd. En we bieden u aan met een 30 dagen geld-terug-garantie om hem zelf te testen.

MENSEN.

Pranamat ECO is ethisch handgemaakt in ons eigen Europese lab. We zullen de productie nooit uitbesteden aan buitenlandse slavenhokken. Elk item valt onder ons controle proces op vier niveaus, dus we zijn zeker van de kwaliteit van elke steek. Hij is met liefde gemaakt en gemaakt om lang mee te gaan. Uw Pranamat ECO - massageset wordt geleverd met 5 jaar garantie.

UNIEK.

Al meer dan 11 jaar worden we bekroond voor de baanbrekende effectiviteit van onze massageset. Het unieke ontwerp van Pranamat ECO is geoctrooieerd. Dus, als u klinisch bewezen resultaten wilt, zoek dan naar onze handtekening met de lotuspunten en ons levendige groene label.

De originele Pranamat ECO won de 'WELLNESS INNOVATION' Award in 2019. Vorig jaar werden we erkend als 'trending' door de New York Post en 'Best Buy' door het Independent Magazine. Massage met Pranamat ECO wordt door mensen op zes continenten genoten.

WELLNESS.

We maken advertenties om u onze massagesets te laten zien. Maar ook de keuzes zijn geïnspireerd door het dienen van je lichaam, medemensen en de planeet. We organiseren gezondheidsmarathons en wedstrijden en delen online oefeningen die zijn ontwikkeld door coaches en fysiotherapeuten. We nodigen deskundigen uit om hun echte mening te delen en ze zijn betrokken bij een hele reeks andere wellness-gerelateerde activiteiten. Het verandert echt het leven van onze klanten. Lees onze Facebook-recensies om te zien hoe de dagelijkse routine van Pranamat ECO voor welzijn persoonlijke groei en genezing creëert.

VERANTWOORDELIJK.

Door voor Pranamat ECO te kiezen, helpt u mensen die u waarschijnlijk nooit zult ontmoeten. We doneren allemaal samen regelmatig aan goede doelen voor vrouwen en kinderen, eco-projecten en natuurbeschermingsfondsen.

ONS VERHAAL

 • 2009
  Het begon allemaal met het idee om de beste acupressuurmassagemat ter wereld te maken. Hij moet voldoen aan de behoeften van het moderne leven, namelijk gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk, mooi design en van de hoogste kwaliteit zijn.
 • 2011
  Pranamat ECO werd voor het eerst erkend in Noord-Europa.
 • 2013
  Eerste online winkel werd geopend.
 • 2014
  Pranamat ECO heeft een klinische test ondergaan die werd medegefinancierd door de Europese Unie.
 • 2015
  Het Pranamat ECO-kussen werd gecreëerd.
 • 2017
  Magazijnen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Spanje worden geopend voor snelle levering en om de CO2-voetafdruk te verkleinen.
 • 2019
  De Pranamat ECO-massageset was OEKO-TEX-gecertificeerd en kreeg een reeks erkenningen zoals Live Organic Award en Eco Best Award.
 • 2020
  Independent magazine noemde Pranamat ECO een 'Best Buy'. Pranamat ECO kreeg de Wellness Innovation Award. Magazijnen in Duitsland en Polen worden geopend.
 • 2021
  Een jaar eerder onze Zero Waste-doelstelling bereikt. Overgestapt op 100% groene stroom. Succesvolle merklanceringen in Nederland en Tsjechië.
 • 2022
  Het dak van de fabriek is geïsoleerd en nieuwe zonnepanelen zijn geïnstalleerd. 'Health & Wellbeing award 2022. Finalist in de categorie "Sleep Savior". Succesvolle merklanceringen in Slovenië en Portugal.
 • 2023
  Alle productieactiviteiten worden aangedreven door zelf opgewekte zonne-energie. We hebben een milieuvriendelijk pelletsverwarmingssysteem geïnstalleerd. Ons merk is succesvol gelanceerd in Kroatië.
 • 2024
  De prestigieuze "International Sustainability Award" van de wereldwijd gerenommeerde Luxury Lifestyle Awards.