Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Duurzame thuis-wellness voor jonge moeders

Moeder en dochter liggen op bed - moeder ontvang een hoofdmassage op een acupressuurkussen.

Weinig slaap, een nieuwe (en grote!) verantwoordelijkheid en een lichaam dat nog herstellende is van een enorme fysieke uitdaging? Voor nieuwe moeders zoals jij is dat de helaas nog al te vaak een dagelijkse realiteit. Na een lange zwangerschap en een heftige bevalling wilt je lijf eigenlijk niets liever dan rust. Rust zodat je lichaam volledig kan herstellen, jij mentaal weer in balans raakt, en jij je kunt focussen op het bonden met je kleine spruit.

Het moederschap: een emotionele én lichamelijke rollercoaster

De realiteit ziet er jammer genoeg vaak net iets anders uit. Het moederschap verwelkomt je niet uitsluitend met roze wolkjes, diep intieme momentjes met je nieuwe baby en liefde zoals je nog nooit eerder gevoeld hebt. Slapeloze nachten, een verstoorde hormoonbalans, aanslepende nek- en rugklachten en barstende hoofdpijn passen net zo goed in dat rijtje. Daarin ben je zeker niet alleen.

Dé oplossing voor thuis

Als kersverse mama verdien je het eens te meer om in de watten gelegd te worden en je goed in je vel te voelen. Toch kan het voor jonge moeders nog te vaak erg moeilijk zijn om het huis te verlaten voor een massage, acupunctuurbehandeling of bezoekje aan een sauna. Precies daar bieden de acupressuur matten van Pranamat ECO een oplossing op maat van nieuwe mama’s.

Zonder je knusse nest te verlaten, geniet je van de voordelen van een acupunctuurbehandeling gecombineerd met die van een massage. De acupressuur mat bestaat uit meer dan 5.000 kleine, scherpe puntjes die niet enkel je spieren masseren, maar ook je bloed- en lymfecirculatie stimuleren. Na 15 minuutjes op de mat kun je er weer tegenaan. Mag het wat meer zijn? Dan rol je jouw Pranamat weer uit – en geniet je zorgeloos verder.

Wat zegt de wetenschap?

Pranamat ECO acupressuur matten zijn niet gebaseerd op vage claims. De werking van onze producten werd meermaals wetenschappelijk op de proef gesteld. De efficiëntie en veiligheid van onze acupressuur matten zijn daarbij keer op keer bewezen. Enkele bevindingen uit verschillende klinische studies:

  • 90 procent van de deelnemers melden dat ze na 30 dagen met hun Pranamat meer mentale rust ervaren.
  • 85 procent van de deelnemers geeft een verminderde prikkelbaarheid aan.
  • 100 procent van de deelnemers voelen zich minder vermoeid en minder apathisch.
  • 93 procent van de deelnemers heeft minder last van schouder- en rugpijn.

Meer lezen? Een volledig overzicht met de methodes van en resultaten uit onze onderzoeken vind je hier.

Een duurzame en ecologisch verantwoorde oplossing

Pranamat ECO is een duurzaam wellnessproduct dat ontwikkeld werd vanuit een diep respect voor het milieu, de natuur en de mens. Zo bestaan onze acupressuur matten uit natuurlijk linnen en katoen, biologische kokosvezels (een bijproduct uit de voedingsindustrie) en HIPS kunststof (een milieuvriendelijk materiaal dat je ook terugvindt in kinderspeelgoed en medische hulpmiddelen).

Al onze producten worden bovendien op een ethisch verantwoorde wijze geproduceerd in Letland. Bij elke stap in het productieproces zetten we ons in om onze uitstoot en impact op het milieu zo klein mogelijk te houden – bijvoorbeeld door enkel gebruik te maken van groene energie en recyclebare materialen.

En jij? Jij kunt met een gerust geweten van je diepe ontspanning genieten.

Een ontspannen meisje ligt met haar hoofd op een Pranamat Eco acupressuurkussen en glimlacht.

Wat zeggen andere moeders over Pranamat?

Als werkende moeder van twee kinderen is het niet altijd gemakkelijk om vrije tijd te integreren in het dagelijks leven. Met Pranamat ECO trakteer ik mezelf al 2 jaar elke avond op een korte massage voor het slapen gaan. Zodat ik kan uitschakelen, iets goeds voor mezelf kan doen en dan veel sneller en rustiger kan slapen. Ook al kostte het in het begin echt veel moeite, ik hou nu van het gevoel wanneer het prikken overgaat in warmte en ontspanning. De Pranamat ECO heeft zelfs een vaste plek in mijn koffer als ik op vakantie ga! Jennifer
Ik heb de pranamat eco een paar weken geleden besteld na er de afgelopen 2 jaar over nagedacht te hebben. Ik ben 3 maanden geleden bevallen van mijn 3e baby en heb rug- en heuppijn gehad. Deze mat is geweldig en heeft geholpen om mijn pijn aanzienlijk te verminderen! Ik hou ervan! Rebecca
De Pranamat Eco-set is de perfecte oplossing voor jonge moeders. Als je moe bent en niet slaapt, is het een geweldige energieboost. Ideaal voor mama, ontspanning voor de baby, en oefenen met op de buik liggen (op mama ;)). Met mijn ruggengraatproblemen en ischias werkt het perfect en geeft het veel verlichting. Het kussen heeft me op zijn beurt veel geholpen met migraine. Als het erop aankomt om na de zwangerschap weer in vorm te komen, moet je cellulitis bestrijden. Check! Anita Heller

Waarom Pranamat onmisbaar is voor mama’s

Pranamat ECO dagelijks 10 tot 15 minuutjes gebruiken, heeft heel wat voordelen voor je gezondheid. Enkele van de belangrijkste voordelen voor jonge moeders:

  • Gezonde rug. Je kleine spruit optillen, ronddragen en weer neerzetten, kan op termijn heel belastend zijn voor je rug. Pranamat ECO helpt je die rugklachten te verbeteren.
  • Ontspannen spieren. Pranamat ECO brengt je spieren in een staat van diepe ontspanning. Door druk uit te oefenen op de acupressuurpunten help je jouw lichaam spierspanning verzachten en wordt de aanmaak van endorfine en andere stress verlichtende hormonen gestimuleerd.
  • Pijnverlichting. Veel vrouwen hebben na een bevalling en zwangerschap uiteenlopende pijnklachten. Pijn aan je bekken, hoofd en rug zijn niet meer dan normaal. Pranamat ondersteunt je in het fysieke herstel na de geboorte van je baby.
  • Dieper en beter slapen. Je kleintje viel net in slaap, maar jij ligt nog te woelen in bed. Klinkt dat bekend? Pranamat helpt je jouw nachten optimaal te benutten. Gebruik de mat voor het slapengaan, tijdens die nachtelijke borstvoedingsmomentjes of gewoon overdag voor een welverdiend dutje.
  • Herstel van je innerlijke evenwicht. Een zwangerschap en een bevalling heffen een enorme tol op je lichaam en geest. Acupressuur is een van de beste manieren om die innerlijke balans weer te herstellen.
  • Mentale rust en een beter humeur. Beter slapen en minder spierspanning zorgen op zich natuurlijk al voor een flinke verbetering van je humeur. Acupressuur verbetert echter ook de werking van je zenuwstelsel én stimuleert de productie van endorfine. Met Pranamat kom je dus niet enkel fysiek maar ook mentaal helemaal tot rust.
Een jonge moeder met haar baby op een paars acupressuurmat en geniet van een rugmassage.

Voor de vrouwelijke huid

Acupressuur werkt door tot in de diepere huidlagen. Je Pranamat zal daarom je bloed- en lymfecirculatie aanzienlijk verbeteren én je huidweefsel verstevigen. Daardoor worden opgehoopte afvalstoffen efficiënter afgevoerd en verhoogt de zuurstoftoevoer naar je huid.

Wat jij in de spiegel ziet? Een meer elastische huid met een gezond kleurtje en een prachtige glans. Ook kunnen sporen van cellulite (een onschadelijk en doodnormaal verschijnsel) en andere kleine imperfecties bij herhaald gebruik drastisch verminderen. Benieuwd naar de resultaten? Gebruik Pranamat ECO voor 15 minuten per dag gedurende 30 dagen en ontdek het verschil.

Test de Pranamat ECO gedurende 30 dagen

Pranamat ECO is niet voor iedereen. Voor mensen met een heel dunne, gevoelige huid kan de mat zelfs met een dun laagje kleding best wat ongemak veroorzaken. Daarbij komt dat het in enkele gevallen een paar sessies duurt voor je een staat van diepe ontspanning bereikt.

Omdat elke jonge moeder volgens ons het recht heeft om optimaal voor zichzelf te zorgen, kun je de mat daarom 30 dagen lang uitproberen. Niets voor jou? Dan stuur je de mat gewoon terug en krijg jij je geld terug.