Feestelijke 15e VERJAARDAGSAANBOD! tot -25% korting
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Verjaardagscadeau, jubileum, Valentijnscadeau, Moederdagcadeau of Vaderdagcadeau, Kerstcadeau en vele andere gelegenheden zijn het perfecte moment om uit te drukken hoeveel we om onze dierbaren geven. Hoevelen van ons zoeken een paar dagen voor de aanstaande viering verwoed op internet op zoek naar het perfecte cadeau?

Klinkt dat bekend? Geef toe hoe vaak je 'cadeau voor man', 'gepersonaliseerd cadeau', 'cadeau voor hem', 'cadeau voor haar' hebt gegoogeld. Op zoek naar originele cadeau ideeën die niet alleen kwalitatief goed waren maar ook nuttig en niet na twee weken in de hoek zijn gegooid en als stofvanger dienden.

Picture

Wij geloven dat een geschenk als een onzichtbare draad is die mensen dichter bij elkaar brengt en een goedgekozen geschenk versterkt de relatie tussen hen, waardoor de betekenis van hun relatie en het unieke karakter van gevoelens wordt verdiept, dus kies voor Pranamat ECO.

Geef wat het belangrijkste is

Weet je nog wat je het vaakst wenst voor je dierbaren? Gezondheid? Geluk? Succes? Wat als we je vertelden dat je ze dit allemaal zou kunnen geven in de vorm van een mooi geschenk waar ze jarenlang plezier van hebben?

Als je je in dit stadium van het lezen afvraagt ​​hoe je iemand gezondheid kunt geven, dan is dat alleen omdat je nog nooit van de Pranamat ECO therapeutische massageset hebt gehoord. Het prachtige bio-ontwerp en de vele gezondheidsvoordelen maken het tot het perfecte cadeau. Het is erg prettig om het aan je dierbaren te geven en het als een geschenk te ontvangen - nog meer.

Jarenlang gezondheid voor familieleden

  • Je moeder zal genieten van de Pranamat ECO-massage! Waarom? Massage verbetert de slaapkwaliteit, vermindert migraine en voegt energie toe. Bovendien verbetert het de bloedsomloop, waardoor zwelling en vochtophoping in het lichaam wordt voorkomen. Vrouwen houden van Pranamat ECO vanwege de anti-cellulitis eigenschappen en een positief effect op de verbetering van de huidkwaliteit. Bovendien is klinisch bewezen dat 15 minuten massage met Pranamat ECO menstruatiepijn verlicht.
  • Je vader wil niet van hem af. We realiseren ons dat mannen in eerste instantie sceptisch kunnen zijn over Pranamat ECO-massage. Geloof ons als we je vertellen dat als ze het een keer proberen, ze voorgoed verloren zullen gaan. Liggen op de Pranamat ECO terwijl je tv kijkt, verzacht rug- en nekpijn. Bovendien zorgt de afscheiding van endorfine ("gelukshormonen") tijdens de massage ervoor dat je je verfrist en zonder een spoor van stress voelt. Zelfs als je favoriete voetbalteam gewoon aan het verliezen is.
image alt
  • Een handige gadget voor een jonge moeder. Pranamat ECO is een uitermate handig hulpmiddel voor iedere moeder die het erg moeilijk vindt om een ​​moment voor zichzelf te vinden. Het verlicht rugpijn en vermindert spierspanning of contracturen die zo vaak voorkomen bij het dragen van een baby in je armen. Daarnaast helpt massage met Pranamat ECO om de elasticiteit en stevigheid van de huid terug te krijgen en gaat zo buiklaxiteit en problemen met ‘’sinaasappelhuid’’ tegen. Een bijkomend voordeel van de Pranamat ECO-massage is dat je het kunt doen in het comfort van je eigen huis, je baby voeden of met hem spelen.

  • Voor een man / broer / vriend die in vorm blijft. Massage met Pranamat ECO is erg handig voor mannen omdat het de atletische prestaties verbetert en gespannen spieren ontspant na het sporten. Het is ook een onmisbaar hulpmiddel voor herstel na vermoeiend werk in de tuin of het dragen van zware lasten tijdens de renovatie van appartementen. Je hebt maar 20 minuten per dag nodig!
  • Een cadeau voor je vrouw, zus of vriendin. Alle vrouwen zijn dol op Pranamat ECO. Dagelijkse, intensieve massage is handig voor degenen die hele dagen op kantoor doorbrengen maar ook voor degenen die veel onderweg zijn.
image alt

Nog steeds niet overtuigd?

Je weet al dat Pranamat ECO het perfecte hulpmiddel is om voor de gezondheid van je dierbaren te zorgen en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Pranamat ECO is het cadeau waar je naar op zoek bent: handig, mooi, makkelijk in gebruik, 100% ecologisch en van de hoogste kwaliteit.

Koop nu de Pranamat ECO-massageset op www.pranamat.nl/eshop en weet zeker dat je cadeau goed terecht komt. Je ontvangt het pakket thuis in een extra doos zodat niemand weet wat er in zit.

Onze community op Facebook

We zijn erg actief op sociale kanalen. Vergeet niet om met ons mee te doen en zorg ervoor dat je geen enkele speciale gelegenheid mist.

Verlichting van rugpijn

Helpt chronische en acute pijn, spierspanning en krampen te elimineren.

Massage voor de onderrug

Het verwarmt en ontspant de spieren, maakt endorfine "natuurlijke pijnstillers" vrij.

Hoe vermoeidheid te overwinnen

Het zal je helpen om beter te slapen en je volledig uitgerust wakker te maken.

Pijn in de benen


Het verlicht de spierspanning in de benen, verbetert de bloedcirculatie.