Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Het Pranamat ECO mini schildpad

Het Pranamat ECO mini schildpad is een klein comfortabel schildpad en wordt vaak aangeboden in combinatie met een Pranamat ECO set. De mini-versie van het normale schildpad kussen is gemakkelijk mee te nemen waar u wilt genieten van de mogelijkheden van een massage.

Deze kleine massagemat past gemakkelijk in je handtas of in de lade van je bureau op het werk, zodat de dagelijkse massage geen probleem meer is. 

Waarom is het Pranamat ECO de beste op de markt?

Om een optimale massageervaring te bieden, hebben we tientallen criteria vastgesteld voor onszelf om de beste spijker mini mat op de markt te maken. De volgende eigenschappen kwamen tot stand:

Afmetingen en gewicht:

  • 18 x 17 cm
  • 230 gr

Beschikbare kleuren:

Violet, oranje en turkoois. Elke kleur is ook gecombineerd met beige beschikbaar. Daarnaast zijn er momenteel de Limited Edition kleuren legergroen, donkerrood en zwart.

Materialen mini hart:

  • Buitenhoes: 100% natuurlijk linnen
  • Massage-elementen: HIPS-kunststof (gecertificeerd)
  • Vulling: 100% natuurlijke kokosvezel
  • 14 lotusbloemen met elk 25 bloemblaadjes-in totaal 350 puntige massage-elementen (acupressuurpunten) in de vorm van lotusbloemen

Heeft het iets te maken met acupunctuur?

Ja, acupressuur is te danken aan de traditionele Chinese geneesmethode en daarom kan Pranamat ECO praktisch ook beschouwd worden als een acupunctuur matje.

Pranamat ECO is een therapeutische acupunctuur matje die de aanmaak van endorfines stimuleert die pijn verminderen door binding aan μ-opiaat receptoren in de hersenen. Daarnaast heeft dagelijks gebruik van Pranamat ECO een positief effect op het verbeteren van het algehele welzijn en de stemming.

Pranamat ECO gebruiken

Gebruik het mini schildpad op elk gewenst plek op uw lichaam dat onmiddellijke verlichting nodig heeft. Voor een boost van energie raden we de effectieve handmassage aan! 

Voordelen van het Pranamat ECO mini schildpad

Klein, handig maar toch effectief en overal te gebruiken.

Pranamat ECO acupressuur effect

Als u het Pranamat ECO mini schildpad gebruikt, masseren honderden acupressuurpunten je lichaam grondig. Deze massage-elementen zorgen voor verlichting van spanning en spasmen in de spieren. Het gevoel dat je hebt na het gebruik van Pranamat ECO is zeer vergelijkbaar met dat van een klassieke massage. Adembenemende resultaten kunnen worden waargenomen na slechts een paar sessies!

Acupressuur test

Pranamat ECO heeft tot nu toe wereldwijd meer dan 2 miljoen gebruikers. Ze hebben allemaal hun ervaringen opgedaan en aanbevolen in de vorm van klantbeoordelingen. Wilt u ook pijnvrij leven? Overtuig uzelf dan en maak gebruik van onze 30 dagen proefperiode voordat u uw acupressuur set aanschaft. Wees een van de vele pijnvrije gebruikers en overtuig uzelf van de winnaar van de acupressuur test.

5 jaar productgarantie

Elke Pranamat ECO heeft 5 jaar garantie! We hebben veel vertrouwen in onze producten. We zijn overtuigd dat de Pranamat ECO zeker twee keer zo lang meegaat. We weten dat onze klanten van 12 jaar geleden nog steeds hun producten gebruiken.

Maatschappelijke betrokkenheid

We zijn betrokken bij sociale campagnes en goede doelen: we doen donaties, in 2020 schonken we bijvoorbeeld meer dan 2.000 maskers aan ambulancemedewerkers en in oktober deden we mee aan de Borstkankercampagne.

Veilig en niet giftig

Alle materialen waaruit Pranamat ECO bestaat (inclusief draden en ritsen) zijn Oeko-Tex Standard 100-gecertificeerd, wat aantoont dat ze vrij zijn van gifstoffen en veilig zijn voor gebruik op de blote huid.