Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

De 2-delige Pranamat ECO set

We zijn in 2016 begonnen met de productie van de Pranamat ECO massage sets. De eerste set bestond uit een acupressuur mat en een acupressuur kussen.

Het was een groot succes. Aan het einde van het eerste jaar was 85% van alle sets compleet uitverkocht. Deze set was/is zo populair omdat u tijdens één massage uw hele rug en hoofd tegelijk kunt masseren. Het is ideaal voor mensen die:

 • worstelen met rugpijn,
 • last hebben van lage rugpijn (ook ischias),
 • een probleem hebben met spanning in de cervicale regio,
 • last hebben van slapeloosheid,
 • een rustgevende massage nodig hebben na een zware dag.

Het klassieke kussen is sinds 2018 te vervangen voor het schildpad kussen en sinds 2021 ook voor het hart kussen. Deze vervullen beide exact dezelfde functies als het klassieke kussen.

Waarom is het Pranamat ECO de beste op de markt?

Om een optimale massageervaring te bieden, hebben we tientallen criteria vastgesteld voor onszelf om de beste spijkerset op de markt te maken. De volgende eigenschappen kwamen tot stand:

Afmetingen en gewicht:

 • Mat: 73 x 45 cm 
 • Kussen: 34 x 45 cm (33 x 38 cm schildpad) (37 x 35 cm hart)
 • Totale gewicht: +/- 2250 gr (afhankelijk van het soort kussen)

Beschikbare kleuren:

Violet, oranje en turkoois. Elke kleur is ook gecombineerd met beige beschikbaar. Daarnaast zijn er momenteel de Limited Edition kleuren legergroen, donkerrood en zwart.

Materialen mat:

 • Buitenhoes: 100% natuurlijk linnen
 • Massage-elementen: HIPS-kunststof (gecertificeerd)
 • Binnenhoes: 100% natuurlijk katoen
 • Vulling: 100% natuurlijke kokosvezel
 • 221 lotusbloemen met elk 25 bloemblaadjes-in totaal 5525 puntige massage-elementen (acupressuurpunten) in de vorm van lotusbloemen

Materialen kussen:

 • Buitenhoes: 100% natuurlijk linnen
 • Massage-elementen: HIPS-kunststof (gecertificeerd)
 • Binnenhoes: 100% natuurlijk katoen
 • Vulling: Boekweitdoppen
 • 95 lotusbloemen met elk 25 bloemblaadjes-in totaal 2375 puntige massage-elementen (spikes) in de vorm van lotusbloemen (61 lotusbloemen schildpad) (60 lotusbloemen hart)

Heeft het iets te maken met acupunctuur?

Ja, acupressuur is te danken aan de traditionele Chinese geneesmethode en daarom kan Pranamat ECO praktisch ook beschouwd worden als een acupunctuur set.

Pranamat ECO is een therapeutische acupunctuur set die de aanmaak van endorfines stimuleert die pijn verminderen door binding aan μ-opiaat receptoren in de hersenen. Daarnaast heeft dagelijks gebruik van Pranamat ECO een positief effect op het verbeteren van het algehele welzijn en de stemming.

Pranamat ECO gebruiken

Plaats de mat en het kussen op een vlakke ondergrond (voor een intenser gevoel kunt u hem op de vloer leggen of, als u net begint met Pranamat ECO, op de bank of het bed). Ga met uw rug voor de mat zitten en ga langzaam op de massage-elementen liggen. Plaats het kussen in uw nek of ander lichaamsdeel dat u wilt masseren en het kussen zal zich aan de rondingen van uw lichaam aanpassen om zo de perfecte massage te geven.

Voordelen van de Pranamat ECO set

Biedt een uitstekende hoofd, nek en rug massage. Het kan ook gebruikt worden voor buik, benen en voeten. Door de kokosvulling in de mat is het robuust en stevig geeft het een extra intense massage-ervaring. Door de boekweitdoppen in het kussen is het robuust geeft het een extra intense massage-ervaring en past zich aan de rondingen van het lichaam aan.

Pranamat ECO acupressuur effect

Als u op Pranamat ECO gaat liggen, masseren duizenden acupressuurpunten je lichaam grondig. Deze massage-elementen zorgen voor verlichting van spanning en spasmen in de spieren. Het gevoel dat je hebt na het gebruik van Pranamat ECO is zeer vergelijkbaar met dat van een klassieke massage. Adembenemende resultaten kunnen worden waargenomen na slechts een paar sessies!

Acupressuur test

Pranamat ECO heeft tot nu toe wereldwijd meer dan 2 miljoen gebruikers. Ze hebben allemaal hun ervaringen opgedaan en aanbevolen in de vorm van klantbeoordelingen. Wilt u ook pijnvrij leven? Overtuig uzelf dan en maak gebruik van onze 30 dagen proefperiode voordat u uw acupressuur set aanschaft. Wees een van de vele pijnvrije gebruikers en overtuig uzelf van de winnaar van de acupressuur test.

5 jaar garantie

Elke Pranamat ECO heeft 5 jaar garantie! We hebben veel vertrouwen in onze producten. We zijn overtuigd dat de Pranamat ECO zeker twee keer zo lang meegaat. We weten dat onze klanten van 12 jaar geleden nog steeds hun producten gebruiken.

Betrokkenheid

We zijn betrokken bij sociale campagnes en goede doelen: we doen donaties, in 2020 schonken we bijvoorbeeld meer dan 2.000 maskers aan ambulancemedewerkers en in oktober deden we mee aan de Borstkankercampagne.

Veilig en niet giftig

Alle materialen waaruit Pranamat ECO bestaat (inclusief draden en ritsen) zijn Oeko-Tex Standard 100-gecertificeerd, wat aantoont dat ze vrij zijn van gifstoffen en veilig zijn voor gebruik op de blote huid.