Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Discopathie: definitie en behandeling

Your Image alt

Discopathie, ook wel degeneratieve discopathie genoemd, is een proces van progressieve verslechtering van een tussenwervelschijf, de verdichting, krimp en verlies van elasticiteit, en vroegtijdige en/of versnelde veroudering van de schijf. Discopathie kan optreden in elk van de 23 tussenwervelschijven, inclusief in de lumbale regio (lumbaal, of degeneratief lumbaal). Als het proces de tussenwervelschijf in de thoracale wervelkolom beïnvloedt, is dit de borstkas, en als het in de cervicale gebied zit, is het cervicaal.

Een cervicale schijf gelegen tussen wervels L5 en S1 is meestal het meest blootgesteld aan discopathie: de zogenaamde L5-S1 discopathie. L4-L5 discopathie komt ook vaak voor. De meest voorkomende cervicale discopathie is C5-C6.

Schijfpathologie kent verschillende stadia, van de eenvoudigste tot de meest ernstigste vorm. In sommige gevallen kan de tussenwervelschijf volledig oplossen.

Effectieve behandelingselementen

Het kritieke element van effectieve behandeling van discopathie is gericht op pijnverlichting in de gewrichten. Pijn is vaak te wijten aan ontsteking en komt met een hernia van de tussenwervelschijf en uitsteeksel van het bot, die druk uitoefent op de zenuwuiteinden.

Succesvolle behandeling van discopathie omvat het stoppen van het proces van degeneratie en het stimuleren van regeneratie. Deze behandelingsmethode helpt ontstekingen te verwijderen, de bloedstroom in de weefsels rond de wervels te verbeteren en contracturen in het achterste gebied te verwijderen.

Helaas elimineren traditionele behandelingsmethoden niet de oorzaken van de aandoening, alleen de symptomen ervan, zodat ze niet het langetermijneffect kunnen bieden en zelfs schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de patiënt.

Therapie met behulp van acupressuurmatten is de enige methode die gelijktijdig helpt bij het verlichten van pijn veroorzaakt door discopathie, spieren ontspant, en de bloedsomloop verbeterd.

 

Bij het kiezen van een acupressuurmat moet u zich bewust zijn van de volgende belangrijke punten:

1. De mat moet gemaakt zijn van natuurlijke materialen, omdat bij enige problemen met de wervelkolom, de rug een verhoogde gevoeligheid ervaart, en contact met ongunstige materialen allergische reacties kan veroorzaken en zelfs het verloop van de behandeling vertragen.

2. Het belangrijkste component van de mat is het vulmiddel, dat voldoende stijf, maar toch ook voldoende elastisch en compliant moet zijn om de contouren van het lichaam van de persoon die het gebruikt te herhalen. Kokosvezel is het enige materiaal dat al deze kwaliteiten heeft en is ook een natuurlijk materiaal.

Bij het maken van de Pranamat ECO-acupressuurmat werd speciale aandacht geschonken aan de eigenaardigheden van discopathie, en daarom is het gemaakt van 100% natuurlijke materialen, met een vulmiddel van kokosvezel..

Pranamat ECO-acupressuurmat bevordert snelle verlichting van pijn, versnelt de bloedcirculatie, verbetert de algemene conditie van het lichaam en het algehele functioneren van het zenuwstelsel.

Begin vandaag met gezond en gelukkig te zijn met Pranamat ECO!