Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

De Pranamat ECO acupressuur mini mat

De Pranamat ECO mini mat is al sinds 2010 bij ons. In het begin werd het gemaakt om een ​​gelijktijdige massage van bijna het hele lichaam te bieden, maar het begon zich al snel te bewijzen als een perfecte compagnon voor onderweg, op het werk of op reis.

De Pranamat ECO mini mat is het "kleine zusje" van onze standaard mat. Het is perfect geschikt voor:

 • voetmassage,
 • kuit- en dijmassages,
 • buikmassage,
 • voor mensen die veel reizen (het past in de handbagage),
 • voor degenen die behoefte hebben aan een massage op het werk.

Waarom is het Pranamat ECO de beste op de markt?

Om een optimale massageervaring te bieden, hebben we tientallen criteria vastgesteld voor onszelf om de beste spijker mini mat op de markt te maken. De volgende eigenschappen kwamen tot stand:

Afmetingen en gewicht:

 • 34 x 45 cm
 • 540 gr

Beschikbare kleuren:

Violet, oranje en turkoois. Elke kleur is ook gecombineerd met beige beschikbaar. Daarnaast zijn er momenteel de Limited Edition kleuren legergroen, donkerrood en zwart.

Materialen mini mat:

 • Buitenhoes: 100% natuurlijk linnen
 • Massage-elementen: HIPS-kunststof (gecertificeerd)
 • Binnenhoes: 100% natuurlijk katoen
 • Vulling: 100% natuurlijke kokosvezel
 • 95 lotusbloemen met elk 25 bloemblaadjes-in totaal 2375 puntige massage-elementen (acupressuurpunten) in de vorm van lotusbloemen

Heeft het iets te maken met acupunctuur?

Ja, acupressuur is te danken aan de traditionele Chinese geneesmethode en daarom kan Pranamat ECO praktisch ook beschouwd worden als een acupunctuur mini mat.

Pranamat ECO is een therapeutische acupunctuur mini mat die de aanmaak van endorfines stimuleert die pijn verminderen door binding aan μ-opiaat receptoren in de hersenen. Daarnaast heeft dagelijks gebruik van Pranamat ECO een positief effect op het verbeteren van het algehele welzijn en de stemming.

Pranamat ECO gebruiken

Plaats de mini mat op een vlakke ondergrond (voor een intenser gevoel kunt u hem op de vloer leggen of, als u net begint met Pranamat ECO, op de bank of het bed). Indien u ook de mat (link) en het kussen (link) heeft gaat u met uw rug voor de mat zitten en ga langzaam op de massage-elementen liggen. Plaats het kussen in uw nek of ander lichaamsdeel dat u wilt masseren en het kussen zal zich aan de rondingen van uw lichaam aanpassen om zo de perfecte massage te geven. Plaats de mini mat onder uw benen of voeten om zo een volledige lichaamsmassage te ervaren. De mini mat kan uiteraard ook alle functies van de normale mat in het klein uitvoeren.

Voordelen van de Pranamat ECO mini mat

 • Het biedt dezelfde mogelijkheden als de normale mat.
 • Up-grade uw gewone massage naar een volledige lichaamsmassage.
 • Door de kokosvulling is het robuust en stevig geeft het een extra intense massage-ervaring.
 • Kan ook worden gebruikt voor been-of voetmassage.
 • Handig voor onderweg, op het werk of op reis.

Pranamat ECO acupressuur effect

Als u op Pranamat ECO gaat liggen, masseren duizenden acupressuurpunten je lichaam grondig. Deze massage-elementen zorgen voor verlichting van spanning en spasmen in de spieren. Het gevoel dat je hebt na het gebruik van Pranamat ECO is zeer vergelijkbaar met dat van een klassieke massage. Adembenemende resultaten kunnen worden waargenomen na slechts een paar sessies!

Acupressuur test

Pranamat ECO heeft tot nu toe wereldwijd meer dan 2 miljoen gebruikers. Ze hebben allemaal hun ervaringen opgedaan en aanbevolen in de vorm van klantbeoordelingen. Wilt u ook pijnvrij leven? Overtuig uzelf dan en maak gebruik van onze 30 dagen proefperiode voordat u uw acupressuur set aanschaft. Wees een van de vele pijnvrije gebruikers en overtuig uzelf van de winnaar van de acupressuur test.

5 jaar productgarantie

Elke Pranamat ECO heeft 5 jaar garantie! We hebben veel vertrouwen in onze producten. We zijn overtuigd dat de Pranamat ECO zeker twee keer zo lang meegaat. We weten dat onze klanten van 12 jaar geleden nog steeds hun producten gebruiken.

Maatschappelijke betrokkenheid

We zijn betrokken bij sociale campagnes en goede doelen: we doen donaties, in 2020 schonken we bijvoorbeeld meer dan 2.000 maskers aan ambulancemedewerkers en in oktober deden we mee aan de Borstkankercampagne.

Veilig en niet giftig

Alle materialen waaruit Pranamat ECO bestaat (inclusief draden en ritsen) zijn Oeko-Tex Standard 100-gecertificeerd, wat aantoont dat ze vrij zijn van gifstoffen en veilig zijn voor gebruik op de blote huid.