Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

De Pranamat ECO acupressuur mat

In 2009 begonnen we onze reis met de Pranamat ECO acupressuurmat. We wisten dat de meeste mensen last hebben van rugpijn en we wilden deze mensen helpen een beter leven te leiden. Daarom lag onze focus in eerste instantie op de massage van de rug met acupressuurmatten. 

Het stond niet langer ter discussie - we wilden de beste acupressuurmassagemat maken. Zo werd de garantie voor succes gelegd en begonnen we met de productie van onze "spijkermatten".

Waarom is het Pranamat ECO de beste op de markt?

Om een optimale massageervaring te bieden, hebben we tientallen criteria vastgesteld voor onszelf om de beste spijkermat op de markt te maken. De volgende eigenschappen kwamen tot stand:

Afmetingen en gewicht:

  • 73 x 45 cm
  • 1250 gr 

Beschikbare kleuren:

Violet, oranje en turkoois. Elke kleur is ook gecombineerd met beige beschikbaar. Daarnaast zijn er momenteel de Limited Edition kleuren legergroen, donkerrood en zwart.

Materialen mat:

  • Buitenhoes: 100% natuurlijk linnen
  • Massage-elementen: HIPS-kunststof (gecertificeerd)
  • Binnenhoes: 100% natuurlijk katoen
  • Vulling: 100% natuurlijke kokosvezel
  • 221 lotusbloemen met elk 25 bloemblaadjes-in totaal 5525 puntige massage-elementen (acupressuurpunten) in de vorm van lotusbloemen

Heeft het iets te maken met acupunctuur?

Ja, acupressuur is te danken aan de traditionele Chinese geneesmethode en daarom kan Pranamat ECO praktisch ook beschouwd worden als een acupunctuur mat.

Pranamat ECO is een therapeutische acupunctuur mat die de aanmaak van endorfines stimuleert die pijn verminderen door binding aan μ-opiaat receptoren in de hersenen. Daarnaast heeft dagelijks gebruik van Pranamat ECO een positief effect op het verbeteren van het algehele welzijn en de stemming.

Pranamat ECO gebruiken

Plaats de mat op een vlakke ondergrond (voor een intenser gevoel kunt u hem op de vloer leggen of, als u net begint met Pranamat ECO, op de bank of het bed). Ga met uw rug voor de mat zitten en ga langzaam op de massage-elementen liggen.

Voordelen van de Pranamat ECO mat

Biedt een uitstekende rugmassage waarbij de gehele rug wordt bedekt. Door de kokosvulling is het robuust en stevig geeft het een extra intense massage-ervaring. Het kan ook worden gebruikt voor been-of voetmassage.

Pranamat ECO acupressuur effect

Als u op Pranamat ECO gaat liggen, masseren duizenden acupressuurpunten je rug grondig. Deze massage-elementen zorgen voor verlichting van spanning en spasmen in de spieren. Het gevoel dat je hebt na het gebruik van Pranamat ECO is zeer vergelijkbaar met dat van een klassieke massage. Adembenemende resultaten kunnen worden waargenomen na slechts een paar sessies!

Acupressuur test

Pranamat ECO heeft tot nu toe wereldwijd meer dan 2 miljoen gebruikers. Ze hebben allemaal hun ervaringen opgedaan en aanbevolen in de vorm van klantbeoordelingen. Wilt u ook pijnvrij leven? Overtuig uzelf dan en maak gebruik van onze 30 dagen proefperiode voordat u uw acupressuur set aanschaft. Wees een van de vele pijnvrije gebruikers en overtuig uzelf van de winnaar van de acupressuur test.

5 jaar garantie

Elke Pranamat ECO heeft 5 jaar garantie! We hebben veel vertrouwen in onze producten. We zijn overtuigd dat de Pranamat ECO zeker twee keer zo lang meegaat. We weten dat onze klanten van 12 jaar geleden nog steeds hun producten gebruiken.

Betrokkenheid

We zijn betrokken bij sociale campagnes en goede doelen: we doen donaties, in 2020 schonken we bijvoorbeeld meer dan 2.000 maskers aan ambulancemedewerkers en in oktober deden we mee aan de Borstkankercampagne.

Veilig en niet giftig

Alle materialen waaruit Pranamat ECO bestaat (inclusief draden en ritsen) zijn Oeko-Tex Standard 100-gecertificeerd, wat aantoont dat ze vrij zijn van gifstoffen en veilig zijn voor gebruik op de blote huid.