Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Beoordeling door deskundigen: Angsttrainer Amy Thomson op Pranamat ECO

Your Image alt

Amy helpt vrouwen met angst bij het bereiken van hun dromen en doelen in het dagelijkse en zakelijke leven.

We werken graag samen met Amy om vrouwen te helpen hun potentieel te verwezenlijken.
Hier zijn de beste tips uit een recent artikel:

1. Leer het verschil tussen wat u wel en niet kunt beheersen.

2. Neem de controle over uw ochtendgewoontes. Zet wat tijd opzij om een groot glas water met een schijfje citroen te drinken en wat mindfulness oefeningen te doen.

3. Ik noteer elke morgen in mijn dagboek ook mijn doelen, mijn to-do lijst en 3 dingen waar ik dankbaar voor ben.

4. Ik ga 15 of 20 minuten op mijn Pranamat ECO liggen. Dit laat mijn bloed stromen en stimuleert mijn geest en daarna voel ik me klaar voor mijn dag.

5. Schijn bewustzijn over uw emotionele gewoontes veroorzaakt door angst. Bijvoorbeeld chocolade-eetaanvallen, teveel nieuws kijken, communiceren met mensen die u triggeren of u zorgen maken over iets wat u niet kunt veranderen. Vervang de gewoonte door iets positiefs, zoals massage, lezen of affirmaties gebruiken om een positieve relatie met uzelf op te bouwen.

6. Pranamat ECO: de beste positie om stress te verlichten. Ik adviseer met minimale of geen kleding op een harde vloer. Leg een deken over uzelf. Het is belangrijk om uw aandacht naar uw ademhaling te brengen. Laat acupressuur zijn werk doen terwijl u ademhalingen telt.

7. Meditatie op Pranamat is geweldig om u echt te verbinden met de aarde onder u. Het is een echt grondgevoel van verankerd en veilig zijn. Ik doe dit meestal zittend, met mijn rug recht en mijn handpalmen naar de hemel gericht. De klassieke Boeddha-positie.

8. De meeste mensen dragen spanning in de onderrug, schouders en nek. Wanneer u op Pranamat ligt, knuffelt u uw benen tegen uw borst en schommel zachtjes. Dit helpt echt om die spanning op te lossen op een gerichte manier. Geweldig voor het slapen gaan als u een drukke dag heeft gehad.

Your Image alt

“Het is zo belangrijk om elke dag gewoontes in uw routine op te nemen die u mentaal en fysiek ondersteunen. Massage, meditatie, ademhalingsoefeningen, wat cardio uitoefenen, een uitgebalanceerd dieet eten en aardig zijn voor uzelf spelen allemaal een vitale rol”.