Feestelijke 15e VERJAARDAGSAANBOD! tot -25% korting
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Masks for Heroes-project

Bijgewerkt: Jun 01, 2020
Masks for Heroes-project
Maart 2020
We verlagen de productie van massagesets om het wereldwijde tekort aan PBM's voor zorgverleners aan te pakken. We hebben drie prototype mondkapjes getest in lokale ziekenhuizen. Twee modellen werden goedgekeurd en worden nu in productie genomen in ons Europese lab. We hebben onze klant laten weten dat hij/zij een kleine vertraging kan ondervinden bij het bestellen van zijn/haar massageset. Ik dank iedereen die zijn steun heeft betuigd.


masks1
April 2020
We hebben nu 15.000 mondkapjes geproduceerd. Deze zijn tot nu toe gedoneerd aan ziekenhuizen in Italië, Spanje, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Nederland en Canada.


Mei 2020
Hartelijk dank aan iedereen die ons heeft geholpen om mondkapjes bij zorgverleners en hulpverleners te krijgen. Met uw hulp hebben we nu 30.000 mondkapjes gedoneerd aan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, sleutelwerkers, hulpverleners en vrijwilligersorganisaties.


Juni 2020
Er zijn inmiddels 40.000 mondkapjes gedoneerd aan zorgverleners in 11 landen. We zijn zo dankbaar voor de volledige en overweldigende steun van onze klanten. Bedankt voor de geweldige foto's en bedankjes van onze helden aan de frontlinie. We staan allemaal bij u in het krijt - bedankt dat u naar uw werkt gaat om ons allemaal te beschermen.
masks2