Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

VERLICHTING VAN PIJN IN DE ONDERRUG BINNEN 30 DAGEN OF UW GELD TERUG

Lumbago of spit is iets wat de meesten van ons ooit zullen ervaren. Het heeft vele oorzaken. In de meeste gevallen kunnen de pijnen worden toegeschreven aan de aanscherping van de spieren en ligamenten die de lendenwervels omringen. Pijn wordt vaak ervaren na intense fysieke inspanning die een spier heeft beschadigd of verrekt. Het kan ook het gevolg zijn van langdurig achter een computer zitten.

U zult genieten van Pranamat ECO omdat, bij regelmatig gebruik de volgende effecten merkbaar zijn:

 • Het ontspant intensief de contractuur van de spieren in de lumbale regio;
 • Het stimuleert het lichaam om een hoge dosis pijnstillende endorfines te produceren, die zich hechten aan de μ-opioïdereceptoren in de hersenen;
 • Het verhoogt de circulatie van voedingsstoffen en zuurstof naar de onderrug;
 • Het voorkomt het opnieuw optreden van lumbale pijn;
 • Het versnelt het herstel na het sporten.
15-30
min

KLINISCHE STUDIES

De werkzaamheid van Pranamat ECO is klinisch bewezen. In 2014 heeft de Europese Unie twee studies gefinancierd.

Het eerste deel bestond uit strenge laboratoriumtests. Het team van artsen kwam tot de conclusie dat het gebruik van Pranamat:

 • Verhoogt aanzienlijk de intensiteit van de bloedstroom in de circulatie van de huid;
 • Versnelt het celmetabolisme;
 • Vermindert ontsteking van de spieren en gewrichten;
 • Gerapporteerde eliminatie of dramatische vermindering van pijn.

In het tweede deel toonde het onderzoek aan dat na 30 dagen gebruik van Pranamat ECO patiënten de volgende effecten vertoonden:

 • Verbeterde oxygenatie van weefsels;
 • Verbeterde spiertonus;
 • Verhoogd celmetabolisme;
 • Verbeterde fysieke en emotionele gezondheid.
97%
97% observeerde totale spierontspanning, een verbeterde houding en een sterker voelende wervelkolom
93%
93% observeerde een totale eliminatie of significante vermindering van rugpijn
92%
92% meldde dat ze Pranamat ECO zouden blijven gebruiken

DE THERAPEUTISCHE VOORDELEN VAN PRANAMAT ECO

Video

NATUURLIJKE VERLICHTING VAN LAGE RUGPIJN

Masseer met Pranamat ECO snel en effectief tegen pijn in de onderrug. Het is een volledig natuurlijke, veilige en gezonde methode die geen negatieve bijwerkingen heeft. Bij regelmatig gebruik verdwijnt pijn in de onderrug, wordt vermoeidheid en spanning geëlimineerd, waardoor u een actief leven kunt leiden. Pijn is een symptoom of een signaal. Veelvoorkomende behandelingen verlichten meestal pijn, maar pakken de onderliggende oorzaak niet aan. Pranamat ECO stimuleert de productie van endorfines, die zich bij voorkeur hechten aan de μ-opioïdereceptoren in de hersenen, waardoor de ervaring van pijn wordt geblokkeerd.

Pranamat ECO werkt door het hele lichaam voor pijnverlichting en geneest in sommige gevallen de worteloorzaak van de pijn. Bijvoorbeeld door de spanning in de spieren rond een zenuw los te laten. Of door de circulatie van voedingsstoffen en zuurstof naar de spieren die de wervelkolom ondersteunen te verhogen en de wervels op hun juiste plaats te houden. Of door het verminderen van ontstekingen – de onderliggende oorzaak van vele aandoeningen

Voordelen van regelmatig gebruik van Pranamat ECO in het lumbale gebied:

 • Veiligheid en effectiviteit: het veroorzaakt geen negatieve neveneffecten of lekt geen giftige chemicaliën;
 • Snelle actie: de voordelen worden binnen 15-30 minuten gevoeld;
 • Comfort: kan op elk moment en op elke plaats worden gedaan;
 • Endorfine blokkeert niet alleen pijn, maar geeft ook een gevoel van kalmte;
 • Herstel van inspanning: verhoogt de circulatie en celregeneratie;
 • Helpt een gezonde rug te behouden.

OEFENINGEN OM PIJN IN DE ONDERRUG TE BEHANDELEN

Wanneer u acute pijn voelt, gebruik Pranamat ECO om de 2-3 uur gedurende 5-7 minuten op probleemgebieden. Als u lijdt aan chronische pijn, gebruik Pranamat ECO dan tweemaal daags gedurende 15 tot 30 minuten. Voor lumbale pijn kan het handig zijn om het Pranamat ECO-kussen op uw onderrug te plaatsen, om dit gebied effectief te stimuleren.

WAAROM PRANAMAT ECO GEBRUIKEN

Gebaseerd op de oude principes van acupunctuur en acupressuur, verlicht Pranamat ECO acute en chronische pijn in de onderrug. Bij regelmatig gebruik kunt u het ontstaan van pijn aanzienlijk verminderen. De gepatenteerde lotusbloemmassage-elementen drukken in de huid. Dit ontspant de spiervezels en elimineert spanning, knijpen en spierspasmen. Spanning in de lumbale regio belemmert de bloed- en lymfecirculatie, wat verdere pijn en stijfheid kan veroorzaken. De massage vermindert de druk op de wervels, verbetert de bloedcirculatie en helpt de tussenwervelschijven te hydrateren. Door de bloed- en lymfecirculatie te verbeteren, worden de wervelkolom en spierweefsels beter gevoed door zuurstof en voedingsstoffen. Dit type massage stimuleert het zenuwstelsel, dat de afgifte van endorfines produceert, de natuurlijke pijnstiller van het lichaam. Endorfine produceert ook gevoelens van lichte euforie, rust en comfort

Pranamat set

HOE WERKT HET?

Pranamat ECO is bedekt met gepatenteerde lotusbloemen, met puntige bloemblaadjes, die in het huidoppervlak drukken. Deze activeren de acupressuurpunten, die het centrale zenuwstelsel stimuleren, de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zuurstof en voedingsstoffen aan het lichaam leveren. De toename van de bloedstroom helpt bij het herstel van lichaamsbeweging of letsel. De diepe ontspanning van de spieren elimineert de spanning en spasmen die rugpijn en pijn in de lumbale wervelkolom veroorzaken. Net als bij klassieke massage helpt Pranamat ECO om endorfines vrij te geven, ook bekend als 'gelukshormonen', die een sterk pijnstillend en anti-stress-effect hebben, angst verminderen en een gevoel van tevredenheid, rust en veiligheid opwekken. Massage met Pranamat ECO zal u een gevoel van zo goed als nieuw, gelukkiger en goed uitgerust geven.


KOOP PRANAMAT ECO