Feestelijke 15e VERJAARDAGSAANBOD! tot -25% korting
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Geen vermoeidheid meer


Herwin uw kracht met Pranamat ECO. Het tempo van het moderne leven is snel. We moeten rusten en regenereren. Het kan moeilijk zijn om zelfs maar een paar minuten te besteden aan onze gezondheid. Maar wat doet u als u de kracht, energie of het verlangen verliest om zelfs basistaken uit te voeren? Met Pranamat ECO massage kunt u uw kracht in een zeer korte tijd herstellen. 5 tot 10 minuten massage per dag is voldoende om vermoeidheid te verlichten en de nodige energie op te laden voor de hele dag. Probeer deze natuurlijke, snelle en effectieve methode om uw verloren kracht te herstellen, met onmiddellijk effect!

Regelmatig gebruik van Pranamat ECO kan:

  • De productie van endorfines stimuleren;
  • Een algemeen welzijnsgevoel creëren;
  • Vermoeidheid elimineren;
  • Uw concentratie verbeteren;
  • Uw immuunsysteem versterken;
  • Uw energieniveau verhogen door uw cellen van extra zuurstof te voorzien!

Zelfs de intentie van zelfzorg is de eerste stap op weg naar herstel. Tijd voor uzelf nemen – om uw energie op uzelf te richten – is gunstig voor u en uw geliefden. Vandaag is de eerste dag van de rest van uw leven.


Voor lichaam, geest en ziel

We willen allemaal een manier vinden om onze kracht, onze energie te herstellen en ons geweldig te voelen. Pranamat ECO massage stelt u in staat om dit te doen, altijd en bijna overal. 5 tot 10 minuten van deze herstellende massage is genoeg om echte verandering in uw leven op gang te brengen. Het is niet nodig om een afspraak te maken of om het comfort van uw huis of kantoor te verlaten. Pranamat ECO past in uw drukke schema. Het duizelingwekkende tempo van het moderne leven betekent niet dat u moet stoppen met het verzorgen van uw gezondheid. Vandaag is de eerste dag van de rest van uw leven.

BESTEL NU

Pranamat ECO – ervaar het effect – de stap-voor-stap handleiding

Pranamat ECO-massage helpt u op te vrolijken en een vloedgolf van positieve emoties te ervaren. Tijdens de eerste 25 minuten produceert Pranamat ECO een stimulerend effect op het lichaam en vervolgens een ontspannend effect. Observeer het moment waarop diepe ontspanning begint. Stel een timer in met aangename melodie en volg deze instructies, stap voor stap:

1. Linkervoet
2. Rechtervoet
3. Beide voeten
4. Beide handen
5. De hele rug

Pranamat ECO: de basis

De voordelen van Pranamat ECO zijn vergelijkbaar met die van klassieke massage, gecombineerd met traditionele acupressuur. Het geheim van Pranamat ECO ligt in de gepatenteerde lotusbloemige massage-elementen. Het effect is kalmerend en intens. Regelmatig gebruik van Pranamat ECO stimuleert de productie van endorfines, die zich binden aan de μ-opioïde receptoren in de hersenen, waardoor pijn wordt geblokkeerd. Endorfine creëert ook een gevoel van euforie en vrede. Regelmatig gebruik van Pranamat ECO verlicht rugpijn, vermindert cellulitis en bevrijdt u van de cyclus van spanning, stress en slapeloosheid. Het kan u helpen om u energiek te verbinden tijdens uw yogasessie. Welke rol het ook speelt in uw leven, het zal u een geweldig gevoel geven.