Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

ONTDEK HOE JE STRAKKERE HUID KUNT VERKRIJGEN MET PRANAMAT ECO

CELLULITEBEHANDELINGEN: EFFECTIVITEIT TWIJFELACHTIG

Je hebt waarschijnlijk allerlei behandelingen voor cellulite gezien, van crèmes tot lasertherapie. Maar laten we eerlijk zijn, tegen de tijd dat we de dertig worden, lijkt het alsof cellulite gewoon bij ons hoort, toch? We zijn allemaal bekend met die vage beloften van producten die "kunnen helpen" bij het verminderen van cellulite. Maar laten we realistisch zijn, er is geen magische oplossing. Toch kunnen we een merkbare verbetering in de textuur van onze huid zien als we ons richten op het verbeteren van de bloedcirculatie en het bindweefsel eronder.

MYTHE:

GEZOND GEWICHT + GEZOND DIEET = GEEN SINAASAPPELHUID

Laten we wat misverstanden over cellulite uit de weg ruimen. Het hebben van cellulite is normaal, zelfs als je gezond bent en ongeacht je leeftijd. Het komt niet alleen door gewichtstoename; zelfs mensen met een slank figuur kunnen het hebben. Sommigen denken misschien dat het wordt veroorzaakt door verslapte huid naarmate we ouder worden, maar dat klopt niet; de meesten hadden het zelfs als baby. Cellulite ontstaat niet alleen door overtollig vet. Zelfs als je afvalt, kan het blijven bestaan. Dus, stop met het obsessief berekenen van je lichaamsvetpercentage. Om cellulite te verminderen, moeten we andere factoren bekijken dan alleen een gezond dieet en gewichtsverlies.

WAT IS CELLULITE EN HOE ONTSTAAT HET?

Je kent vast wel die putjes in de huid, vooral op de dijen, billen en buik. Dit wordt cellulite genoemd. Maar wat is cellulite nou precies? Stel je voor dat ons lichaam een ​​spinnenweb is dat alles bij elkaar houdt, van onze voeten tot ons hoofd. Dit heet fascia of bindweefsel. Als de fascia strak zit, kan dit druk uitoefenen op het onderliggende vetweefsel en de spieren, waardoor ze naar buiten worden geduwd.

Dit kan resulteren in een hobbelig uiterlijk van de huid, wat vaak wordt waargenomen bij cellulite. Cellulite komt voor bij vrouwen van verschillende gewichten, of je nu overgewicht hebt, een normaal gewicht hebt of zelfs ondergewicht. Echter, bij mensen met overgewicht kan de zichtbaarheid van cellulite worden versterkt.


ALS JE TEVREDEN BENT MET HOE JE BENT

Je bent prachtig zoals je bent. Cellulite is een natuurlijk verschijnsel en eigenlijk is er geen medische reden om cellulite te behandelen. Uit onderzoek van Pranamat ECO acupressuurproducten blijkt dat massages grote voordelen bieden voor onze algemene gezondheid en van invloed zijn op de vermindering van cellulite. Dus, wees trots op je lichaam en lees verder om te ontdekken hoe bindweefselmassage van je lichaam kan bijdragen aan je algehele welzijn.

FASCIA: GEWOON VERBINDINGEN ONDER DE HUID?

Een gezonde fascia moet elastisch, soepel en vochtig zijn. Het is het bindweefsel onder onze huid dat onze botten, huid, vet en zenuwen met elkaar verbindt. Maar fascia heeft nog een belangrijke rol. Het is eigenlijk een orgaan - het grootste orgaan in ons lichaam. Het heeft een sterke band met ons zenuwstelsel, onze mentale gezondheid en hoe we pijn ervaren. Pas de laatste jaren beginnen we echt te begrijpen hoe belangrijk fascia is - niet alleen voor cellulite, maar voor onze algehele gezondheid. Misschien heb je wel eens gehoord van Ashley Black - een geweldige vrouw en moeder die leed aan ernstige, chronische pijn. Ze leerde zichzelf over fasciale massage en slaagde erin om van haar pijn af te komen - en ontdekte daarbij dat het ook hielp tegen cellulite.

HOE DRAAGT DE MASSAGE VAN PRANAMAT ECO BIJ AAN DE GEZONDHEID VAN DE FASCIA?

We kunnen cellulite behandelen door bindweefselbanden aan te pakken. Een plakkerige, stijve fascia kan leiden tot pijn en verminderde bloedcirculatie. Dit zorgt niet alleen voor cellulitis, maar legt ook druk op het zenuwstelsel, wat kan leiden tot meer stress en gevoeligheid. Door de Pranamat ECO-massage dagelijks (of regelmatig) te gebruiken, kunnen we cellulitis behandelen. De massage stimuleert de bloedstroom naar de fascia, waardoor het meer voeding en zuurstof krijgt. De bindweefselbanden worden soepeler. Op deze manier kun je cellulite verminderen. Het belangrijkste is dat het je algehele gevoel van gezondheid en geluk herstelt.

30 MINUTEN BEHANDELING
VAN CELLULITE MET PRANAMAT ECO
In de vijftien jaar van het bestaan van Pranamat ECO hebben onze klanten gemeld dat hun huid strakker is geworden en dat cellulite minder zichtbaar is. Ongeloofwaardig? We weten dat het waar is. Een 30 minuten durend ritueel, terwijl je tv kijkt of een boek leest, zal de bloedcirculatie stimuleren, de zuurstofactiviteit in het lichaam bevorderen en de bindweefsels en spieren ontspannen.
step 1
STAP ÉÉN:

DIEPE MASSAGE VAN DIJEN EN BILLEN

step 2
STAP TWEE:

BEHANDELING VAN CELLULITE OP HEUPEN

step 3
STAP DRIE:

ACTIVEER DE BLOEDSTROOM NAAR DE BINNENKANT VAN DE DIJEN

step 4
STAP VIER:

LOSTALEN VAN SPANNING IN BUIK

TIPS VOOR EEN MERKBARE VERMINDERING VAN CELLULITE
Cellulite ontstaat door vetophoping onder de huid, maar er zijn ook andere factoren zoals genetica, hormonen en levensstijl die een rol spelen. Letsels, ontsteking, een zittende levensstijl, stressvolle gebeurtenissen, veroudering en slechte houding kunnen onze spieren en bindweefsels negatief beïnvloeden. Het versterken van het bindweefsel is cruciaal. Pranamat ECO massage helpt bij het herstellen, voeden en ontspannen van het bindweefsel. Gewichtsverlies en lichaamsbeweging kunnen ook bijdragen, en het is altijd verstandig om een gebalanceerd dieet te volgen.
  • BLIJF VOLHOUDEN:
    Probeer deze dagelijkse routine van 20 tot 30 minuten voor minstens 30 dagen. De massage heeft druk en ontspanning aan het onderliggende weefsel, waardoor de huid van binnenuit verandert. Het kost tijd, dus wees geduldig!
  • BESTEED MINIMAAL VIJF MINUTEN AAN ELKE ZONE:
    Hoewel je misschien direct verlichting voelt op het gemasseerde gebied, heeft je lichaam minstens vijf minuten nodig om extra bloedtoevoer naar je dijen, billen of buik te brengen. Dit zorgt voor een diepe voeding en zuurstofvoorziening van de fascia.
  • VERWEN JEZELF:
    Het liefhebben van je lichaam houdt in dat je er goed voor zorgt. Maar onthoud dat cellulite normaal is; mannen hebben het, baby's hebben er veel van. Jij bent prachtig!