Feestelijke 15e VERJAARDAGSAANBOD! tot -25% korting
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Marie Claire: Pranamat, de massage zonder je huis te verlaten

Bijgewerkt: Feb 16, 2021
Marie Claire: Pranamat, de massage zonder je huis te verlaten
De Pranamat ECO-massageset is de perfecte bondgenoot voor gezondheid en een uitstekend hulpmiddel voor welzijn dat je op meerdere manieren kunt gebruiken om je kwaliteit van leven te verhogen. In de redactiekamer van Marie Clarie hebben we het getest en delen we onze persoonlijke mening.

Het eerste dat de aandacht van Pranamat ECO trekt, is de presentatie, van het exclusieve en aantrekkelijke ontwerp tot de kleuren, twee aspecten die je aanmoedigen om het meteen te proberen. Zodra je het ziet, besef je hoe ze voor zelfs het kleinste detail zorgen.

Handmade in Europe
De massageset bestaande uit een matje, een kussen en een minimatje, zorgt voor een massage die in het begin intens is, maar die na verloop van tijd ontspannend en stimulerend wordt. Ze werken volgens het principe van acupressuur en je hoeft er alleen maar op te liggen om van de voordelen te genieten. Het vormt geen enkel gezondheidsrisico en is heel gemakkelijk in onze routine op te nemen.

De meerdere massage-elementen in de vorm van een lotusbloem en waarvan de bloembladen een puntige vorm hebben, ontspannen de spieren diep, elimineren nerveuze spanning en spasmen snel en zorgen voor welzijn door het hele lichaam.

Handmade in Europe
Je hoeft het massagekussen aleen onder de achterkant van het hoofd en de nek te leggen, zodat je het bovenste deel van het schoudergebied masseert. Leg de grote mat onder je rug en de mini onder je voeten of benen. Het kost slechts 20 minuten per dag om bewezen resultaten te krijgen.

Als het je eerste keer is, leg ze dan natuurlijk op een zachte ondergrond en trek wat kleren aan, zodat je lichaam geleidelijk aan de sensatie went. Na 3 of 4 dagen is het niet meer nodig.

Wanneer gebruik je het?
Het is raadzaam om constant te zijn, gebruik Pranamat ECO dagelijks en zorg dat elke massagesessie 15 tot 60 minuten duurt om optimaal van de voordelen te genieten. Door deze tips te volgen, wordt het een essentieel ritueel om voor je gezondheid te zorgen.

Handmade in Europe
Hoe te gebruiken

Elke persoon heeft verschillende tolerantieniveaus voor massage, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je de eerste paar keren niet op je Pranamat ECO kunt liggen gedurende de tijd die je verwacht: Heb je een gevoelige huid, dan is het beter dat je het de eerste paar keer gebruikt met dunne kleding aan of een dun laken op de Pranamat ECO tot je eraan gewend bent. Je kunt beginnen met kortere massagesessies, bijvoorbeeld 5 tot 10 minuten, en vervolgens de tijd geleidelijk verlengen, afhankelijk van hoeveel je kunt verdragen. Zodra je de massage beter verdraagt, kun je deze zonder kleding gaan gebruiken. Je kunt ook liggend een andere activiteit doen om je gedachten af te leiden. Je kunt bijvoorbeeld proberen te lezen, tv te kijken of naar ontspannende muziek te luisteren. Als je een minder intense massage wilt ontvangen, kunt je je Pranamat ECO op een minder stevige en gewatteerde ondergrond plaatsen, zoals op het bed of de bank, in plaats van direct op de vloer.

Het is ook normaal dat je huid rood wordt door een verhoogde bloedcirculatie en dat de puntjes van de bloemen gemarkeerd blijven op je huid. Maak je geen zorgen! Na een paar minuten verdwijnen ze. Maak van de gelegenheid gebruik om de huid te hydrateren, want na de massage neemt je huid de vochtinbrengende crème gemakkelijker op. Je merkt meteen dat de huid gladder en resistenter wordt.

Toegewijd aan het milieu
Al hun producten zijn handgemaakt in Europa en voor hun productie gebruiken ze 100% natuurlijke en hypoallergene materialen van de hoogste kwaliteit. Bovendien heeft het het OEKO-TEX-certificaat, dat garandeert dat er geen schadelijke stoffen in textiel of tijdens de productie aanwezig zijn, dus het is respectvol voor je huid en de planeet. In plaats van de massage-elementen te verlijmen met giftige materialen gebruiken ze een gepatenteerde hechtingtechnologie die de lotusbloemen met warmte hecht. Het is een duurzaam product van topkwaliteit, vervaardigd met groene energie van 100% hernieuwbare oorsprong, met 5 jaar garantie.

Handmade in Europe
Een exclusief ontwerp

Het biodesign van Pranamat ECO combineert functionele en esthetische kenmerken, waardoor het meer wordt dan een simpele massageset en het esthetisch aantrekkelijk maakt. Onder de materialen zijn:

  • 100% natuurlijk katoen zonder geur.
  • 100% linnen, geverfd met natuurlijke en hypoallergene kleurstoffen.
  • 100% kokosvezel, voor de meest natuurlijke en veilige vulling. Het past zich aan de rondingen van het lichaam aan, vervormt niet na verloop van tijd, is ademend en verzamelt geen stof.
  • Boekweitschillen, bieden een zeer stevige ondersteuning van de nek en ruggengraat en passen zich gemakkelijk aan, waardoor het kussen comfortabel vormt.
  • HIPS-plastic, gebruikt in lotusbloemen, is 100% hypoallergeen en recyclebaar. Het wordt ook gebruikt voor de vervaardiging van medische apparatuur en speelgoed voor kinderen, omdat het zeer resistent is.

Meerdere gezondheidsvoordelen
  • Verlichting van rug- en nekpijn: massages zijn de meest effectieve methode om pijn te bestrijden en een gezonde rug te behouden. Een eenvoudige manier om dagelijks voor je rug te zorgen, is de Pranamat ECO therapeutische massageset, een 100% effectief en natuurlijk alternatief om deze pijn vanuit je luie stoel en zonder moeite te verlichten.
  • Lage rugpijnverlichting: masseert de spieren diep en verlicht spanning, waardoor de pijn aanzienlijk wordt verminderd.
  • Ischias: het is een gemakkelijke, aangename en effectieve manier om de bijbehorende pijntjes en kwalen te verminderen. Evenzo bevordert het, dankzij de activering van de bloedsomloop, de vermindering van ontsteking van de heupzenuw en als gevolg daarvan pijn.
  • Diepe en rustgevende slaap: helpt om in slaap te vallen en de kwaliteit ervan te verbeteren.
  • Hoofdpijn en migraine: massage is een natuurlijke remedie die de afgifte van endorfine stimuleert, waardoor pijn effectief wordt verminderd. Bovendien elimineert het spierspasmen en spanning, de meest voorkomende oorzaken van hoofdpijn.
  • Energie en vitaliteit: slechts een massage van 5 of 10 minuten is voldoende om vermoeidheid te elimineren en je weer op te laden met de nodige energie voor de hele dag.
  • Stevige en strakke huid: als je de Pranamat ECO massageset regelmatig gebruikt, merk je het verschil na 2-3 weken; je huid wordt zachter en elastischer. Dankzij de intense massage die fungeert als een lymfedrainage, wordt de bloedsomloop geactiveerd, wat het uiterlijk van sinaasappelhuid helpt verminderen. Alles in het comfort van je huis.
  • Spiervermoeidheid na het sporten: versnelt het herstel, elimineert spiervermoeidheid en helpt blessures te voorkomen.
  • Stress en angst: vergemakkelijkt ontspanning en verlicht stress, vermindert het niveau van angst en verhoogt het gevoel van tevredenheid, rust en veiligheid. Bovendien stimuleert het de afgifte van endorfine, de hormonen van geluk.

Handmade in Europe
Neem het overal mee naartoe

Het Pranamat ECO-kussen en de minimat zijn vrij compact, dus ze zijn zeer comfortabel om mee te nemen naar het werk of op reis en om op elk moment en op elke plaats van hun voordelen te genieten.

Ten slotte kunnen we je in onze ervaring verzekeren dat het een perfecte aanvulling is op onze gezondheid dankzij de voordelen die het biedt. Thuis dagelijks een massage geven wordt niet langer als een luxe beschouwd, maar net zo noodzakelijk als tandenpoetsen. Het is een gezonde gewoonte die ons niet alleen helpt om een ​​gezonde rug en een goede lichaamshygiëne te behouden, maar die ons ook helpt om beter te slapen en om te gaan met dagelijkse stress en vermoeidheid. Pranamat ECO is zonder twijfel een investering in ons welzijn en onze kwaliteit van leven.

U kunt het originele Spaanse artikel vinden op:

https://www.marie-claire.es/bienestar/articulo/pranamat-el-masaje-terapeutico-sin-sal-de-casa-681612788667 .


bestel nu