Feestelijke 15e VERJAARDAGSAANBOD! tot -25% korting
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Laten we de geschiedenis bewaren en samen de Notre-Dame herbouwen

Bijgewerkt: Apr 16, 2019
Laten we de geschiedenis bewaren en samen de Notre-Dame herbouwen
We kondigen een buitengewone campagne aan ter ondersteuning van de Notre-Dame van Parijs. Alle winst uit de verkoop van goederen in de komende 48 uur zal worden overgedragen aan het Friends of Notre-Dame fonds, officieel fonds voor de kathedraal, die de restauratie zal uitvoeren.

Dit is geen commerciële campagne. Meer dan 100.000 acupressuursets geproduceerd door Pranamat ECO zijn gestuurd naar families in Frankrijk. We voelen oprecht mee met onze partners, klanten en alle kenners van schoonheid.

We leven mee met hen die de ware waarde van dit historische, culturele en architectonische meesterwerk begrijpen. We weten hoe belangrijk het is om jezelf te omringen met schoonheid, hoe belangrijk het is om schoonheid te behouden, hoe belangrijk het is om uw geschiedenis te herinneren en te eren.

Pranamat ECO is een merk waarvoor dit fundamentele waarden zijn. En we weten dat onze klanten en vrienden onze waarden delen, dus laten we Notre-Dame samen steunen!
U heeft de kans om deel te nemen – en een levensveranderende wellness-tool te krijgen tegen een geweldige prijs, maar ook om de renovatie van dit historische meesterwerk te ondersteunen – de Notre-Dame van Paris.
Om meer financiering aan te trekken bieden we nu kortingen tot 25%. Deze aanbieding is 48 uur geldig. Alle opbrengsten van deze verkoop worden rechtstreeks aan het restauratiefonds overgemaakt.
Hoe meer mensen het weten – hoe meer donaties we samen zullen verzamelen.


UPD 18.04.2019

We hebben € 32.173 om te doneren! Mensen van over de hele wereld namen deel aan deze fondsenwerving! Canada, Rusland, Wit-Rusland, Kazachstan, Japan, Estland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Duitsland, Oostenrijk, Letland, Tsjechië, Hongarije en Ierland.
Elke cent die u betaalde gaat direct naar de restauratie van de Notre-Dame van Parijs. Hartelijk dank voor uw deelname! De kathedraal van Notre-Dame de Paris is een groot monument van gotische architectuur, een belangrijk onderdeel van de wereldcultuur, een getuige van en een deelnemer aan bijna 900 jaar geschiedenis en wordt bezocht door 14 miljoen mensen per jaar.
Dank u voor uw deelname aan dit liefdadigheidsproject Pranamat ECO en uw steun aan dit architectonische monument van mondiaal belang.