Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Hoe Pranamat ECO te gebruiken

6 stappen naar wellness

Het duurt slechts 20 minuten om de positieve veranderingen in uw welzijn te voelen. Consistentie is de sleutel. Laten we beginnen!

Wanneer u voor het eerst een massage met Pranamat ECO krijgt, is het gevoel echt onvergetelijk – de sensatie die u voelt is intens! Maar na enkele ogenblikken verspreidt zich een aangename warmte door uw hele lichaam, spanning en ongemak verdwijnen en u kunt genieten van al het plezier dat massage met zich meebrengt.

Rugmassage

Back massage

We raden aan om te beginnen met een Pranamat ECO klassieke rugmassage. Het zal pijn en andere onaangename sensaties verlichten, evenals helpen om stress te minimaliseren en uw stemming te verbeteren. Plaats uw Pranamat ECO massageset op een bed, een bank of de vloer. Ga langzaam op uw Pranamat ECO liggen, zodat het kussen zich onder uw hoofd, nek en schouders bevindt, terwijl de Pranamat ECO mat uw hele rug bedekt.

Back massage

Zien de massagelotussen er te scherp uit? Draag een dun T-shirt tijdens uw massage! Als u eenmaal gewend bent aan het gevoel, probeer dan geleidelijk uw rug bloot te leggen door het T-shirt omhoog te bewegen. Voor voetmassage kunt u dunne sokken dragen, en voor dijmassage – een legging.

Onderrugmassage

Lower Back massage

Plaats uw mat op de vloer of op het bed. Leg het kussen op de mat. Trek uw shirt uit en ga rustig liggen, zodat het kussen zich aanpast aan de kromming van uw rug.

Lower back massage

Als u nog geen Pranamat ECO kussen hebt, kunt u een opgerolde handdoek onder de mat leggen. Of u kunt uw benen buigen en ze tegen uw borst knuffelen. Dit zal helpen om uw onderrug steviger tegen de mat te drukken.

Nekmassage

Neck massage

Droomt u ervan dat iemand regelmatig uw nek en schouders masseert? Met het Pranamat ECO kussen heeft u altijd een nekmassage bij de hand. Plaats het kussen gewoon onder uw nek, zodat het onderste deel van het kussen de bovenkant van het schoudergebied bereikt. U heeft slechts 20 minuten nekmassage per dag nodig om de voordelen te voelen. Pranamat ECO kussen en minimat zijn gemakkelijk te dragen en het is heel gemakkelijk om ze mee te nemen naar uw werk of op vakantie.

Buikmassage

Tummy massage

U kunt Pranamat ECO ook op uw buik gebruiken. Dit type massage bevordert extra bloedtoevoer naar de huid, wat helpt om de huid gespierd te houden. Het helpt ook krampen en opgeblazen gevoel te verminderen. U heeft slechts 5-15 minuten per dag nodig. Tijdens de massagesessie kunt u naar muziek luisteren of online blijven.

Tummy massage

Palm- en voetmassage

Palm and foot massage

Verslaafd aan die lotusspikes? We snappen het. Voetmassage kan uw energieniveau binnen enkele minuten verhogen. We raden u aan het 's ochtends te proberen. U kunt op een stoel zitten en uw Pranamat ECO® Mini op de vloer plaatsen. Druk vervolgens uw voeten voorzichtig in de lotussen. U kunt ook gewoon op uw Pranamat ECO staan. 5 minuten is genoeg om een boost van energie te krijgen en u te ontdoen van stress. Velen geven de voorkeur aan voetmassage met sokken aan voor de eerste keer. Voor handmassage drukt u gewoon uw handpalmen in uw Pranamat ECO wanneer u een mentale reset nodig hebt. Veel mensen houden de mini mat naast hun computer, zodat ze stress kunnen verlichten wanneer ze de behoefte voelen.

Palm and foot massage

Huidverstevigende massage

Massage for toning the skin

Pranamat ECO kan worden gebruikt voor huidversteviging, op de dijen, billen en elders! Het belangrijkste is om een comfortabele positie te vinden. Lees een boek of ga op uw telefoon, zodat de tijd sneller verstrijkt. Veel van onze klanten gebruiken hun Pranamat ECO zo na de training. Neem een douche en strek uw benen op de mat, u kunt het kussen onder de plaats leggen waar uw knieën buigen om betere ondersteuning en contact te hebben. Laat u 15 minuten masseren.

Massage for toning the skin

Pranamat ECO gaat vele jaren mee

Pranamat ECO durerà per molti anni

Algemene gebruiksvoorwaarden

De Pranamat ECO massageset is handgemaakt van de duurzaamste materialen die door de EU zijn gecertificeerd en gaat, indien correct gebruikt, zeer lang mee. De set is beschermd onder garantie voor vijf jaar.

  • Bewaar uw Pranamat ECO op een droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht.
  • Was de hoes met de hand in koud water. Verwijder eerst de voering, die mag niet nat worden.
  • Gebruik een zachte borstel om de lotussen schoon te maken. U kunt elk milieuvriendelijk wasmiddel of ontsmettingsmiddel gebruiken.
  • Om beschadiging van de lotussen te voorkomen, bewaar uw massageset niet met de spikes gericht naar een hard oppervlak, plaats er geen zware voorwerpen op en stap niet op de mat of kussen met schoenen, ga niet op uw Pranamat ECO zitten in jeans of kleding van dikke stof.

Pranamat ECO verbetert uw levenskwaliteit

Bestel uw PRANAMAT ECO