Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Verbeter uw slaapkwaliteit

Wat is slapeloosheid?

Slapeloosheid betekent dat u regelmatig moeite hebt om in slaap te vallen. Symptomen van slapeloosheid zijn moeilijk in slaap kunnen vallen, vaak wakker worden gedurende de nacht, vroeg wakker worden en niet meer kunnen inslapen, nog steeds moe voelen na het ontwaken en overdag prikkelbaar zijn.

Waarom kan ik niet in slaap komen?

Er zijn twee soorten redenen voor slapeloosheid. Ten eerste, kortdurende stressfactoren. Dat kunnen dingen zijn zoals opgewonden of gestrest zijn over een aankomende reis, een examen dat eraan komt, je slaapritme verstoren door een lange vlucht of een tijdelijke pijn. Deze redenen zorgen voor korte tijd voor slapeloosheid, die meestal verdwijnt als de oorzaak weg is. De Pranamat ECO massagemat helpt goed bij dit soort kortdurende slaapproblemen.

Ten tweede, als u al meer dan drie maanden slaapproblemen hebt, zou u last kunnen hebben van chronische slapeloosheid. Dit treedt op wanneer ons vermogen om te slapen in het gedrang komt en we ons zorgen beginnen te maken over onvoldoende rust krijgen.

Stel je dit voor: je ligt in bed, maar in plaats van ontspannen te zijn, maak je je zorgen over het idee niet te kunnen slapen. Deze zorgen veroorzaken een vicieuze cirkel. Hoe meer we vrezen voor slapeloosheid, hoe moeilijker het wordt om in slaap te vallen. Dit kan zelfs onze "vecht, vlucht of bevries" reactie activeren, waardoor we alerter en angstiger worden.

Wanneer ons lichaam in deze verhoogde staat van paraatheid verkeert, stromen stresshormonen zoals cortisol en adrenaline door ons heen. Dit leidt tot een versnelde hartslag en hogere bloeddruk, waardoor ontspannen lastig wordt. Onze hersenen worden hyperalert en zijn voortdurend op zoek naar mogelijke bedreigingen. Deze constante staat van alertheid maakt het moeilijk om in slaap te vallen – zelfs het kleinste geluidje of fysiek ongemak kan ons storen.

Maar er is een manier om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Maak kennis met Pranamat ECO massage en voeg dit toe aan je avondroutine.

Picture

De bijwerkingen van slapeloosheid

Gebrek aan slaap is niet goed voor onze gezondheid en welzijn. De symptomen van slaaptekort beïnvloeden op alles in ons lichaam. Slaap is een factoor dat ons in leven houdt, en het is erg belangrijk voor ons denken, humeur, onze voortplanting, leren en onthouden, ons hart, ons afweersysteem en algehele welzijn. Eigenlijk werkt slapeloosheid op dezelfde manier in ons lichaam als stress, angst, paniekaanvallen en depressie. Deze factoren hebben veel met elkaar te maken.

Handige tips voor een diepe en kwalitatief goede slaap:

 • Ga op dezelfde tijd naar bed en sta op dezelfde tijd op, zowel op werkdagen als in het weekend.
 • Vermijd alcohol, cafeïne, nicotine en slaappillen, omdat deze de natuurlijke slaap verstoren.
 • Houd de temperatuur in je slaapkamer op ongeveer 18°C. Voor een goede nachtrust moet je lichaamstemperatuur 's nachts zo'n 2-3 graden lager zijn dan overdag, een wat koelere slaapkamer helpt daarbij.
 • Maak uw slaapkamer donker. Gebruik verduisterende gordijnen of een oogmasker.
 • Hoe moeilijk het ook is, probeer overdag dutjes te vermijden.
 • Toch moeite om in slaap te komen? Sta op en doe iets ontspannends voor uw lichaam en geest, zoals een warme douche, meditatie of massage.

Creëer een nieuwe routine voor het slapengaan: Pranamat ECO acupressuurmassage van 20-40 minuten voor het slapengaan. Dit is de oplossing om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Pranamat ECO routine voor het slapengaan

Als u moeite heeft met slapen, probeer dit gedurende 30 dagen. Nadat u in bad bent geweest of gedoucht hebt, uw boek een tijdje heeft gelezen en begint te ontspannen om naar bed te gaan, leg uw Pranamat ECO massageset op uw bed. Ga erop liggen zodat de massage-elementen tegen je huid drukken. Blijf minstens 20 minuten liggen op je blote huid. Ontvang een volledige lichaamsmassage voor het slapengaan.

De Pranamat ECO is voor 95% effectief in het bevorderen van gezonde en natuurlijke slaap:

 • een ontspannende lichaamsmassage voor het slapengaan;
 • val sneller in slaap;
 • geniet van diepe, gezonde slaap;
 • word 's nachts minder vaak wakker;
 • sta 's ochtends verfrist en energiek op;
 • geef je mentale en fysieke gezondheid een boost.
Picture