Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

De natuurlijke weg naar doeltreffende vermindering van cellulite

Cellulite ontstaat door veranderingen in de structuur van de onderhuidse laag van de huid en kan verminderd worden door een regelmatige en diepe massage. Cellulite kan leiden tot onzekerheid bij velen van ons; het heeft invloed op hoe we onszelf presenteren en op onze kledingkeuze. Als u zich hierin herkent, heeft u waarschijnlijk al diverse methoden geprobeerd om van cellulitis af te komen, maar nog geen enkele effectieve oplossing gevonden. Door regelmatig gebruik van de Pranamat ECO zult u al binnen 30 dagen een zichtbaar verschil zien; uw huid zal gladder en strakker zijn.

Pranamat ECO:

 • Werkt op diepere huidlagen en helpt cellulite te verminderen;
 • Verbetert de bloedcirculatie;
 • Voedt de huid met zuurstof;
 • Stimuleert de lymfecirculatie;
 • Biedt snelle resultaten;
 • Kost slechts 10-15 minuten per dag;
 • Laat uw huid stevig en elastisch achter.

Klinische gegevens

Een klinische studie die werd uitgevoerd in 2014, toonde aan dat het gebruik van Pranamat ECO de bloed- en lymfecirculatie aanzienlijk verhoogt. In de grafiek kunt u de toename van de microcirculatie zien bij twee groepen vrouwen, verdeeld in twee leeftijdsgroepen, na de eerste 20 minuten durende massage op de Pranamat ECO. Dankzij de 5000 gelijkmatig verdeelde acupressuurpunten (massage-elementen) die in aanraking komen met de huid, stimuleert Pranamat ECO de doorstroming van bloed en lymfe en voorziet het de huidcellen van zuurstof. Deze verbeterde circulatie brengt warmte met zich mee, stimuleert de verwijdering van toxines en vochtophopingen in het probleemgebied.

Door regelmatig gebruik te maken van de Pranamat ECO, wordt de huid strakker, soepeler en elastischer.
Een effectieve manier om de huid glad te maken en te verstevigen

Pranamat ECO biedt een doeltreffende, natuurlijke methode om cellulite te verminderen. Het gebruik ervan is eenvoudig en kan comfortabel in uw eigen huis gedaan worden. Slechts 15 minuten per dag kunnen uw huid weer glad en strakker maken. Door de verbetering van de bloed- en lymfecirculatie draagt regelmatige massage bij aan het behandelen van cellulite.

Cellulite is niet enkel een cosmetisch probleem. Het ontstaat door veranderingen in de structuur van de onderhuidse vetlaag die niet kunnen worden aangepakt zonder het masseren van de diepere lagen. Vetcellen zitten ingekapseld in verticale compartimenten van collageenvezels. Wanneer vetcellen zich vullen met clusters van vet, beladen met toxines, kan dit leiden tot het uitrekken van het bindweefsel en het belemmeren van de normale bloed- en lymfecirculatie, wat bijdraagt aan de vorming van cellulite.

Het is een misvatting dat de aanwezigheid van cellulitis altijd wijst op een slecht dieet en gebrek aan lichamelijke activiteit. Geen enkele vrouw, hoe gezond ook, is immuun voor cellulitis. Het heeft vele oorzaken:

 • Hormonale disbalans;
 • Chronische vermoeidheid;
 • Verstoring van de gezonde slaapcyclus;
 • Genetische factoren;
 • Roken en alcoholgebruik;
 • Ongezonde levensstijl.

15 minuten per dag en zeg vaarwel tegen cellulite

Door dagelijkse massages zult u al binnen één week verschil opmerken. Uw huid zal gladder en elastischer worden. Heeft u moeite om 15 minuten vrij te maken? Pak dan uw Pranamat mat en/of kussen terwijl u geniet van een film of een boek.

Houding 1

Stimuleert de huid van de dijen en billen.

Houding 2

Intensief activeert de zijkant van de dijen. Het wordt aanbevolen om dit eerst met een broek aan te doen.

Houding 3

Massage stimuleert de lymfecirculatie.

Houding 4

Bestrijd cellulite, zelfs tijdens drukke werkdagen.

Pranamat ECO herstelt de elasticiteit van uw huid.

Heeft u cellulite op uw lichaam? Voelt u soms belemmeringen bij het kiezen van uw kleding? Zoekt u naar meer zelfvertrouwen wanneer u zwemkleding draagt? Met Pranamat ECO kunt u weer vol vertrouwen stralen!

De massage-elementen, die op lotusbloemen lijken, oefenen een delicate druk uit op de diepste lagen van uw huid en stimuleren de bloed- en lymfecirculatie. De bloedcirculatie wordt onmiddellijk verbeterd in uw lichaam. Het gebruik van de acupressuurset laat geen littekens of krassen achter op de huid. Het werkt doeltreffend en veilig. Pranamat ECO is eenvoudig en gemakkelijk in het gebruik.

BESTELLEN