Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Maak de druk op de zenuwwortel vrij - 30 dagen transformatie of uw geld terug!


Een beknelde zenuw (of een zenuw die klem zit) is een situatie waarin de spinale zenuwwortel vanaf uw ruggenmerg ofwel geïrriteerd is door een cervicale schijflaesie (zoals een hernia) of overbelast is, bijvoorbeeld in het geval van een traumatisch letsel. Dit kan met of zonder pijn gebeuren. Wanneer er symptomen zijn, zijn dit kloppende pijn, gevoelloosheid of tintelingen langs de binnenkant van het schouderblad of de buitenste arm en onderarm en vooral aan de elleboog. In het geval van ischias straalt de pijn van de lumbale regio naar de billen en naar beneden naar de benen en voeten. Zenuwpijn wordt neurogene pijn genoemd en is anders dan ontstekingspijn. Ontsteking speelt echter vaak een rol bij het ontstaan van de onderliggende aandoening.

Regular use of Pranamat ECO can:

  • - De aanmaak stimuleren van endorfines in uw lichaam die zich hechten aan de μ-opioïde receptoren in de hersenen, waardoor pijn wordt geblokkeerd zonder negatieve bijwerkingen;
  • - Gevoelens creëren van euforie en vrede, uw vooruitzichten verbeteren;
  • - Rustige slaap bevorderen;
  • - Ontstekingen verminderen;
  • - Contracturen rond de zenuwwortel ontspannen;
  • - De circulatie van zuurstof en voedingsstoffen naar de plaats van het letsel verbeteren, wat de celregeneratie bevordert.

Door de toename van de circulatie creëert Pranamat ECO warmte in het getroffen gebied, wat ook rustgevend is. Pranamat ECO kan worden gebruikt in combinatie met conventionele geneeskunde of met hulp van een chiropractor.