Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Verder winkelen

Uw winkelwagen

Marlou van Wel
Feb 28, 2021
Ik had al jaren mijn nek "vast" zitten, kon niet goed mijn hoofd draaien, de allereerste keer een uur op mijn pranamat en ik kon mijn hoofd weer goed draaien en zelfs over mijn schouder kijken. Ik geloofde het ook niet, maar het werkt echt.
Ik gebruik mijn pranamat bijna iedere dag, ik ga liggen, binnen 5 min. voel ik een warmte en dan voel ik mijn spieren ontspannen en val in slaap op de pranamat. Slaap een uurtje en voel me herboren.
Anna Górecka
Feb 27, 2021
I love my pranamat Eco from the beginning. It's the best way to relax at home whenever you want!!! Helps with the back pain after busy day or a headache.. Its just something what I need 😁
Radovanovic Olga
Feb 26, 2021
Ik heb de Pranamat mat en kussen 3 maanden geleden cadeau gekregen van mijn zoon. Het was even wennen op het begin maar nu vind ik het heerlijk! Ik gebruik het bijna iedere dag. Het werkt ontzettend goed tegen nek en hoofdpijn en het helpt me te ontspannen. Een aanradertje👍
Natalia Chełmicka
Feb 26, 2021
The best mat for back pain. I use it every evening before I go to sleep.
Inga Parage
Feb 26, 2021
Ik heb al jaren last van mijn onderrug en vind het heerlijk om deze regelmatig te laten masseren door mijn Pranamat.🏆 Ik vind het prettig om een beetje tijd voor mezelf te hebben en was dus op zoek gegaan naar iets om me mee te helpen te ontspannen. Ik was in het begin sceptisch en vond het niet erg goedkoop. Een goede vriend van me had me overtuigd en aangeraden er een te kopen.
Wat ik kan zeggen is..Wauw! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en gebruik hem minstens 3 keer per week. Het helpt echt bij mijn onderrugklachten, daarnaast voel ik me meer ontspannen, energieker en zorgt het ook voor een betere nachtrust. Zeker mijn beste investering in 2020!😄
Celia García-García
Feb 26, 2021
It’s weird but it works! I love to lie on it before bed to relax, or to stand on it with bare foot at any moment of the day to wake my body. :-)
The first few times can be intense but don’t give up or you’ll miss the benefits.
My ex was super sceptical but he ended up buying one for himself when we broke up 😅
The Fat Funny One reviews Pranamat ECO
Jess gebruikt Pranamat ECO al 18 maanden en ze is er dol op!
Jun 01, 2020
Pranamat ECO
"Dit is echt iets waar ik van heb gehouden en waar ik van zal houden en die ik zal blijven gebruiken. Ik hou ervan om die bevrijding te voelen. Om me echt ontspannen te voelen, heb ik echt een soort HWOOOO-SAAA nodig op een dag", - zegt Jess , die lijdt aan hoofdpijn en spierspanning.
Ik kan niet meer zonder
Mar 01, 2020
Pranamat ECO
Fantastisch Product! Geweldige Massage na een stressvolle dag!
Gaby Pimentel's Quaran-tin Workout
Recensies van fysiotherapeut Gaby Pimentel
May 14, 2020
Pranamat ECO
Bekijk Gaby's tips over hoe u tegelijkertijd lichaamsbeweging en massage gebruikt. Gaby heeft op Pranamat ECO® unieke fysio-oefeningen ontwikkeld, speciaal voor senioren. Gaby was onlangs op de BBC te zien nadat ze deze unieke training voor haar grootouders had gemaakt.
Dr. Bradley Schaeffer
Voet- en enkelchirurg
Pranamat ECO
Jan 05, 2019
Heeft er in deze tijd van het jaar iemand last van hoofdpijn?!?! Hoewel de vakanties geweldig zijn, kunnen ze ook stressvol zijn!
De Pranamat helpt bij hoofdpijn - het versnelt de bloedstroom wat leidt tot verwijding van bloedvaten en verlichting van spierspanning - bijgevolg is Pranamat een snelle en effectieve manier om hoofdpijn te verlichten!
Ik hou van deze mat en kussen en weet dat het me in deze tijd van het jaar heeft geholpen!
Bron
Pranamat review by @Antonella The Uncensored Reviewer
Tante Nelly's eerlijke Pranamat ECO massagemat beoordeling en vergelijking. Ontdek de voordelen van Pranamat en waarom dit de beste is.
Mar 20, 2020
Pranamat ECO
Rebecca Papa-Adams
Yoga Instructrice
Pranamat ECO
Dec 21, 2018
Ik wilde wat informatie delen voor degenen die mij over Pranamat vroegen:
- Pranamat werkt om de bloedcirculatie en lymfestroom te verbeteren, waardoor een betere zuurstoftoevoer ontstaat en uiteindelijk leidt tot een betere elasticiteit en textuur van de huid.
- Wees voorbereid om erin te ontspannen, bestaande uit een acupressuurachtig oppervlak, het kost tijd om eraan te wennen. Ik begon het te gebruiken terwijl ik een T-shirt droeg, zodat mijn huid niet bloot was. Na een paar sessies was ik helemaal in orde en genoot ik van het gevoel.
- Pranamat is geschikt voor iedereen, niet alleen voor yogi's of gymkonijntjes maar ook voor zwangere dames en moeders.
- Helpt bij het stimuleren van energie.
-Helpt om spanning en spieren los te laten. Ik zou 10 minuten per dag aanraden om resultaten te zien.
- Pranamat is een effectieve langetermijninvestering die ten zeerste wordt aanbevolen aan mensen die veel tijd achter de computer zitten, autorijden, baby's dragen of moeite hebben met slapen.
-Helpt pijn in de benen te minimaliseren en cellulitis te minimaliseren.
- Oh en had ik al gezegd dat ze ECO-vriendelijk zijn!
Bron
Kan deze ‘martelmat’ je rugpijn genezen?
May 04, 2018
Pranamat ECO
Vergeet rustgevende behandelingen en massages. In 2018 is de beste manier om rugpijn te genezen, liggen op Pranamat ECO
Xameliax reviews Pranamat ECO Trio Set
Effectiviteit van Pranamat ECO acupressuur Trio Set
May 20, 2020
Pranamat ECO
"Pranamat is een uitkomst voor mij geweest", - zegt Amelia, die lijdt aan rugpijn en slapeloosheid.
Iedereen heeft een massage nodig
Jan 05, 2019
Pranamat ECO
De Pranamat ECO Mat en Kussen brengen u gepatenteerde massage in uw eigen huis. Slechts 10 minuten is voldoende om alle voordelen van klassieke massage te voelen.
Nina Gabriela
Voedingsdeskundige BHSc
Pranamat ECO
Nov 22, 2018
Zelfzorg. Voor mij gaat het erom dat ik tijd vrij maak voor de dingen waardoor ik me zowel fysiek als mentaal op mijn best voel. En een deel daarvan is het gebruik van mijn Pranamat-massageset.

De acupressuurmat en het kussen helpen de bloedtoevoer naar de spieren te verbeteren, pijn te verminderen en herstel te bevorderen. Zelfs slechts 10-15 minuten per dag op mijn Pranamat maakt zo'n verschil in het verminderen van rugpijn door te veel te zitten.

Ik vind het ook geweldig dat het ethisch is gemaakt + milieuvriendelijk, gemaakt in Europa en een hoop wetenschap (en oude wijsheid) heeft om het te ondersteunen.

Het zijn die kleine dingen die je elke dag doet die het verschil maken voor onze gezondheid en ons welzijn, dus ik maak er mijn prioriteit van!
Bron
Erica Wigdor
Interne geneeskunde arts
Pranamat ECO
Oct 16, 2018
"Soms is het meest productieve dat je kunt doen, ontspannen."

Een van de dingen die ik gebruik om me te helpen te revitaliseren en mijn energie te herstellen, is Pranamat-massagemat en -kussen. Afgezien van mijn gebruikelijke bad, boek, strandwandeling of meditatie, geeft de Pranamat me echt de extra energie die ik nodig heb om een drukke werkweek door te komen.
Voor degenen onder jullie die er nog nooit een hebben gezien: de mat en het kussen zijn gemaakt van lotusbloemen met stekelige bloemblaadjes die je een volledige acupressuurmassage geven. Dit bevordert de bloedtoevoer naar die gebieden, verhoogt de zuurstofvoorziening naar de spieren en verhoogt de afgifte van endorfine (waar je blij van wordt). In wezen is aangetoond dat de Pranamat stress, rugkrampen, spierpijn, hoofdpijn en vermoeidheid verlicht EN ook de slaapkwaliteit verbetert. Ja, de bloemen zijn scherp, maar eerlijk gezegd doen ze zo goed pijn. Ik gebruik de mijne meestal 15-20 minuten na elke sportschoolsessie en merk dat de spierpijn sneller herstelt.
Bron
De nieuwe generatie massage matten
Nov 17, 2017
Pranamat ECO
Vergeet pijn en spanning met Pranamat ECO!
ELLE: Je zult er vanaf het eerste gebruik van houden
Mar 24, 2021
Pranamat ECO
Het Poolse mode- en lifestylemagazine ELLE heeft Pranamat ECO getest en het vonnis was duidelijk. Ze hielden van onze massage- en acupressuurset na het eerste gebruik.
Pranamat, de massage zonder je huis te verlaten
Feb 16, 2021
Pranamat ECO
In de redactiekamer van Marie Clarie hebben we het getest. ''De Pranamat ECO-massageset is de perfecte bondgenoot voor gezondheid en een uitstekend hulpmiddel voor welzijn dat je op meerdere manieren kunt gebruiken om je kwaliteit van leven te verhogen. ''
Vogue na twee jaar ervaring met Pranamat ECO
Mar 22, 2021
Pranamat ECO
''Constante stress draagt bij aan algemene zwakte, energieverlies en slaapproblemen. De bijbehorende spierspanning intensiveert vermoeidheid. Pranamat ECO, een combinatie van de oude principes van acupressuur met moderne technologie, stelt je in staat om het te overwinnen. Ik heb het op de harde manier gecontroleerd.''