Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Vogue Polska

22.03.2021

Twee jaar ervaring met Pranamat ECO


Urszula Zwiefkau

Constante stress draagt bij aan algemene zwakte, energieverlies en slaapproblemen. De bijbehorende spierspanning intensiveert vermoeidheid. Pranamat ECO, een combinatie van de oude principes van acupressuur met moderne technologie, stelt je in staat om het te overwinnen. Ik heb het op de harde manier gecontroleerd.

image

Het afgelopen jaar dwong ons om te vertragen, veranderde onze manier van leven, hield ons thuis, maar de lijst met uit te voeren taken werd helemaal niet korter. Maandag om 6.30 uur heb ik al een bloedtest en een korte yogasessie achter de rug.

Naast fulltime werk, vul ik mijn dagen met lezen, het volgen van nieuws, culinaire experimenten, YouTube-trainingen, virtuele ontmoetingen met vrienden en het zorgen voor mijn geestelijke gezondheid en lichaam. En hoewel ik, zoals de meesten, een bezoek aan mijn favoriete pubs, gratis uitstapjes naar de bioscoop en het theater en onbevreesde ontmoetingen met mijn dierbaren mis, zijn sommige problemen voor mij onveranderd gebleven.

Lang voor het uitbreken van de pandemie veranderde ik al in mijn eigen privé schoonheidssalon, waarin ik de hybride manicure al tot in de puntjes had geperfectioneerd en dagelijkse massagesessies met Pranamat ECO een must-have werden.

Pranamat ECO is 100 procent gemaakt van hypoallergene materialen van de hoogste kwaliteit. De natuurlijke kokosvezel is geplaatst in een katoenen binnenkussensloop en een linnen buitenhoes. De buitenste laag is bedekt met stekelige lotusbloemen gemaakt van HIPS plastic, een plastic goedgekeurd door de Europese Unie en gebruikt voor de productie van medische apparatuur en kinderspeelgoed. In het kussen werden op zijn beurt boekweitschalen geplaatst. Het was het biodesign en het bewustzijn van de Europese productie die mijn beslissing om deze specifieke set voor acupressuur te kopen had beïnvloed.

Ik kan me niet voorstellen een product te kopen dat in direct contact met mijn huid komt zonder aandacht te besteden aan de oorsprong ervan. Om de lotusbloemen te bevestigen wordt in plaats van lijm een warmte hechting technologie gebruikt. Goede kwaliteit plastic is ook een garantie voor de duurzaamheid van het product, die de fabrikant voorziet in 5 jaar. Ik gebruik nu al twee jaar een massageset bestaande uit een mat en een kussen. Het ziet er nog als nieuw uit.

Pranamat ECO wordt voornamelijk aanbevolen als een effectieve manier om chronische en acute rugpijn, spierspanning of krampen te verlichten. De druk veroorzaakt door de stekelige lotusbloemen verwarmt en ontspant de spieren, wat resulteert in de afgifte van endorfines, die worden beschouwd als natuurlijke pijnstillers en ontstekingsremmers. Dit gebeurt me niet vaak, maar ik vertrouwde op de goede recensies en behandelde de acupressuurmat als laatste redmiddel.

image

Ik worstelde met constante rugproblemen-rugpijn en dat verhinderde me vaak goed te functioneren, net als hoofdpijn veroorzaakt door stress en constante spierspanning.

Het was geen gemakkelijke start. De stekelige lotusbloemen lijken minder scherp dan dat ze echt zijn. Toen ik kennis maakte met de mogelijkheden van Pranamat bleek het voor mij onmogelijk om het te gebruiken zoals aanbevolen, naakt. Maar zelfs met een dun t-shirt aan krijg je ook het gewenste effect. Dag na dag werd de acupressuur zo aangenaam dat tegen het einde van de eerste week ik al wegdommelde op de mat.

De tien minuten durende sessies in de avond lieten zich al snel gelden. Ik ging ontspannen naar bed dus de ochtendspanning was verleden tijd. Ik stond fris op. Mijn hoofdpijn werd steeds zeldzamer. Na verloop van tijd begon ik ook de andere Pranamat ECO functies te ontdekken. Overdag diende het kussen als ondersteuning voor mijn nek tijdens het werk en tijdens de avond filmsessies ontspande de mat mijn kuiten. Dankzij de verbetering van de microcirculatie van het bloed, samen met de vermindering van de spierspanning kan dit type massage ook helpen om cellulitis te verminderen.

image

Na twee jaar regelmatig gebruik van pranamat ECO kan ik gerust toegeven dat het een winstgevende investering was. Hoewel het in eerste instantie een aanzienlijke financiële bijdrage vereist, rechtvaardigt het zichzelf met efficiëntie en duurzaamheid.

image

De voortdurende beschikbaarheid ervan is ook onmisbaar gebleken, vooral in het tijdperk van de pandemie, toen stress onverwacht was. Ik gebruik momenteel Pranamat ECO op twee manieren.

Naast de avond ontspanningssessies, wanneer ik naakt op de mat ga liggen, begeleidt het me ook tijdens de meditatie, waardoor ik mezelf eraan herinner dat ik hier en nu ben.

Bron:

https://www.vogue.pl/a/mata-do-akupresury-pranamat-eco