Tijdens de Black Friday sale worden de meest gewilde items snel uitverkocht.
De volgende voorraad update:
  • dagen
  • uren
  • min
  • sec
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

OEKO-Tex gecertificeerde acupressuur massage set

De Pranamat ECO-massageset is nu OEKO-TEX®gecertificeerd.

Pranamat ECO is de eerste massageset die de OEKO-TEX®-certificering heeft gekregen, wat betekent dat onze producten 100% niet-giftig en veilig voor de huid zijn.

We hebben eerder certificaten voor afzonderlijke componenten ontvangen, omdat we alleen ecologische, hoogwaardige materialen gebruiken, die veilig zijn voor mensen en voor de planeet. MAAR we zijn blij met het OEKO-TEX-keurmerk voor het eindproduct.

Your Image alt

Het OEKO-TEX®-certificaat bevestigt dat alle materialen - van de stof zelf tot draden en ritsen - evenals kleurstoffen die bij de productie worden gebruikt, onschadelijk en niet-giftig zijn.

In de algemene analyse van OEKO-TEX® worden meer dan 100 criteria getest, waaronder niet alleen onderzoek naar stoffen die in de productie verboden zijn, maar ook naar potentieel gevaarlijke stoffen. Verplichte beoordelingspunten zijn naleving van de pH-norm, controle op de aanwezigheid van zware metalen, formaldehyden en chloorhoudende stoffen (pentachloorfenol en tetrachloorfenol). Ook wordt de samenstelling van de producten onderzocht op de inhoud van allergene kleurstoffen, die contactdermatitis veroorzaken.

Your Image alt

De Pranamat ECO-massageset is de eerste - en op dit moment de enige - acupressuurmassageset die OEKO-TEX® gecertificeerd is.


Onze massagemats en kussens zijn handgemaakt van puur linnen en katoen, met vulmiddelen gemaakt van kokosvezel en boekweit rompen.


Ethisch vakmanschap, gecertificeerde natuurlijke niet-giftige materialen: dat is de basis voor onze duurzame, veilige en effectieve Pranamat ECO-massageset!