Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

ECO-oplossingen

Your Image alt

We volgen een zero waste-filosofie en het is erg belangrijk voor ons om geen onnodige ecologische voetafdruk achter te laten.In 2020 ontvingen we het Powered by Green-certificaat, wat bewijst dat de energie die we gebruiken afkomstig is van hernieuwbare bronnen zoals wind, water of biomassa.

Bovendien verkleinen we onze ecologische voetafdruk, aangezien onze goederen alleen in Europa worden geproduceerd en we onze materialen alleen bij Europese leveranciers inkopen.

PRANAMAT ECO-producten zijn gemaakt van 100% ecologische materialen en zijn OEKO-TEX-gecertificeerd. Materialen: linnen, katoen, kokosvezel en boekweitschillen.

De PRANAMAT ECO massage-elementen zijn gemaakt van HIPS-plastic, dat het meest milieuvriendelijk is. Het productieproces stoot 43% minder vervuilende stoffen uit, verbruikt 30% minder elektriciteit en 42% minder water dan andere soorten plastic. Bovendien is het recyclebaar en kan het een tweede leven krijgen, zelfs in exact dezelfde vorm als een lotusbloem!

In plaats van een giftige lijm gebruiken we ‘thermisch lassen’ als basis voor de techniek van het bevestigen van de massage-elementen.

Your Image alt

We hebben het kunststof venster verwijderd uit de verpakking waarin uw Pranamat ECO product is verpakt. Deze verpakking is nu 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van gerecyclede materialen.

In 2019 hebben we een nieuwe gebruikershandleiding geïntroduceerd die - net als de kartonnen dozen - is gemaakt van gerecycled papier.

Your Image alt