Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Vogue

29.10.2020

Een must-have voor altijd: een accessoire voor lichaamsverzorging voor thuis


Vogue Beauty Editor

Versgebakkenmoeder, thuiskantoormedewerker, fysiotherapeut….

Een modern vrouw stelt zichzelf een aantal taken: naast het werk, regelmatig sporten, toezicht op haar gezondheid, tijd hebben om zich aan te melden voor een manicure en pedicure in haar salon, vergeet haar hobby 's niet, het volgen van de premières en — in mijn geval — nieuwe producten in de schoonheidsindustrie en tegelijkertijd tijd vinden voor een persoonlijk leven en vrienden. Ik ben natuurlijk geen uitzondering. image Het is vooral moeilijk om je plannen bij te houden als je in een grote stad woont — het duurt in totaal enkele uren om bij de salon, sportschool en artsen te komen, en als je uit het schema valt, laat op het werk blijft, moet je alles annuleren en op zoek gaan naar een gaatje in het al drukke schema voor een andere dag. Ik vond een uitweg voor mezelf - als je leert hoe je een manicure moet doen en de oefeningen die je thuis kunt uitvoeren onder de knie hebt, bespaar je een enorme hoeveelheid tijd en moeite. Er zijn echter ook oplossingen die geen degradatie in het proces vereisen — ik heb onlangs geleerd over de Pranamat ECO-set voor de rug, benen en hoofd, die massage kan vervangen. Of dit echt het geval is, besloot ik zelf te zien. Ik zal je in meer detail vertellen wat de functie is en waarom ik het leuk vond.

Waarom ik besloot om pranamat ECO te testen

Pranamat ECO set bestaande uit een rugmat, een voetmat en een kussen voor acupressuur, is nu in de mode. Ik heb ze gezien in verhalen van mijn favoriete bloggers en ik heb ze vaak opgemerkt op yoga masterclasses en sportfestivals met de coaches zelf. image Hoe vaker je een product ontmoet, hoe meer je het wilt. Deze regel werkte ook voor mij. Op het Internet schrijven degenen die al een set hebben gekocht dat ze beter slapen, de rugpijn is verdwenen en de energie in het algemeen meer is geworden (spoiler: dit is allemaal waar).

Extra voordelen van de set voor mij waren de certificaten — in 2018 won Pranamat ECO de hoofdprijs op het gebied van gezonde levensstijl en Ecologic Live Organic Awards in de categorie "beste accessoire voor een gezonde levensstijl". In 2019 ontving het een certificaat van naleving van de milieu-eisen van het internationale systeem voor het testen en certificeren van textielproducten Oeko-Tex Standard 100, die beperkingen stelt op het gebruik van chemicaliën.

Hoe ziet Pranamat ECO eruit?

Het woord ECO in de naam van de set is niet toevallig — elk item is volledig gemaakt van natuurlijke en veilige materialen. De matten en kussen bestaan uit een afneembare linnen hoes met mooie stekelige bloemen, een binnenhoes gemaakt van katoen en een natuurlijke vulling - de matten hebben kokosvezel en het kussen heeft boekweitschil. Op het eerste gezicht zien de naalden er zacht, bijna speelgoedachtig uit, maar wanneer je ze aanraakt, realiseer je je dat je je erg vergist hebt — in feite zijn ze dicht en scherp, wat betekent dat de massage effectief zal zijn. Trouwens, ze zijn gemaakt van HIPS plastic - het is hypoallergeen en milieuvriendelijk, goedgekeurd door de EU.

Vandaag de dag moet elk product, naast de belangrijkste, praktische functie, ook een esthetische uitvoeren - hier is de fabrikant van de set perfect in geslaagd, het plaatsen van naalden op matten en kussens in de vorm van lotussen en het creëren van een aantal kleuropties voor de set. Als bewijs hiervan - een groot aantal berichten met een fotogenieke mat op Instagram.

image

Wat zul je voelen tijdens de eerste toepassing van Pranamat ECO

Het bijgevoegde boekje zegt dat het tijdens de eerste sessie beter is om de onderdelen van de set op het bed te gebruiken, niet op de vloer, en ook een T-shirt te dragen — zodat je het minst pijnloos aan de druk van de naalden zult wennen. De aanbeveling is goed - ik stond zo te popelen om de kit te testen dat ik er al op lag voordat ik de instructies begon te lezen. Na het doorstaan van slechts een minuut, besloot ik om alles te doen "volgens de aanbevelingen". In kleren is de eerste sessie veel makkelijker — het kostte me vijf minuten. Het meest interessante ding begint nadat je opstaat van de Pranamat ECO — het lichaam heeft de warmte die je meestal ook voelt na een massage in de salon.

voelen de volgende sessies aan?

De volgende ochtend deed ik een standaard yoga training voor mezelf via de app en besluit Shavasana uit te voeren met behulp van de set — Dit is zo'n asana, of pose, aan het einde van de oefening, wanneer image je op je rug ligt met je handpalmen omhoog gericht en mediteert. Op dat moment was ik erg gefocust op de matten en het kussen en kon ik mijn gedachten niet loslaten. Ik stond op na tien minuten - mijn rug was rood, in sommige gebieden waren er lotussen ingeprent, maar na de sessie voelde ik me vrolijker, wat 's ochtends erg aangenaam is.

Hoe heeft Pranamat ECO mij geholpen en hoe je jezelf kunt aanleren om het constant te gebruiken

Een week later lag ik er rustig op zonder T-shirt — dus de naalden drukken harder en het effect wordt meer gevoeld. In het begin is het moeilijk om 30-40 minuten op de matten en het kussen te liggen, zoals volgt uit de instructies. Bovendien zijn er te veel werk en huishoudelijke taken om zo'n ritueel toe te staan. Maar ik bedacht mijn eigen manieren om deze procedure in te passen in het dagelijks leven. Zoals ik eerder zei, lig ik er nu 's morgens op tijdens Shavasana — het helpt om eindelijk wakker te worden, af te stemmen op de werkstemming en een golf van kracht te voelen. Als ik me moe voel in het midden van de werkdag, ga ik tien minuten op de Pranamat ECO liggen, zet mijn telefoon weg en alle schakel alle berichtgeving uit — het leven begint te spelen met nieuwe kleuren en de spanning in mijn rug die kenmerkend is voor het midden van de werkdag verdwijnt. En de derde, langere sessie stel ik uit voor de avond — nu studeer ik niet alleen op de bank maar doe ik ook massage. Terwijl ik theoretische boeken lees over ontwerp, onderhandeling en montage, image masseert de kit het lichaam. Ik begin met de standaard zithouding en dan kan ik op mijn rug, op mijn zij of op mijn buik liggen. En, het lijkt erop dat ik beter begon te slapen 's nachts — waarschijnlijk heeft pranamat ECO ook geholpen in deze.

Het is pas drie weken geleden en ik weet zeker dat ik nog niet alle voordelen heb ontdekt. Als schoonheidsredacteur ben ik ook geïnteresseerd in het effect op de huid. Het is al lang bekend dat een goede bloedcirculatie de sleutel is tot een mooie huid. Veel cosmetica en beauty gadgets werken precies door microcirculatie te activeren - denk aan alle verkoelende en verwarmende crèmes voor cellulitis.

Ik verwacht dat ik in de nabije toekomst verbeteringen zal zien in het heupgebied. Dus Ik zal ijverig sessies blijven houden. En, hoogstwaarschijnlijk, in de nabije toekomst zullen er meer Pranamat ECO sets in mijn huis zijn - onlangs verscheen een beperkte set in het roze op de website van het merk en ik kan het niet helpen, maar bestel het toch.

Bron:

https://www.vogue.ru/beauty/masthev-na-vse-vremena-aksessuar-dlya-uhoda-za-telom-v-domashnih-usloviyah