Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

VI VA

15.03.2021

Waarom bevelen Poolse vrouwen de Pranamat ECO-Set aan?


Viva Redactie

Versgebakkenmoeder, thuiskantoormedewerker, fysiotherapeut….

Misschien heb je haar op Instagram gezien, misschien heb je haar vrienden ontmoet ... De karakteristieke Pranamat-mat met scherpe lotusbloemen verovert al drie jaar de harten van Poolse gebruikers. In combinatie met een soortgelijk stekelig kussen, creëert het een acupressuurset voor thuis die zorgt voor dagelijkse ontspanning en symptomen van stress en rugpijn verlicht.

Hoe werken Pranamat ECO-producten?

Acupressuur komt uit het oude China en is gebaseerd op de voordelen van het stimuleren van de zogenaamde biologisch actieve punten. Lokale druk verbetert de zuurstofvoorziening van het weefsel en stimuleert het zenuwstelsel, evenals de bloed- en lymfecirculatie. De traditie van het Verre Oosten wordt voortgezet door het merk Pranamat ECO, dat al 12 jaar acupressuursets voor thuis produceert, gemaakt van ecologische materialen.

image

Slechts 20 minuten per dag om te genieten van de effecten die vergelijkbaar zijn met een klassieke massage. Dagelijkse sessies helpen bij nek- en rugpijn, ontspannen de spieren na intensieve training, verstevigen de huid en verlichten hoofdpijn (veel van deze worden veroorzaakt door overmatige spanning in de nekspieren!).

De werking van Pranamat ECO-producten is bevestigd door onderzoekers van het Institute of Clinical and Experimental Medicine van de Universiteit van Letland. De resultaten van klinische onderzoeken spreken voor zich: bij 93% van de respondenten werd rugpijn geëlimineerd of aanzienlijk verminderd, 95% merkte een verbetering van de slaapkwaliteit op en 93% - huidversteviging.

Ben je meer overtuigd door de mening van de consument dan door cijfers? Lees hoe de Paranamat ECO-set wordt beoordeeld door Poolse klanten. De volgende uitspraken zijn afkomstig uit interviews met leden van de Pranamat Polska Forum-groep op Facebook, waarin gebruikers hun mening over de producten delen en gezondheid en welzijn bespreken. Het bezit al 14 duizend leden.

Meningen van Poolse klanten over Pranamat ECO
Sylwia, jonge moeder, 30 jaar oud

Toen Sylwia voor het eerst over de Pranamat-mat hoorde, dacht ze dat het een bevlieging was. Ze dacht er pas aan om een setje aan te schaffen toen haar rugklachten optraden.

Door de pijn die ik kreeg na de zwangerschap en bevalling werd ik aangespoord om de mat te kopen. Het was het begin van de eerste lockdown, naar een fysiotherapeut gaan was een wonder, een eenzaam uitstapje naar de dokter met een pasgeboren baby en pijnlijke rug was op dat moment als het beklimmen van de Mount Everest. Ik ging op zoek naar alternatieve oplossingen om mezelf thuis te helpen.

image

Ik heb Pranamat in verband gebracht met internet en ik heb het altijd als een luxe beschouwd voor de uitverkorenen. Bij het vergelijken van de aanbiedingen van verschillende matmerken viel mij op dat de prijsverschillen enorm zijn. Ik wilde echter niet experimenteren, half werk gebruiken, de pijn was zo vervelend dat ik zeker wilde weten dat het gekochte product zou werken - meldt Sylwia.

Aanvankelijk had ze grote twijfels of acupressuur thuis effectief zou zijn, maar Sylwia was overtuigd van de 30-dagen retouroptie.

Eerlijk gezegd dacht ik niet dat deze paar stekels me zouden helpen met postpartum rugpijn. Vanaf het allereerste begin waren de sessies op Pranamat erg prettig - dat kan ik niet ontkennen. [..] Ik kan me echt het moment niet herinneren waarop de pijn voldoende wegebde om normaal te functioneren, het gebeurde gewoon! Soms kwam de pijn terug, vooral als mijn zoon het moeilijk had vanwege zijn tandjes krijgen of buikpijn - ik moest hem de hele tijd in mijn armen dragen en Pranamat was een opluchting. Mijn ruggengraat was erg uitgeput . Momenteel heb ik niet langer last van pijnen die mijn fysieke activiteit beperken. Pranamat-sessies zijn nu absolute ontspanning na een zware dag. Interessant is dat ik daardoor ook veel beter slaap! - zegt ze.

Sylwia kon geen afstand meer doen van de Pranamat-set en nu raadt ze het niet alleen aan nieuwe moeders aan. Ze denkt dat de mat iedereen zal helpen die worstelt met stress, slapeloosheid of die in ongemakkelijke omstandigheden werkt, bijv. thuis achter een computer op een stoel.

Agnieszka, medewerker van een logistiek bedrijf, 42 jaar oud

Agnieszka denkt er al een tijdje over om Pranamat ECO te proberen. Uiteindelijk viel de set in haar handen - de medewerkers van haar bedrijf ontvingen het als kerstcadeau van de baas. Al snel bleek dat een dergelijke investering het comfort van het werken aan een bureau aanzienlijk vergroot.

Het helpt zeker bij rugpijn, veroorzaakt door zittend werk. Tijdens het thuis werken leg ik graag een kussen onder mijn nek, wat veel opluchting geeft. Tijdens de menstruatie masseer ik ook de buik, wat helpt bij het verlichten van pijn. Bovendien, ook al wordt er niet zo vaak over gesproken - sinds ik een massage neem voor het slapengaan, slaap ik veel beter en word ik verfrist en klaar om te werken wakker. Het komt voor dat we stressvolle dagen hebben in het bedrijf en zo'n avondmassage helpt me om te kalmeren - zegt Agnieszka.

Interessant genoeg ontdekte Agnieszka dat Pranamat ECO niet alleen helpt om gemakkelijker in slaap te vallen, maar ook om op te staan. 's Morgens geeft ze zichzelf een korte voetmassage, waarbij ze een paar minuten blootsvoets op de mat blijft staan. In eerste instantie leek het ongemakkelijk omdat de naalden erg scherp zijn!

Het is niet gemakkelijk, maar als iemand eenmaal pijn lijdt, zijn de effecten van een dergelijke stimulatie verbluffend! De lotusbloemen doen al het werk! [...] Ik vind dat Pranamat in elk huis moet zijn, altijd bij de hand - vat ze samen.

image

Kasia, trainer, fysiotherapeut, 36 jaar oud

Kasia kocht de eerste Pranamat-set voor haar ouders die ze zelden ziet, dus ze kan ze niet regelmatig helpen met hun kwalen. Ze besefte al snel dat ze hem thuis ook nodig had, vooral omdat ze af en toe rugklachten had.

Mijn leven is gebaseerd op het werken met het lichaam. Ik probeer mijn lichaam mij zo lang mogelijk in de best mogelijke conditie te laten dienen. Hetzelfde geldt voor mensen met wie ik in de sportschool werk of help met rugklachten. Precies, de wervelkolom! Ik ken niemand die nog nooit over rugpijn heeft geklaagd. Soms zijn ze het gevolg van te lang werken achter de computer, soms van te veel training of een te lange trainingsonderbreking en anderen stapelen hun stress op rond de nek - legt de fysiotherapeut uit.

Uiteindelijk begon Kasia de mat aan te bevelen aan haar patiënten, die ze vanwege de pandemie niet regelmatig kon zien. Acupressuur thuis bleek vooral handig als we veel thuis werken en veel minder sporten dan voor de lockdown. Hoe beoordeelt de fysiotherapeut de prestatie van de set met een professioneel oog?

Sessies met Pranamat ECO helpen me bij overbelastingspijnen na lang werken aan het bureau, lange autoritten en zelfs na een zware krachttraining. Ik merkte ook dat de gunstige effecten van weefselontspanning na handmatige, klassieke massage langer behouden blijven dankzij het gebruik van Pranamat ECO tussen therapeutische sessies. Daarom raad ik mijn klanten aan om een mat te kopen, niet zodat ik straks geen meer baan heb, maar om mijn werk effectiever te maken. Pranamat ECO-massages zullen handmatige massage niet vervangen, maar ze zullen het zeker ondersteunen - benadrukt ze.

Kasia gebruikt haar set 's avonds als een moment voor zichzelf om te ontspannen, na te denken en te mediteren. Het is vooral belangrijk voor haar dat ze een product aanbeveelt dat ze regelmatig gebruikt.

Alles wat ik mijn patiënten aanbeveel, wordt door mij gecontroleerd. Ik heb met veel acupressuurmatten te maken gehad. Ik gebruikte de eerste volledig plastic meer dan 10 jaar geleden. Behalve dat het mooi is, heeft Pranamat ECO kokosvezel in plaats van gewoon schuim, het is ecologisch, het geeft me de sterkste stimulans die mijn lichaam nodig heeft. Ik ben niet tevreden met half werk, ik hou van een intensieve massage en dat is wat Pranamat ECO mij geeft - legt ze uit.

asia merkte overigens dat voetmassage met een mat een uitstekende remedie is tegen pijn veroorzaakt door oncomfortabel schoeisel. Een paar minuten doet haar de hele avond op hoge hakken lopen vergeten!

Bron:

https://viva.pl/styl-zycia/dlaczego-polki-polecaja-zestaw-pranamat-eco-131900-r1/