Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Uroda Zycia

15.03.2021

10 redenen waarom Pranamat ECO in elk huis zou moeten staan!


Redactie Uroda Zycia

Het is niet nodig om iemand ervan te overtuigen dat massage een gunstig effect heeft op het lichaam en ons welzijn. Zo'n procedure ontspant, kalmeert en helpt bij het wegwerken van pijn en spanning die zich in onze spieren ophopen. Daarom loont het om elke dag thuis voor een goede massage te zorgen. Het is heel gemakkelijk met de Pranamat ECO mat en kussen.

image

De werking van Pranamat ECO combineert de oude principes van acupressuur met moderne technologie, de doeltreffendheid ervan is bevestigd door klinische onderzoeken. Het oppervlak van de mat en het kussen is bedekt met veel lotusbloemvormige steeksels, met een puntige vorm. Deze uitsteeksels activeren en stimuleren door de druk die op de huid wordt uitgeoefend het zenuwstelsel en verbeteren de bloedcirculatie en lymfecirculatie, waardoor het lichaam van zuurstof en voedingsstoffen wordt voorzien.

Zijn er voordelen?

Het verbetert de bloedcirculatie in de gebieden die worden behandeld door de stekelige lotusbloemen, activeert het cellulaire metabolisme, verwarmt de spieren en laat spanning los. NB: de huid wordt rood doordat het zuurstofrijke bloed door het lichaam stroomt en de celregeneratie bevordert.

De veelzijdige werking van Pranamat ECO betekent dat dit product altijd bij de hand moet zijn. De massageset helpt bij veel aandoeningen die ons bijna dagelijks treffen. Hier zijn 10 redenen waarom deze tool in elk huis zou moeten zijn:

image

1. Vermindert rugpijn

Lage rugpijn en -ontsteking is een veel voorkomende aandoening die kan worden veroorzaakt door een slechte houding, overbelasting van sporten, werken aan een bureau of overmatige stress. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf elke dag 15-30 minuten te masseren met Pranamat ECO om voor altijd afscheid te nemen van het probleem. Massage ontspant niet alleen gespannen spieren, maar stimuleert ook de afgifte van endorfine, die als een natuurlijke pijnstiller werkt.

2. Verlicht hoofdpijn

Hoofdpijn kan worden veroorzaakt door spierspanning, hypoxie (als gevolg van onvoldoende doorbloeding), gebrek aan slaap of langdurige stress. Massage met Pranamat ECO helpt om de meeste van de bovenstaande oorzaken effectief te elimineren. Hierdoor kunnen we stoppen met pijnstillers en ons lichamelijk en geestelijk beter voelen.

3. Verlicht spierspanning en verbetert de lichaamshouding

Spierspanning als gevolg van langdurige stress, vermoeidheid of pijn reflecteert op ons figuur. De samengetrokken spieren van een deel van het lichaam zorgen voor spanning in de volgende gebieden. Daardoor kunnen we niet ontspannen en ziet het figuur er niet alleen moe uit, maar wordt ons lichaam ook steeds vermoeider. Massage helpt de spanning van individuele delen van het lichaam te verlichten, waardoor het silhouet meer ontspannen wordt en de bewegingen elastischer en zachter worden.

image

4. Helpt effectief bij het bestrijden van ischias

Massage is een gemakkelijke, aangename en effectieve manier om ischias te verminderen, omdat het de pijn bij de bron aanpakt. Het vermindert spierspanning, stimuleert zenuwuiteinden, verbetert de bloedcirculatie en ondersteunt de toevoer van voedingsstoffen die nodig zijn voor de regeneratie en versterking van lichaamsweefsels. Slechts 15-30 minuten massage per dag is voldoende voor de therapeutische mat om je te helpen je vitaliteit terug te krijgen en een gevoel van opluchting te geven.

5. Verbetert de kwaliteit van de slaap

De meesten van ons leiden een levensstijl die volledige ontspanning en 'loskoppeling' van de avond met de omringende wereld verhindert. Stress en spanning verstoren het functioneren van het lichaam en veroorzaken slaapstoornissen. Ontspanningsmassage is een van de meest effectieve en natuurlijke methoden om slapeloosheid te behandelen. Pranamat ECO elimineert angst en stress, maakt slapen gemakkelijker en maakt slaap diep en gezond, we worden gemakkelijker wakker zijn ook meer verfrist.

6. Het vermindert stress.

Stress vergezelt ons overal, we voelen het op het werk, in het gezinsleven, in het omgaan met alledaagse uitdagingen en verantwoordelijkheden. Als gevolg hiervan zijn we moe, prikkelbaar, voelen we ons opgebrand en voelen we fysiek spierspanning, gewrichtspijn, hoofdpijn en vaak kwalen. Regelmatige massage met gebruik van Pranamat ECO ontspant de spieren en stimuleert de aanmaak van endorfine, wat een gevoel van euforie, rust en comfort opwekt en tevens een pijnstillende werking heeft. Pranamat ECO ondersteunt ook een gezonde slaap, waarvan de rol in de strijd tegen stress niet kan worden onderschat.

image

7. Verhoogt het energieniveau.

Voetmassage is een geweldige energieboost. Het is het beste om het 's ochtends als eerste te gebruiken. Ga gewoon op een stoel zitten, plaats de Pranamat ECO Mini op de grond en druk voorzichtig met je voeten op de lotusbloemen. Na vijf minuten zullen we de hele dag een echte boost van energie voelen. Ochtendvoetmassage verbetert ook de concentratie en versterkt het immuunsysteem.

8. Verzacht menstruatiepijn.

Pranamat ECO is ook ideaal voor buikmassage. 10-30 minuten gebruik zal helpen bij het verlichten van spasmen en spanning van diepe spieren, dus het zal effectief helpen bij het elimineren van pijn veroorzaakt door menstruatie, winderigheid of andere maagaandoeningen.

9. Verstevigt de huid en helpt cellulitis te bestrijden

Door de bloed- en lymfecirculatie te stimuleren, verbetert Pranamat ECO de huidkwaliteit en breekt het vetcellen af. Dankzij regelmatige massage wordt de huid na 30 dagen gladder en elastischer. Het is voldoende om problematische gebieden 10-15 minuten per dag te masseren om verbetering en verdwijning van de "sinaasappelhuid" op te merken.

10. Vermindert effectief het gevoel van zware en pijnlijke benen.

Beenpijn heeft vele oorzaken. Ze kunnen het gevolg zijn van zware inspanning, een slechte bloedsomloop, een ontsteking van de zenuwen of een symptoom van immobiliteit dat verband houdt met andere aandoeningen. Regelmatig gebruik van Pranamat ECO verbetert de bloedcirculatie en vermindert gevoelloosheid, vermindert ontstekingen en ontspant spierspasmen, waardoor opgesloten zenuwen vrijkomen.

Alles wat onze huid aanraakt, moet van de beste kwaliteit zijn! Daarom wordt Pranamat ECO met de hand gemaakt met uitsluitend hypoallergene materialen van de hoogste kwaliteit uit Europa. Als je op zoek bent naar een uniek product en waarde hecht aan iets waar je jaren plezier van zult hebben, dan is Pranamat ECO voor je gemaakt.

Start een proefperiode van 30 dagen om zelf te zien dat al het bovenstaande waar is!

Bron:

https://urodazycia.pl/styl-zycia/10-powodow-dla-ktorych-pranamat-eco-powinien-znalezc-sie-w-kazdym-domu-126071-r1/