Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Independent

23.04.2020

9 beste massagetools voor thuis om spanning en pijn te verlichten


Liz Dodd
Voel je de spanning van werken aan je geïmproviseerde bureau? Probeer deze massageset om te ontspannen. image

Of je nu vanaf je bank aan het werk bent of jezelf in een nieuwe online trainingsroutine stort, het is waarschijnlijk dat de lockdown zowel je lichaam als je geest zwaar belast. Omdat spa's en massagetherapeuten voorlopig verboden zijn, is het de moeite waard om te investeren in een paar massagetools voor thuis die je kunnen helpen bij het behandelen van je eigen pijn, knopen en verstuikingen.

Van schuimrollers tot massagegeweren, we hebben de beste uitrusting getest voor strakke schouders, verrekte spieren en spanningshoofdpijn. We hielden van al deze producten, maar voor ons was de grootste openbaring de acupressuur voor thuis. De stekelige punten op de matten of kussens stimuleren de huid. Het werkt volgens dezelfde principes als acupunctuur of acupressuur.

Afhankelijk van hoeveel vertrouwen je hebt in alternatieve geneeswijzen, betekent dit dat ze ofwel gericht zijn op specifieke punten op je lichaam om een ontspanningsreactie op te wekken, of een laag gecontroleerd niveau van sensatie gebruiken om je lichaam te misleiden tot het produceren van feel-good endorfines. Hoe dan ook, ze gaven ons een geweldig gevoel: een korte sessie van ongeveer 10-15 minuten gaf ons een zachte energieboost; langere sessies (30-40 minuten) lieten ons ontspannen en maakten ons klaar voor een dutje.

Pranamat eco massage set

De stekeligste acupressuurmat die we hebben getest, was ook het meest effectief. Prana's mooie mat, gemaakt van linnen, katoen en kokosvezel, is even wennen: de lotusbloemvormige stekelige bloesems, gemaakt van hypoallergeen plastic, waren de moeilijkste die we tegenkwamen. Een van onze recensenten kon er niet eens met blote voeten op staan. Maar deze stekeligheid maakt het buitengewoon effectief; zo erg zelfs dat het een onvervangbaar onderdeel is geworden van onze toolkit voor zelfzorg. Het kussen, dat bij de mat wordt geleverd als je de set koopt, is gevuld met boekweitschil. Door het onder de nek en schouders te rollen, werden onze hoofdpijn volledig verlicht - zelfs een die meer met martini's te maken had dan met spierspanning. Het werkt zelfs als je niet echt tijd vrijmaakt om te relaxen - bijvoorbeeld over je stoel terwijl je tv kijkt, of 's avonds in bed terwijl je leest.

Bron:

https://www.independent.co.uk/extras/indybest/outdoor-activity/sports-equipment-accessories/best-at-home-massage-tools-foam-roller-acupressure-oil-mat-muscle-pain-running-a9479576.html