Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Green Me

09.09.2020

Thuis een diepe en intense massage? Hier is onze ervaring met de beroemde Pranamat ECO


GreenMe Redactie
Onmiddellijke verlichting en vermindering van spierspanning: de resultaten die worden verkregen dankzij de Pranamat ECO-massageset zijn werkelijk verbluffend. Geïntrigeerd door dit product met een uniek en eco-duurzaam ontwerp, hebben we besloten om het te proberen en je onze indrukken te vertellen. image

Wat is er lekkerder dan een lekkere rug- en nekmassage om de dag zonder spanning te beginnen en af te sluiten? Helaas kan men niet dagelijks vertrouwen op de bekwame handen van een fysiotherapeut of osteopaat om pijn te verlichten, maar dankzij Pranamat ECO is het mogelijk om thuis te genieten van een professionele massage.

Pranamat ECO is een innovatieve massageset die gebruik maakt van de oeroude huidacupressuurtechniek. Dus, in een paar minuten krijg je talloze voordelen voor spier- en gewrichtspijn die ons vaak niet toestaan om onze dag op ons best te leven of om goed te rusten.

De Pranamat ECO set is gemaakt met innovatieve ecologische en volledig hypoallergene materialen en bestaat uit twee delen: een mat en een kussen.

De structuur, zowel van de mat als van het kussen, is gemaakt van linnen; Honderden lotusbloemen gemaakt van HIPS-plastic zijn op de sets geplaatst, waarvan de bloembladen worden gevormd door meerdere punten die het effect hebben dat ze de specifieke therapeutische druk creëren. De vulling van de mat, stevig en comfortabel, is gemaakt van kokosvezel in een katoenen hoes, terwijl boekweitschil wordt gebruikt voor de kussenvulling, om het aan te passen aan de vorm van elke individueel persoon.

image

Om aan te raken, zijn de lotusbloemen, die zijn gepatenteerd en ontwikkeld met fysiotherapeuten, erg stijf en puntig, maar ze vertegenwoordigen het centrale element van onze mat. Elkepunt die afzonderlijk wordt genomen, kan steken en pijn doen, maar aangezien er honderden tips bij elkaar zijn, wordt een zeer stimulerende structuur gecreëerd, die afhankelijk van de uitgeoefende druk op grote delen van het lichaam tegelijk zal drukken, waardoor het vasculaire effect ontstaat. En pijn verlicht.

1. Hoe de Pranamat ECO set te gebruiken

Het wordt aanbevolen om pranamat ECO liggend op de matras en kussen te gebruiken om rugpijn, spanning en spierongemak te verlichten. Het gebruik van de set is uiterst eenvoudig, wat we deden, we hebben het op de bank geplaatst, zoals aangegeven in de handleiding, die suggereert om het op een zacht oppervlak te plaatsen. We liggen op de mat met een T-shirt en korte broek: ze raden aan direct op de Pranamat ECO te liggen, bij voorkeur in contact met de huid, maar om te beginnen, totdat je eraan gewend bent, is het beter om dunne kleding te gebruiken.

We gaan langzaam en voorzichtig op onze rug liggen, geleidelijk aan, met onze armen op de zijkanten van de mat.

Langzaam en diep ademend ontspannen we ons! De eerste sessie duurde 3 tot 5 minuten (weerstandsvermogen).

image

De eerste minuten zijn intens, na de eerste sessies kun je het 10/15 minuten gebruiken.

De huid van de rug, zoals duidelijk, rood, en een gevoel van jeuk verspreid, als gevolg van diepe vascularisatie. De vlekken en roodheid verdwijnen echter na 15-30 minuten. Als we onze huid diep willen hydrateren, omdat de poriën van de huid open zijn, kunnen we een moisturizer gebruiken die zeer snel geabsorbeerd zal worden.

Spieren ontspannen met massage is zeer effectief voor rugpijn en hoofdpijn. Het bloed brengt zuurstof naar de cellen, dus de oxygenatie verbetert en deze massage werkt geweldig om de huidstructuur te verbeteren.

De Pranamat ECO set kan ook gebruikt worden in andere houdingen, zoals zitten of liggen op je buik.

2. Alle gezondheidsvoordelen en contra-indicaties van de Pranamat ECO-massage

image

Zoals verwacht zijn de fysieke voordelen van Pranamat ECO inderdaad talrijk. De druk die door de tips wordt uitgeoefend, verhoogt de intensiteit van de bloedmicrocirculatie door het hele lichaam aanzienlijk en stimuleert lokale metabole processen. Bovendien vermindert het in de weefsels van het gebied waar het wordt aangebracht de spanning van spieren en gewrichten.

Qua pijnniveau speelt het zenuwstelsel een belangrijke rol, gestimuleerd door de sterke druk, worden eerdere pijnprikkels gedeactiveerd enlaat het natuurlijke pijnstillers zoals endorfine vrij. Na verloop van tijd verbetert dit zelfs chronische pijntoestanden, aangezien delen van het lichaam die nu altijd worden geactiveerd, ongevoelig worden.

In dit opzicht is de Pranamat ECO set vooral handig voor het verlichten van rugpijn, lumbale en cervicale pijn en om de kwaliteit van de slaap te verbeteren.

De matras en het kussen kunnen ook onder de voeten of zittend achter de computer worden gebruikt. Je zult merken dat, zodra je het gevoel van ontspanning en opluchting ervaart, de massage set een essentieel element van je dagelijkse routine zal worden.

Als je sportief bent en regelmatig traint, zal Pranamat ECO je bondgenoot zijn om je te helpen sneller te herstellen. Na een bijzonder intensieve training of zelfs voor het opwarmen en vasculariseren van de spieren kun je de mat gebruiken en je zult je altijd sterk en elastisch voelen.

image

De therapeut zelf kan, na een zorgvuldige evaluatie, Pranamat ECO gebruiken door het aan zijn patiënt aan te bevelen voor gebruik tijdens het therapeutische pad. Uiteraard kan niet iedereen baat hebben bij de matHet is altijd een goed idee om contact op te nemen met je arts en fysiotherapeut om er zeker van te zijn dat je effectief baat hebt bij het gebruik van de mat.

3. Pranamat ECO: functionaliteit en respect voor het milieu

De Pranamat ECO set is functioneel en milieuvriendelijk, handgemaakt in Europa, Alle materialen die worden gebruikt voor de realisatie van de set zijn afkomstig van bedrijven in de Europese Gemeenschap, en zijn ecologisch en hypoallergeen. Elk deel van de massage set (pads, stoffen, plastic elementen enz.) zijn OEKO-Tex ® gecertificeerd. Zelfs de lotusvormige elementen zijn gehecht met een warmte-gebaseerde technologie, zonder de noodzaak om giftige materialen te gebruiken. De bloesems op de matras en kussen zijn gemaakt van HIPS plastic, hypoallergeen en recyclebaar (goedgekeurd door de Europese Unie), het linnen is geverfd met hypoallergeen kleurstof en natuurlijke katoen en kokosvezels is gebruikt voor de vulling.

Tot slot, degenen die besluiten om de pranamat ECO massage set te kopen hebben 30 dagen om de effectiviteit ervan te testen. Als je niet tevreden bent kun je het retourneren maar het is zo nuttig en mooi dat je niet van plan bent het terug te geven.

De Pranamat ECO massageset heeft een erg mooi design. Je kunt zien dat het handgemaakt is in Europa met veel aandacht voor het milieu. De kleuren zijn prachtig. Met zijn tas is hij ook praktisch om mee te nemen. In het begin kunnen lotusbloemen vervelend zijn, maar na verloop van tijd wen je eraan en kun je echt niet meer zonder de intense massage. Het mag in geen enkel huis ontbreken.

Het artikel bevat gepubliceerde studies en aanbevelingen van internationale instellingen en / of experts. We doen geen uitspraken op medisch-wetenschappelijk gebied en we rapporteren de feiten zoals ze zijn. Aan het einde van elk artikel staan de bronnen vermeld.

Bron:

https://www.greenme.it/vivere/salute-e-benessere/massaggio-a-casa-nostra-esperienza-pranamat-eco/