Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

ELLE

24.03.2021

Deze tool helpt rugpijn te verminderen, spieren te ontspannen en het gemakkelijker in slaap te laten vallen. Je zult er vanaf het eerste gebruik van houden

Pranamat door ELLE

Een mat en een kussen gemaakt van veel lotusbloemen met een puntige vorm kunnen wonderen verrichten. De projecties, die door de druk op de huid wordt uitgeoefend, activeren biologische punten, stimuleren het centrale zenuwstelsel en verbeteren de bloedcirculatie en lymfecirculatie. Het effect? Minder pijn, ontspannen spieren en diepe slaap. We hebben 5 factoren gekozen waardoor we geen afstand konden doen van de Pranamat ECO acupressuurset.

image (1) Pijnvrije rug, ontspannen spieren

Met werken in de home office-modus, hebben we meer dan eens gezien hoe intens en ernstig rugpijn kan zijn. Herhaald stretchen gedurende de dag op een klassieke yogamat hielp niet, noch warmtepleisters. De enige oplossing was een massage - een massage die we zelf thuis konden doen.

Dit is een effectieve methode voor het omgaan met rugpijn. De bovengenoemde massagepinnen in de lotusbloem masseren de spieren diep en verlichten de spierspanning, verbeteren de bloedcirculatie en oxygeneren de cellen.

Bovendien kan 20 minuten van deze massage ook de ontsteking van het lichaam verminderen en de afgifte van endorfines stimuleren, die fungeren als een natuurlijke pijnstiller. De Pranamat ECO mat is ook geweldig voor mensen met ischias problemen. Briljant welzijn (zowel fysiek als mentaal) is gegarandeerd!

(2) Rustig en diep slapen

Slaap je nog steeds met je telefoon onder je kussen? Tot voor kort deden we hetzelfde, maar de afgelopen maanden hebben we met succes geleerd om de avondrituelen te veranderen.

We hebben het eten van onze favoriete chocolade met een kopje ontspannende thee en door de Instagram-feed te scrollen ingeruild voor enkele minuten massage,

image

waardoor we ons volledig kunnen 'loskoppelen' van de wereld om ons heen. Stress en nerveuze spanning verstoren het functioneren van het lichaam en veroorzaken slaapproblemen - met elk volgend slecht nieuws dat wordt gelezen op het internet (en het is niet moeilijk om erachter te komen), gaat onze diepe en rustgevende slaap en adequate regeneratie verloren.

Ontspanningsmassage is één van de meest effectieve en natuurlijke methoden om slapeloosheid te behandelen zonder de noodzaak om slaappillen in te nemen. 20 minuten massage op de Pranamat ECO-set was genoeg om de stress en angst uit ons lichaam te voelen verdwijnen. In slaap vallen na zo'n massage duurt een paar minuten, en de slaap is erg diep, waardoor we 's ochtends goed wakker worden, en vooral,' s ochtends uit bed gaan veroorzaakt geen dergelijke problemen meer - opstaan ​​is veel gemakkelijker en aangenamer, zelfs als we veel korter sliepen dan we gewend zijn.

(3) Verlichting van buikkrampen

Dit is waarschijnlijk een van onze favoriete aspecten van het gebruik van de kit. Abdominale massage met Pranamat ECO in slechts 5 minuten kan aanzienlijk het ongemak verlichten veroorzaakt door buikkrampen.

Hoe het uit te voeren? Plaats de mat op een zacht oppervlak, zoals een bed, en plaats deze voorzichtig op je buik. Je kunt ook zachte, rustige achtergrondmuziek of uw favoriete boek gebruiken, die je tijd aangenaam zal vullen. Probeer het een keer en je zet de fles met warm water direct weg.

(4) Zorg voor het milieu

De vezels en natuurlijke grondstoffen waar Pranamat ECO-producten van worden gemaakt zijn vriendelijk voor zowel de huid als het milieu. De binnenkant van het kussen is gevuld met boekweitschil, wat heerlijk ruikt waardoor de massage nog aangenamer wordt. De vulling van de mat is van ecologische kokosvezel, wat de hechting van het product aan het lichaam verbetert, wat erg belangrijk is bij acupressuur en de effectiviteit ervan.

image

"Wij geloven dat alles wat je huid aanraakt van de beste kwaliteit moet zijn! Daarom zijn al onze producten handgemaakt en gebruiken we 100% hypoallergene materialen van de hoogste kwaliteit bij de productie", aldus Pranamat.

image
(5) Endorfines!

Hoewel de massage met Pranamat ECO je kan kalmeren en voorbereiden op een diepe slaap, kan het je ook effectief wakker maken en je motiveren om te handelen als het 's ochtends wordt uitgevoerd. 5 of 10 minuten massage is genoeg! In de ochtend raden we vooral een voetmassage aan - je kunt deze bijvoorbeeld uitvoeren terwijl je je tanden poetst, gezichtsverzorging uitvoert of make-up aanbrengt. Effect? Onmiddellijke toename van endorfines, en dus een veel beter humeur, verbeterde concentratie en immuunsysteem.

Wij houden ervan!

Al deze factoren zorgden ervoor dat heel Instagram verliefd werd op Pranamat ECO-massagesets - ze worden gebruikt door onze favoriete influencers, collega's en specialisten die we op het platform observeren: fysiotherapeuten, revalidatiespecialisten en orthopedisten. Over de effectiviteit van acupressuurmassage twijfelen we zelf niet, en nu zie je ook de fantastische effecten ervan. We waarschuwen wel eerlijk – nadat je het een keer hebt geprobeerd zul je jezelf er niet van af kunnen krijgen.

Bron:

https://www.elle.pl/artykul/to-narzedzie-pomaga-zredukowac-bol-plecow-rozluznic-miesnie-a-takze-ulatwia-zasypianie-pokochasz-je-od-pierwszego-zastosowania