Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

El Espanol

26.10.2020

Voor jezelf zorgen in tijden van pandemie: de definitieve gids


El Espanol Redactie

Deze tool is de beste bondgenoot geworden om voor onze rug te zorgen, stress en angst te verlichten en een diepe en rustgevende slaap te hebben.

Gezond eten, regelmatig aan lichaamsbeweging doen en, waar mogelijk, genieten van een massage, zijn fundamenteel in onze dagelijkse verzorgingsroutine, en nu is het in deze tijden nog steeds een uitzondering.

De huidige situatie heeft onze gewoonten veranderd, niet alleen op het gebied van zorg en eten, maar ook op het gebied van vrije tijd en werk. Veel mensen hebben het kantoor veranderd in de woonkamer als werkplek, en het is dat telewerk in ons leven is geïnstalleerd bijna zonder het te beseffen.

We zijn allemaal, zonder uitzondering, kwetsbaar en daarom blootgesteld aan ziekten en gezondheidsproblemen. We moeten op onze hoede blijven, dus we moeten gewoonten ontwikkelen die welzijn genereren en ons in staat stellen om van dag tot dag zonder beperkingen te leven.

image

Gezondheidsproblemen zijn toegenomen

Gebrek aan beweging en lichaamsbeweging, zittend leven en telewerken hebben geleid tot een aanzienlijke toename van het aantal gevallen van pijn en spierstijfheid, voornamelijk in de rug en nek. Deze veel voorkomende problemen veroorzaken niet alleen mobiliteitsproblemen maar kunnen ook de gevreesde hoofdpijn of migraine veroorzaken. Evenzo is een andere zeer wijdverspreide aandoening in onze samenleving de laatste tijd, het text-neck-syndrome, een aandoening die rechtstreeks verband houdt met het onjuist en langdurig gebruik van de mobiele telefoon, die rugpijn veroorzaakt als we ons hoofd naar voren kantelen. En hoe zit het met stress, angst en slaapstoornissen, het omgaan met hen kan een echte hoofdpijn veroorzaken en het is zeldzaam om mensen te vinden die er geen last van hebben.

Rugpijn treft 90% van de bevolking

Wist je dat rugpijn de meeste fysieke problemen is voor Spanjaarden? Ja, slechts 1 op de 10 wordt gespaard! Je kunt je geluk beter niet verleiden en actie ondernemen, toch? Maar hoe?

Pranamat ECO, het therapeutische hulpmiddel dat wordt aanbevolen door artsen en gezondheidsspecialisten

De Pranamat ECO massageset is een 100% natuurlijk en effectief alternatief om deze problemen te bestrijden, terwijl we thuis kunnen genieten van een massage. Het is een intense massage gebaseerd op het principe van acupressuur, een techniek die afkomstig is uit de traditionele Chinese geneeskunde.

Fysiotherapeute María Goyanes (college nummer 1927) beveelt Pranamat ECO aan haar patiënten aan: "Het wordt ten zeerste aanbevolen als een gezond en comfortabel supplement om thuis te gebruiken om pijn te verlichten en het welzijn te verbeteren."

Zodra je het product ziet, is het eerste dat je aandacht trekt hoe puntig de lotusbloemen zijn (massage-elementen), en als ze niet scherp waren (wees niet bang, ze zullen je huid niet doorboren of je pijn doen), zouden ze geen enkel voordeel hebben voor onze gezondheid. Het gebruik is heel eenvoudig, je moet je gewoon met moed bewapenen (ja, het prikt veel maar je went er meteen aan) en gaat erop liggen zodat de lotusbloesems druk uitoefenen op de huid, het lichaam en het centrale zenuwstelsel. Door de verhoogde bloed- en lymfecirculatie voel je snel een zeer aangename warmte, wat de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar het lichaam bevordert. Hierdoor worden de spieren diep ontspannen en worden spierspanningen en spasmen verlicht. Het zijn geen trucs meer en de resultaten zijn gegarandeerd aangezien ze klinisch bewezen zijn.

Wist je dat wanneer we een massage krijgen, onze hersenen endorfine aanmaken? Beter bekend als gelukshormonen, ze geven ons een gevoel van welzijn en helpen op een volledig image natuurlijke manier pijn te bestrijden. Na de massage voel jeje gelukkig en zie je de wereld met andere ogen. Maar welke kenmerken heeft het om het de #1 massageset ter wereld te zijn? Op de website vinden we het antwoord:

  • Het is handgemaakt in Europa met materialen van de hoogste kwaliteit: linnen, katoen, kokosvezel, HIPS-plastic.
  • De voordelen zijn bewezen in klinische onderzoeken die worden ondersteund door de Europese Commissie.
  • Het heeft het OEKO-TEX-certificaat, dat verifieert dat er geen schadelijke stoffen in textiel of in de productieprocessen van het product zitten, en dat het ook geen schadelijk effect heeft op de gezondheid.
  • Gedurende de meer dan 11 jaar dat het is vervaardigd, heeft het vele prijzen ontvangen, niet alleen nationaal, maar ook internationaal, en ontving het wereldwijde erkenning: "Best Innovative Tool in Health and Wellbeing", "WeGreen Awards", "ECO Best Award", "Live Organic Awards" en nog veel meer.
  • Het heeft een garantie van 5 jaar, maar de fabrikanten verzekeren dat als je voorzichtig bent, het nog vele jaren voor je zal zorgen.

We zijn geen conformisten, dus besloten we verder te onderzoeken. Gezien het feit dat het meer dan een miljoen gebruikers heeft, is er een betere manier om te weten of het echt werkt, namelijk door de verschillende meningen te lezen van degenen die het al hebben geprobeerd. Het eerste dat ons opvalt, is dat gebruikers 4.9 van de 5 sterren beoordelen, geen slechte start! Na verschillende meningen te hebben gelezenkwamen we tot een simpele conclusie: het werkt, mensen zijn niet alleen tevreden over de kwaliteit van het product maar ook over de resultaten.

Jezelf dagelijks masseren is net zo belangrijk en noodzakelijk als je tanden poetsen. De ene gewoonte is essentieel voor een goede mondhygiëne en de andere voor een juiste lichaamshygiëne. Pranamat ECO helpt onze rug te verzorgen en gezond te houden, waardoor pijntjes en kwalen voorkomen worden.

Investeren in je gezondheid: verzekering voor je portemonnee

En lezer, het werkt een beetje: mijn lichte pijntjes zijn minder merkbaar - althans tijdelijk - na 10 minuten mezelf aan de spijkers te hebben onderworpen. Of het nu het placebo-effect is of een echte stekelige wetenschap die in het spel is, ik kan het niet zeggen. Maar ik kan in ieder geval eerlijk zeggen dat ik het niet alleen voor de ’show’ doe.

De verleiding om op elk moment en bij je thuis te genieten van een heerlijke massage is groot, ook zonder dat je daarvoor een afspraak met de masseuse hoeft te maken. Jezelf een dagelijkse massage geven is synoniem voor gezondheid en welzijn! En het betekent niet alleen minder bezoeken aan specialisten, maar ook een besparing voor je portemonnee.

Zoals het gezegde luidt: voorkomen is beter dan genezen, voordat het te laat is. Het is beter om in je gezondheid te investeren, en dat merk je niet alleen op korte maar vooral op lange termijn.

Tot slot, voor al die sceptici heeft Pranamat ECO zoveel vertrouwen in zijn effectiviteit en kwaliteit dat het de mogelijkheid biedt om het 30 dagen te testen en geeft het 5 jaar garantie.

Bron:

https://www.marie-claire.es/bienestar/articulo/pranamat-el-masaje-terapeutico-sin-sal-de-casa-681612788667