Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

el Diario

04.05.2018

Kan deze ‘martelmat’ je rugpijn genezen?


Rebecca Santiago

Vergeet rustgevende weken en massages. Sinds 2018 de beste manier om rugpijn te genezen is om op een spijkerbed te liggen.

Waarom raadt iedereen Pranamat ECO-massage aan?

De voordelen die het oplevert voor onze gezondheid zijn de reden dat fysiotherapeuten en gezondheidsspecialisten, samen met meer dan 1 miljoen gebruikers, Pranamat ECO aanbevelen om te gebruiken.

In de afgelopen jaren zijn massages een fundamentele pijler van onze gezondheid geworden en worden ze onderdeel van de dagelijkse routine van veel mensen, en de voordelen die ze opleveren voor onze gezondheid zijn talrijk. Maar wat als ik geen tijd of geld heb om naar een consult te gaan?

Dankzij de Pranamat ECO massageset kun je genieten van een massage zonder dat je de deur uit hoeft, zodat je geen afspraak hoeft in te plannen, naar het consultatiebureau moet en niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook stress en af en toe hoofdpijn.

Met meer dan 11 jaar op de markt, biedt deze gezonde tool welzijn voor het hele gezin, van de kleinste tot de oudste. Het is een perfecte bondgenoot voor diegenen die last hebben van rug- of nekpijn, last hebben van slapeloosheid of stress, of voor diegenen die graag een massage krijgen.

Ga in het comfort van je huis liggen op Pranamat ECO en geniet van de massage-ervaring. Zo gemakkelijk! Na een paar minuten is je lichaam diep ontspannen en voel je je verfrist en met een aangenaam gevoel van rust en welzijn.

Vanuit de overtuiging dat alles wat de huid aanraakt van de beste kwaliteit moet zijn, gebruikt Pranamat ECO uitsluitend 100% ecologische en hypoallergene materialen. Bovendien heeft het het OEKO-TEX-certificaat, wat ervoor zorgt dat het geen schadelijke effecten heeft op de gezondheid. Dankzij zijn eigenschappen en zorg voor het milieu en onze gezondheid is het de nr. 1 massageset ter wereld geworden.

Handgemaakt in Europa, de massagemat en het kussen werken volgens het principe van acupressuur en bieden je 6 klinisch bewezen voordelen:

  • Gezonde en pijnvrije rug
  • Diepere en meer rustgevende slaap
  • Meer energie en een goed humeur
  • Minder stress en vermoeidheid
  • Gladdere en strakkere huid
  • Betere bloed- en lymfecirculatie

Bron:

https://www.eldiario.es/consumoclaro/cuidarse/mundo-recomienda-masaje-pranamat-eco_1_5962048.html