Limited Edition Hennep Collectie
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

PANAMAT ECO EN HET GOEDE DOEL

Pranamat ECO is een merk dat zich inzet voor welzijn en duurzaam leven. We doen meer dan alleen milieuvriendelijke producten verkopen; we zetten ons in voor de ondersteuning van verschillende goede doelen. Hier zijn enkele van de projecten waar wij en onze klanten trots op kunnen zijn

Bloeddonatie: Drie Levens Tegelijk Redden

Your Image alt

In deze voortdurende samenwerking met het Staats Bloeddonor Centrum van Letland, moedigt Pranamat ECO zijn community en fans aan om bloed te doneren. Het initiatief "Doneer Bloed - Red 3 Levens" benadrukt het belang van bloeddonatie en legt de nadruk op hoe een enkele donatie een aanzienlijke impact kan hebben door potentieel drie levens te redden. Pranamat ECO is trots om bij te dragen aan deze essentiële questie, en dit toont de toewijding van het merk aan het welzijn van de samenleving.

Steun tegen Borstkanker: een gezamenlijke inspanning

Your Image alt

Pranamat ECO heeft actief deelgenomen aan een liefdadigheidsactie om bewustzijn te vergroten en degenen die getroffen zijn door borstkanker te ondersteunen. Via een Instagram-bericht op https://www.instagram.com/p/CFz236Nl7Wb/ hebben we ons ingezet voor deze zaak, waarbij we het belang van vroege detectie benadrukten en een ondersteunende gemeenschap voor mensen met borstkanker en overlevenden aanmoedigden.

Veilen van speciale ontwerpen voor een goede doel

Your Image alt

In een ander mooi gebaar heeft Pranamat ECO meegedaan aan een veiling voor het goede doel, georganiseerd door https://www.lacasadimatteo.it/. Ze veilden speciaal ontworpen producten om te laten zien dat het merk zich inzet om zijn invloed te gebruiken voor het algemeen welzijn. Met dit initiatief heeft Pranamat ECO waardevol bijgedragen aan de zaak en geholpen waar hulp nodig was.

Pranamat ECO voelt een sterke verantwoordelijkheid jegens de samenleving en zet zich in om zijn platform optimaal te benutten. Door middel van deze liefdadigheidsinitiatieven laten we zien dat we ons inzetten om een positieve invloed op de wereld te hebben. Terwijl Pranamat ECO zijn reis voortzet, blijven we ons in elk aspect van onze activiteiten verantwoordelijk voelen voor de maatschappij