Tijdens de Black Friday sale worden de meest gewilde items snel uitverkocht.
De volgende voorraad update:
 • dagen
 • uren
 • min
 • sec
Volg Ons

Uw winkelwagen is leeg

Voeg iets toe om me gelukkig te maken :)

Bestel nu
Subtotaal:
Korting:
Cadeaubon:
Totaal:

Express betalingsmethoden

We zullen uw adres gebruiken dat is opgegeven in PayPal. De bezorgkosten worden ook berekend op basis van dit adres.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Full Body Original

Pranamat ECO + PranaPillow + Mini Dark Rose
Pranamat ECO + PranaPillow + Mini Dark Rose
Pranamat ECO + PranaPillow + Mini Dark Rose
Pranamat ECO + PranaPillow + Mini Dark Rose
Pranamat ECO + PranaPillow + Mini Dark Rose
€356
€285
Acupressuur Mat + Kussen + Mini
De laagste prijs van het product in de periode van 30 dagen: €356
Donkerroze
Ontvang een diepe en ontspannende acupressuurmassage met de Pranamat ECO massageset. Deze set bestaat uit een acupressuur mat, een kussen en een mini mat. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen: linnen, kokosvezels, boekweitdoppen en HIPS plastic. Tijdens de massage wordt de bloedsomloop geactiveerd, de spanning en stress vermindert. De slaapkwaliteit wordt verbetert. Ideaal voor thuisgebruik of op reis. * Voor belangrijke medische informatie, verwijzen wij u graag naar de Medische disclaimer in de footer op onze website.
Uitverkocht

product Afmetingen
Pranamat ECO Mat 73 x 45 cm
Pranamat ECO Kussen 34 x 45 cm
Pranamat ECO Mini 34 x 45 cm

 • Buitenhoes: 100% natuurlijk linnen
 • Masseer lotussen: 100% HIPS plastic
 • Matvulling: 100% natuurlijke kokosvezel
 • Binnenhoes: 100% katoen
 • Mat: 221 massagelotussen met 25 bloemblaadjes
 • Kussen: 95 massagelotussen met 25 bloemblaadjes
 • Mini: 95 massagelotussen met 25 bloemblaadjes
 • Kussenvulling: 100% natuurlijke boekweitdoppen

 • Vermijd het drogen van uw PRANAMAT ECO in direct zonlicht, anders zal de mooie heldere tint van uw massageset vervagen.
 • Bewaar uw PRANAMAT ECO plat in de Grote tas, hang het in uw kast aan een hanger of leg hem plat in de kast of onder het bed.
 • Gebruik geen wasmachine om Pranamat ECO schoon te houden.
 • Vermijd contact met vocht, stof en vuil. Houd de set uit de buurt van kinderen, huisdieren en direct zonlicht.
 • U kunt de massage-elementen af en toe besprenkelen met een mild ontsmettingsmiddel.
 • Vouw de mat niet in de helft, dit kan de massage-elementen beschadigen. We adviseren de mat plat op te op te bergen.
 • Was de hoezen op de hand met een mild wasmiddel.

Hoe Pranamat ECO te gebruiken

Wanneer u voor het eerst een massage met Pranamat ECO krijgt, is het gevoel echt onvergetelijk - de sensatie die u krijgt is intens! Maar na enkele ogenblikken verspreidt zich een aangename warmte door uw hele lichaam, verdwijnt de spanning en het gevoel van ongemak en u kunt volledig genieten van de massage.

5 redenen waarom om voor Pranamat ECO te kiezen

Tevreden rug
Tevreden rug
93%
van de klanten merkte een aanzienlijke of volledige verlichting van rugspanning
Helder hoofd
Helder hoofd
80%
van de deelnemers aan het onderzoek meldde dat de hoofdpijn was verdwenen of aanzienlijk verlicht
Diepe slaap
Diepe slaap
100%
van de mensen zegt dat een massage voor het slapengaan helpt om sneller in slaap te vallen en 's nachts minder vaak wakker worden
Lichte benen
Lichte benen
97%
van de deelnemers zegt dat een regelmatige massage de bloedsomloop in benen verbetert
Strakke huid
Strakke huid
90%
van de deelnemers is het ermee eens dat cellulitis in de loop van de tijd minder zichtbaar is

Veel gestelde vragen (FAQ) Alles wat u wilde weten over Pranamat ECO en nog veel meer

Het oppervlak van de Pranamat ECO-mat is groter dan dat van de meeste massagematten. De afmeting van 45 x 73 cm is groot genoeg om uw hele rug te bedekken, wat maximale blootstelling aan de speciaal gekalibreerde lotusbloemmassage-elementen mogelijk maakt. Dit komt neer op een echt transformerende ervaring.

Ja, alle Pranamat ECO-producten bevatten een gebruikershandleiding. T

Wij maken alle Pranamat ECO-producten met liefde zelf, in het prachtige Letland (Europese Unie). Onze hoogopgeleide ambachtslieden werken volgens strenge normen – ze verzorgen elke laatste naaisteek. We besteden niet uit - omdat onze productie ethisch is en we moeten weten dat we u de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

De voordelen zijn merkbaar na de eerste paar minuten van de eerste massage, te beginnen met een gevoel van warmte in de huid. Na ongeveer tien minuten begint u een gevoel van comfort en rust te voelen.

Als u een defect product ontvangt of een afwijking ontdekt tijdens de garantieperiode, dient u een claim in bij [email protected] waarin het defect wordt beschreven en voegt u foto's bij met details over het defect.

De gedetailleerde gebruikershandleiding vindt u in uw Pranamat ECO-productdoos.

Wij maken alles zelf, in Europa, volgens strenge kwaliteits- en ethische normen. Daarom krijgen al onze producten 5 jaar garantie.

De Pranamat ECO-garantie is vijf jaar geldig. Bewaar alle originele betalings- en afleveringsdocumenten.

Als een defect product binnen deze garantieperiode wordt geretourneerd, zorgen wij voor een vervangend product. Voeg het betalingsbewijs (ontvangstbewijs) toe en stuur uw verzoek om vervanging schriftelijk naar [email protected] of neem contact met ons op via het elektronische contactformulier (https://pranamat.nl/contacts.) Wij zullen u onmiddellijk beantwoorden en verdere instructies geven.

Veel kinderen zijn dol op Pranamat ECO. Als uw kind Pranamat ECO gebruikt, moet het te allen tijde onder toezicht van een volwassene staan, omdat de bloemblaadjes scherp zijn. De huid van een kind is bijzonder gevoelig, dus we raden aan om een linnen doek of katoenen T-shirt tussen de mat en het lichaam te plaatsen en de sessie te beperken tot 10-15 minuten. We krijgen feedback van ouders die uitleggen dat ze hun kind toestaan om de lotusbloemen voorzichtig aan te raken met hun vingertoppen om motorische vaardigheden te ontwikkelen. Sommige ouders moedigen hun kinderen ook aan om hun voeten zachtjes op de mat te drukken, vanuit een zittende positie.

Raadpleeg onze Medical Disclaimer voor meer informatie.

Voor het beste resultaat gebruikt u Pranamat ECO elke dag, en wanneer u een specifieke behoefte voelt. Wij raden u aan Pranamat ECO deel te laten uitmaken van uw dagelijkse routine. Gebruik hem bijvoorbeeld elke avond na het poetsen van uw tanden, zodra u klaar bent om naar bed te gaan. Of leg hem de eerste 20 minuten van uw werkdag op uw bureaustoel.

Pranamat ECO is ontworpen om de rug, nek, armen, benen, voeten en handen te masseren. Het kan ook worden gebruikt op de hoofdhuid; de bovenkant of zijkanten van het hoofd. Het wordt echter niet aanbevolen voor gebruik op het gezicht, de borst of de binnenkant van de dij.
NEW YORK POST
Marie Clarie
Forbes
VOQUE
Womens Health
ELLE
OEKO-TEX

Iedereen is dol op Pranamat ECO

Vanwege vermoeidheid en regelmatige hoofdpijn ben ik de Pranamat ECO gaan proberen. Het geeft me zo'n verlichting als ik hoofdpijn heb en ik kan daarna de dag weer aan. Ik gebruik de mat voor mijn rug en het kussentje voor mijn nek en voel na gebruik mijn hoofdpijn langzaam wegtrekken. Daarnaast geeft het een heerlijke energieboost doordat je doorbloeding verbeterd. De kwaliteit is zeer goed en gemaakt van natuurlijke materialen. Ik zou het iedereen aanraden!
Danielle
‘Ik gebruikte de Pranamat ECO voor het eerst tijdens een enorm stressvolle periode. Bij mijn eerste gebruik vond ik de acupressuurbloemen best wel scherp – dat was even schrikken! -, maar dat wende al snel. Meer zelfs: door elke avond twintig minuten op de mat te liggen, voelde ik me ’s avonds opmerkelijk minder gespannen én viel ik sneller in slaap. Ook opvallend: ik heb tijdens mijn menstruatie regelmatig last van lage rugpijn. Sinds enkele maanden schuif ik de mini-Pranamat onder of achter mijn rug tijdens ‘de tijd van de maand’. Niet alleen ’s avonds op de bank, maar ook in de auto van en naar het werk en zelfs aan mijn bureau. En de massage vermindert de pijn effectief. Mijn concluslie: de Pranamat ECO is sowieso een goede investering voor wie acupressuur wilt uittesten. Ik ben er énorm tevreden van!’
Birte
Mijn pranamat zou ik niet meer kunnen missen. s’Morgens start mijn dag, ik loop naar mijn yogaroom met mijn elektrische tandenborstel, en dan… voetjes op de pranamat terwijl ik eens rondkijk door het venster of er al beweging is. Ik heb gemerkt dat dat je een beetje afleid van de toch wel vervelende prikkels aan je voetzolen. Na een minuutje zegt de tandenborstel dat ik mag stoppen. Even heerlijk rondlopen en nagenieten van de kracht van de drukpunten en ook even nakijken op mijn poster met de reflexzones van de voeten waar er een pijnlijk puntje is. Soms zit het in mijn bekken, soms in een schouder. Zo kan ik gedurende de dag daar weer een beetje meer aandacht aan besteden. Ik merk wel dat mijn yogapractice hier enkel beter door wordt en dit kan ik ook doorgeven aan mijn klantjes. Want echt waar, het is gewoon zo heerlijk van op de pranamat te liggen en te genieten van de prikkels op je rug, schouders, buik, achterhoofd zelfs mijn gezicht. Dansen, joggen, slow moves kun je ook proberen. Ik geniet van alle mogelijkheden die de Pranamat je kan bieden. De energie, de relaxatie, de bloeddoorstroming is als een mooi cadeau dat je jezelf geeft… Ik ben eigenlijk een beetje verslaafd denk ik… En ja het is wel een investering, het is niet goedkoop maar zo echt zijn geld waard. Ik heb mijn pranamat sinds 2017 en ze ziet er nog steeds uit of ze net uit de doos komt.
Diane
Ik gebruik pranamat eco sinds ik een hernia heb. Het geeft pijnverlichting, kan beter slapen en raak er erg ontspannen van. Daardoor ervaar ik ook minder stress. Een echte aanrader voor het hele gezin. Want zelfs mij kids vinden het heerlijk.
Susan
Vrijwel iedere avond lig ik op de pranamat en het kussen. Het geeft na een paar minuten al een fijn, ontspannend en warm gevoel waardoor de spanning in mijn nek en schouderbladen aanzienlijk minder wordt. Het maakt niet dat ik nu geen last meer heb van mijn fibromyalgie, maar het bied zeker verlichting en dat is mij veel waard. Na een avondje op de pranamat merk ik daarnaast ook dat ik sneller en makkelijker in slaap val.
Yvonne
Na bij een bekende een bericht gezien te hebben over de Pranamat, ben ik mij er in gaan verdiepen wat de mat nou doet. Er is zoveel waarvoor je de mat kunt gebruiken! Aangezien zij er ook nog eens een mooie kortingscode bij had zitten, maakte dat het voor mij nog aantrekkelijker om de gok te wagen en het te gaan bestellen. Mijn insteek was voor onder andere mijn rug (ben hersteld van een hernia) en voor na het sporten tegen eventuele spierpijn. Echter werkt het ook heel goed wanneer je slecht slaapt. Sinds ik namelijk de pranamat gebruik, slaap ik stukken beter! Ik gebruik het een kwartiertje voor het slapen gaan, en daarna ga ik een heerlijke nachtrust tegemoet. Zo fijn! Na het sporten, stap ik onder de douche om vervolgens nog even op de mat en het kussen te gaan liggen. Even helemaal zen wordt ik daarvan. Ik kan er dan weer volop tegenaan :) En bij momenten waar ik nog rugpijn ervaar, ga ik ook op de mat liggen. Dit zorgt er voor dat de pijn aanzienlijk minder wordt / echt weg is. Uiteraard is het in het begin even wennen, want de bloemetjes zijn wat gevoelig in het begin. Maar dit kun je langzaam opbouwen, door eerst een dun shirtje en broekje aan te doen wanneer je gaat liggen. Eerst begon ik met 5 minuutjes. Eerst een enkel keertje, nu zo 3x in de week. Inmiddels gebruik ik hem zo een half uur per keer, zonder shirt. Even mijn momentje van ontspanning na het sporten. Had laatst zelfs dat ik in slaap was gevallen :) Dacht ga nog even 10 minuutjes liggen op de mat en kussen voor het slapen gaan.. Werd ik een uur later wakker :) Was natuurlijk niet de bedoeling, maar heb echt heerlijk geslapen, ook daarna nog. Haha. Werd echt uitgerust wakker. Super blij dat ik de Pranamat heb aangeschaft. Wat een veelzijdig product! En dan ook met zulke resultaten. Mocht je nog twijfelen.. niet meer doen. Bestel, en ervaar! Ik raadt het echt iedereen aan.
Patricia
Ik kwam de Pranamat tegen op Instagram. Vanwege de prijs heb ik maandenlang getwijfeld, maar uiteindelijk heb ik toch de Pranamat aangeschaft vanwege nek- en rugklachten en problemen met slapen. De eerste keer was wennen, maar merk na een paar weken gebruik verschil. Bijna elke avond ga ik 20 minuten op de Pranamat liggen en toen ik pas last van mijn nek had, voelde mijn nek na de Pranamat een stuk beter! Echt een aanrader.
Denise Heemskerk
Heel eerlijk; ik heb deze mat onder dwang gekocht... ja echt! Een vriendin kwam thee drinken en was ZO enthousiast dat ze me geen keus gaf; ik moest een mat bestellen met kussen (heel belangrijk). Dus, de goede vriendin die ik ben; ik heb mat en kussen besteld. En ik moet toegeven; ze heeft gelijk. Ik slaap beter, mijn nek en schouders zijn meer ontspannen. Het is even wennen maar zoals velen al hebben omschreven; de fijne pijn...; is het dubbel en dwars waard. ;-)
Sharon

WORD LID VAN ONZE GEMEENSCHAP

Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador